Bebelusi de mai-iunie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Uite o chestie fainutza. Am ras de m-am crapat.
Anul 1981

1. Printul Charles se casatoreste

2. Liverpool cāstiga Cupa Europeana

3. Papa moare

Anul 2005

1. Printul Charles se casatoreste

2. Liverpool cāstiga Cupa Europeana

3. Papa moare

Concluzie: daca Charles se mai casatoreste īnca o data si Liverpool ajunge iar īn finala, ar fi bine sa-l anunte cineva pe Papa...

Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

Ce fac fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Felicitari, Olga! Sa fie intr-un ceas bun! Si noi asteptam sa ne cheme la test, dar nu stiu cind va fi asta. Tu cind ai depus actele? Noi le-am trimis in pe la inceputul lui august. Deci trebuie sa gasim un prieten/a pentru copii...
Loreen, pentru acelasi motiv ma duc si eu astazi la medic. Va spuneam zilele trecute ca mi-a fost si inca imi mai este foarte rau si nu stiu de la ce si principala durere a fost cea de cap si senzatia aceasta timpita de voma.
Elisor, ne lasi sa ne framintam aici...
Felicitari bebelusilor pentru primii dintisori!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, hai sa te intreb pe tine ca am vazut ca te pricepi, probabil lucrezi in domeniu. In legatura cu ordonanta asta noua, 148. La art.3 alin.(1) scrie ca in perioadele in care beneficiarii drepturilor de la art.1, alin. (1) realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit se acorda un stimulent de 300 RON iar indemnizatia de 800 RON se suspenda.
In cazul meu particular, la regia unde lucrez eu, conform CCM-ului ni se completeaza indemnizatia cu un ajutor impozabil pina la nivelul salariului de baza si sporului de vechime. Prin urmare se considera ca realizez venituri profesionale supuse impozitului pe venit? Si in consecinta eu acum daca depun cerere la primarie depun pentru stimulentul de 300 RON? Sau pentru indemnizatia de 800?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

Revin...scuze, dar ma bruiaza cineva care imi tot apasa pe taste(Mariuca mea era). Multumim pentru complimente mygirl; loreen- deja la 5 luni i-am taiat bretonul care-i ajunge pana la gura(daca imi spune-ti si voi ceva de genul ca pana la un an nu trebuia sa-i tai parul... ma deconectez).Asa am considerat ca este mai bine, traditia sa mai astepte.Pupici la toata lumea si sa aveti o seara linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce faci Geanina? Bine ai revenit printre noi? Ce mai face mindrutza ta? Mai intri pe Yahoo? Ca m-am tot uitat dupa tine cit ai lipsit si ma gindeam de ce nu mai apari online.

Asta seara la baita am vazut ca Andrei avea genunchii rosii. Cred ca de la statul lui in patru labute mare parte din timp. O sa-i cumpar genunchiere

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Va pup, noapte buna, ne apucam sa ne uitam la "A History of Violence".

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Geanina, si Alexandra are parul lung si des, dar eu nu i l-am taiat ca-mi place sa i-l prind cu clamite(are asortate ptr fiecare hainitza), nu din cauza sfaturilor babesti.
In seara asta am fost la pediatra si am cunoscut-o pe Elly, pe sotul ei si pe frumusica Annelies. La control a fost bine, suntem la regim ca Alex are 9 kg si aprox.69 cm. O sa o mai masor si eu maine ca n-a pre stat la lungit cracii. Deocamdata nici o urma de dintisori. Ne mentinem alimentatia cu laptic de mama, fructe si supica, iar peste o saptamana introducem carnita, apoi galbenusul. Avem interdictie la cereale si alte fainoase. Mi-a spus sa elimin si ceaiurile, ca inseamna calorii in plus si chiar nu avem nevoie. In schimb sa-i dau apa, mai ales dupa masa.
Dupa control, am fost la Metro pentru cateva cumparaturi. Eu am luat cosul (cu copilul in scoica deasupra) si am plecat tinta la raioanele cu decoratiuni de bard si jucarii. Sotzul nosrmal, la electronice. Ajung eu la standul de jucarii si incep sa le fac proba Aveau o gramada, s-au aprovizionat bine de craciun: Fisher Price, Vtech, Chicco, Simba Toys..care de care mai interesante. cand termin eu de incercat si jucat, ma intorc dupa copil...ia cosul de unde nu-i. Am intrat in panica, am inceput sa alerg printre rafturi sa-mi caut copilu...cand mi-am mai revenit din sperietura m-am gandit ca a facut sotzul o gluma...dar daca nu-i la el???In sfarsit, i-am gasit pe amandoi(adika sotz si copil), la articole sportive...eu barbata i-am spus sotzului ca eram sigura ca el mi-a luat copilul, dar numai eu stiam ce-i in sufletul meu...asta sa-mi fie invatatura de minte sa ma mai uit dupa cai verzi pe pereti si sa las fata nesupravegheata. Acum m-am mai linistit ca v-am povestit prin ce-am trecut.
Merg sa fac un dus.
Noapte buna cu cat mai putine treziri!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multa sanatate tuturor! Mamicilor, aveti grija de voi!

Azi am luat o hotarare: nu ma intorc in decembrie la serviciu. Nu pt. Stefan, pt. Maria. In ultimul timp fac totul doar in functie de ea.

Ma doare sufletul ca il neglijez pe Stefan (si el e asa de dulce si rade cu gura pana la urechi cand ma vede sau pune botic daca ridic tonul).

Vineri mergem la neurolog din nou si sper sa ne linistim macar in privinta lui.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc andreeaatan, loreen si nelia pentru felicitari. Chiar nu mai simt ca ar fi ceva deosebit. Daca se intampla asta acu 2-3 ani poate as fi fost patrunsa. Dar asa, doamne scump am platit cetatenia asta.
Mult succes Cornelia pe vineri. Va tin pumnii.
Dulcica faza cu genunchierele Gabitza. Adevarul e ca dupa ce invata o figura noua tot o repeta pana la disperare. Cred ca in curand trebuie sa le cumparam aparatori pt toate cel inclusic casca.

Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

Mergi la inceput