Mamici de martie-aprilie 2006(28)
Raspunsuri - Pagina 11
aida_o spune:
si la noi va ninge de miine. dupa ce ne-am rasfatat vreo doua saptamini cu 15 - 18 grade, azi am avut 12, dar de miine cica doar 1 grad si 3-6cm de zapada, cu ninsoare pina luni. ce sa zic, in Canada asta nu poti sa zici ca nu te saturi de zapada (desi in provincia noastra nu avem la fel de multa zapada ca si mai la est de noi).
Kim, felicitari pentru cei 3 ani! acu' puteti sa si aplicati pentru cetatenie, daca vreti :)
iar s-a latit pagina... nu mai stiu cine a pus muzicantii aia de mai sus (sunt la birou si nu ma risc sa am chiar doua pagini deschise cu forumul, chiar si una e deja prea mult daca ma vad astia), dar trebuie pus un spatiu intre muzicantii aia, din cind in cind...
va pup, ma cheama datoria :)
18+3
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
ama_kaly spune:
Serj dr nu a spus ca ar fi ceva in neregula cu nimic..dar am citit k un col normal are 60mm si ca 30mm e la limita si tb repaos la pat??
iar contractiile il scurteaza si se poate pierde sarcina??m-am speriat rau
de ce nu mi-a zis dr nimic?e scurt??
io
17+(maine 18) cu
Seby Poze mami si bebeBebe
Serj spune:
ama kali daca ai un medic bun in care crezi si nu ti-a spus nimic atinci inseamna ca nu este nici o problema. oricum repaus si multa odihna nu strica sa ai. daca nu esti linistita mai bine suna-l si intreaba. te-a chemat la un alt control dupa un timp scurt?
pupici si linisteste-te 
ai dreptate aida, incercati sa nu mai latiti pagina ca ametesc mergand dintr-o parte in alta ![]()
![]()
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
ciuf spune:
Salutare, fetele
Lady Hawk, tinem pumnii sa fie totul bine la eco pe 8 dec. Acusica se apropie.
Serj, cam prin ce sapt. se face testul cu glucoza? Ca a uitat baba. Eu am intrebat mai mult de Cat ca o stiam tare activa si ma gandeam sa nu fie ceva rau cu burtica ei sau cu Daria. Scuze, Mamaariadna ca n-am intrebat de tine.
Titinutza, pupam noi burtica aia frumoasa. Sa fie cu noroc. M-am indragostit de Negruta voastra.
Aida, stiu mamici care in timpul sarcinii foloseau tampoane din acelea subtiri ca aveau scurgeri abundente. Asa ca nu te ingrijora. Ref. la senzatia de gravidoasa, pot sa spun ca si eu simt la fel. Si suntem, cam apropiate ca varsta. Uite, de exemplu, ieri nu l-am simtit deloc pe bb si ma simteam ca un fluturas. Parca nici burta nu o aveam, daca nu ma uitam la ea si ma trezea la realitate. Nu e asta perioada a frumoasa??? Cand nu mai ai greturi, nu e nici burtica mare ca sa te jeneze, totul e pe roze.
Distractie placuta la petrecere.
Ref. la dunga neagra, eu nu o am inca. Dar la Luca am avut-o pana sus si mi s-a dus dupa vreo 6 luni.
Anairda, la multi ani cu multa fericire si sanatate. Bebuku sa fie un pui sanatos si mancacios!
Tina, superbe pozele. Mi-au dat lacrimile cand am vazut bb. Fiu-meu cand vazu primele poze, ce reactie crezi ca avu? "Ce mamutza!!!" Apoi cand vazuram pe cel de 16 saptamani, zise " Ce bebe!!!"
Kim, felicitari pentru cele 21 de saptamani si pentru cei 3 ani de Canada! Si la multi ani sotului! Dar tu ce predai?
Catrinel, hihihi, sa te tii cand o incepe micuta miscarile alea ca din Alieni, o sa zica ca cu siguranta creste ceva monstrulet acolo.
Ah, ca imi amintii, are cineva poza aceea dragalasa cu o burtica in timp ce se vede piciorul bb-ului? A fost la grupa noastra sau la alta? Daca o are cineva, poate sa o mai posteze o data? Ca as vrea sa i-o arat sotului.
Auzi, Catrinel, ia mai lasa tu prostiile si nu te mai gandi la ele. Daca era ceva rau, doctorul trebuia sa-ti spuna. Era dator sa iti faca cunoscute toate semnele de alarma.
Nanaita daca nu esti fetita cumintica. Gandeste-te la rochite roz, cu chilotei din aia cu elastic pe margine sa li se vada la fetite poponeturile, cordelute ... Eh, la cate chestii frumoase te-ai putea gandi. Mai vrei sa-ti spun?
Laura Ioana, iubesc peisajul de iarna. La noi iernile sunt tare blande. Ne trage cate o zapada din aia de zici ca va dura saptamani intregi ca sa topeasca tot, ca apoi sa realizezi ca a doua zi nu mai e nimic. Zilele astea am avut temperaturi intre 15-22 grade Celsius.
Adar, mare dreptate ai tu cu statul in spital in Ro. Pe cuvant de nu pleci mai bolnava decat atunci cand ai venit. Toate pacientele isi spun supararile lor, ale vecinilor, prietenilor, mai pun cate o floricica la decor, si in concluzie te napadesc gandurile negre, de ti se pare ca asa o sa ti se intample si tie. Ca sa nu mai spun ca toate se cred medici si iti rcomanda tot felul de tratamente. Sanatate multa si ai grija de sufletelul din burtica.
