Mamici de martie-aprilie 2006(28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Aileana eu nu am inteles: s-a marit alocatia pt copii? S-a facut 3,5 mil ROL? Ca stiu ca era 250.000ROL! M-am uitat pe articol (ce-i drept cam pe fuga) si nu am vazut unde scrie treaba asta

Laura cu ?23+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Aaaaaaaaaa....ca tot ma laudam ca am inteles io tot-tot. Am inteles, da am citit prost. In legea la care se face referire in OUG 148, lege din 1993, scrie ca alocatia este de 3.500 lei. Evident, io am scris 350 RON (3.5 milioane). N-am nene copii mari, io de unde sa stiu cat e alocatia.
Scuze pt greseala.
Am zis io ca mi-a mancat copiloiu' asta al meu neuronu ala destept.

Ileana si 24FIXXX

Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loriana27 spune:

LauraIoana alocatia de stat pt copiii de peste 2 ani nu va fi de 3.500.000lei. Acolo scrie ca pana la implinirea celor 2 ani alocatia va fi de 2 mil, iar peste varsta de 2 ani va fi cea prevazuta de art. 3. alin.1 din L 61/1993 unde scrie ca alocatia este de 3.500 lei indexata la zi. Legea a fost republicata tot prin 93, de-aia apare suma asta, iar indexata inseamna in prezent acei minunati 230.000 lei vechi.Credeai ca ar putea face Guvernul ceva pt sustinerea familiei? Mie mi-a ramas in cap expresia unei persoane de la Min.Muncii si culmea, Protectiei Sociale: "un copil in familie reprezinta o optiune a familiei, nu un factor de risc"

28w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Tina,vin si eu la petrecerea virtuala.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani fericiti, anairda, si bebe sanatos!

Fetelor, va multumesc pt urari la sot! O tinem tot intr-o sarbatoare. Sa va mai spun ca azi facem exact cei mult asteptati 3 ani de Canada? Avem toate motivele sa fim happy, asa ca, Tina draga, sa inceapa petrecerea! Apropo, minunate pozele cu miracolul din burtica, le-am pus la favorite sa ma uit mai des.

Deci n-am nimerit-o cu dunga, mai asteptam, apare ea. Pana atunci ne dam cu cremuta... si vorbim cu minunea din burtica.

Ariadna, stiam eu ca esti ok, dar trebuie sa te mai chemam la apel din cand in cand.

Cand ati facut voi glucoza? aici se face abia intre sapt 24 si 28, si sunt programata in 3 ianuarie (sapt 26+). Am mai auzit ca s-ar face din sapt 21-21?

Haha, va scriu si eu la ore normale, ca de', sunt in greva, si am decis sa nu pichetez in fata scolii pe frigul asta...

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Tina esti o dulcica ca intotdeauna si cu optimismul tau reusesti sa ne ridici si noua moralul!!Meriti un super-mega pup virtual pentru asta!! Ai dreptate,sa sarbatorim ca suntem in trimiestrul 2 si am scapat de riscuri,iar in curand ne vom tine fiecare minunea mica-mica in brate!!!
Multam mult si pt numele bebelului de pe listutza!!adar deci bebeii mai activi sunt baietei?si al meu a fost f neastamparat la fiecare eco si se pare ca e baietel..si a inceput sa dea cu piciorusul atat cat sa il simt deja aileana o sa citesc si eu..poate totusi se da indemnizatie si pt studente acum daca nu lucrez nu mai beneficiez de banii aia?o sa ma mai interesez si eu..uff..Catrinel17 FELICITARI pt minunea de fetitza mica cat "jumate de cafea".. Al meu de abia e cat o ciocolata jumate la 150gr..Nu-ti mai faci probleme ca nu e nimic grav,si dr ti-a zis..bucura-te pentru ca bebeitza e bine si sanatoasa!!Laura Ioana si eu de abia astept sa ninga..trebuie sa fie tare frumos la tine!Fetelor,eu azi aveam examen..dar n-am mai ajuns ca am intarziat..am kemat un taxi sa ajung mai repede si desi am