Ref. la miscarile fetelor, sunt tare lente. Niste gingase, mai. Baieteii, mai asa, un sut de fotbalist ... fetitele ... balerine. Fal-fal-fal. Neah, nu e regula. Sunt unele asa de zvapaiate de juri ca ai un cuculet in burtica.
Pispirica, ia da si tu un semn de viata, ca sa nu ne mai ingrijoram si noi. Macar scrie un rand ca esti bine si gata.
Tina, ia las-o tu in pace pe Aida cu sexul. Ca eu o inteleg perfect. Nici noi nu mai facusem din august. Dar am tacut malc ca stiam ca ma luati la mistoaca. Voi, curajoaselor!
Nah, ca eu nu vreau nici acum ca nu cumva sa-mi deranjez printesuca. Fac rar si bine.
Multumim pentru vorbele frumoase. Asa e. Suntem o echipa si asa va trebui sa ramanem. Fara certuri si ranchiune. In fond, fiecare vrem binele copilului nostru si nu trebuie sa ne purtam pica.
Succes pentru amandoua marti la doctor!
Ca vorbeati de nasi. Noi nu stim ce vom face. Anul trecut, cand am fost in tara pentru botez, i-am avut pe nasii de la cununie. Ca sa aflam la cateva zile dupa botez ca ei se despart. Urata treaba.
Ile, stii ce am mai luat eu? Un guler din ala sa nu i se balangane caputul. Ca o sa vezi ca fara el ii va sta capul destul de chinuit. Va cadea intr-o parte, in fata. O sa ma uit in pozele mele si pun una cu el ca sa vezi despre ce vorbesc.
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
ama_kaly spune:
[red]Serj/red] colul mi l-a masurat dr Alma Georgescu de la medlife nu dr meu cand am fost la eco 3D la 16sapt..insa acum am citit aici pe forum ca nu e tocmai bine 30mm..M-am mai linistit,mercic mult!
esti o dragutza!!Dar astept sa-mi spuna si alte mamici cat l-au avut ele..sa vad daca e intr-adevar scurt..![]()
io
18(fix)
cu
Seby Poze mami si bebeBebe
ciuf spune:
Ile77, uite despre gulerul asta vorbeam: http://community.webshots.com/photo/510872859/511379683bWLJIB
Numai bine,
Ciuf si Luca
Delia21 spune:
Fetele,trebuie neaparat sa facem testul de glucoza?Caci mie nu imi place ideea ca se fac experiente pe noi;bea glucoza si dupa aia hai sa te intepam.Si daca nu fac testul ce se intampla?Care-s riscurile?
Amakaly,da,i cam scurticel colul dar daca e inchis e bine.Normal ca acum nu o sa iti zicem sa sari coarda,protejeaza-te si evita tot ce inseamna efort fizic,nu cara greutati;al meu in saptamana 20 cand mi l-a masurat doctora de la 3D era de 42mm.Catrinel si eu te pupicesc inapoi
.Ile77,apa de pe varza murata,i se zice moare in limbaj popular este f buna in caz de constipatie.[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
ciuf spune:
Fetele din Romania vin cu o rugaminte pentru voi. Imi puteti spune cam cat costa un flacon cu capsule de ulei de peste? Ma intereseaza sa fac comparatie de pret. Ca daca e scump in Ro sa iau de aici.
Multumesc mult si poate nu ma uitati si pe mine.
Ama-kaly, eu nu stiu ce sa zic de valoarea aia a colului. Dar daca e inchis zic si eu ca e bine. Mie tehniciana la ecograf mi-a zis ca e lung si inchis. Atat. Si mai bine ca nu mi-a spus dimensiunea ca poate ma panicam si eu.
Numai bine,
Ciuf si Luca
anairda36 spune:
Va multumesc din suflet la toate pentru urari, sunteti niste dulci.
Cand mi-a spus sotul de dimineata la multi ani si sa mi se implineasca tot ce-mi doresc, primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost sa-mi dea Dumnezeu un bebe sanatos asa cum mi-ati urat si voi si asa cum va doresc tuturor, sa aveti bebei sanatosi care sa va aduca numai bucurii.
Vai Tina ce superbe imagini .... bineinteles ca mi-au dat lacrimile ...
25+
manu spune:
Fetelor am intrat numai un pic si vreau sa-i raspund Almei. Eu in weekend nu prea am loc de sotul meu la calculator.
Alma, nu trebuie sa-ti faci griji pt ca ai colul de 30mm, nu e mare dar nu inseamna ca o sa ai probleme. Eu tot cam asa il am si la prima sarcina am facut cerclaj, dar am avut sarcina gemelara. Prietena mea l-a avut la fel si a dus sarcina pana la termen si nu-ti spun cat de mult a mers pe jos toata sarcina si ce activa a fost. Importnat e sa nu faci vreo infectie, ca aia declanseaza contractiile si atunci e mai rau. Daca nu ai contractii nu-i nici o problema. Si eu n-am auzit de col mai lung de 40mm. Sunt multe fete cu colul de 30mm- 32mm, care n-au avut probleme.
Va doresc la toate un weekend frumos!
Manu
Poze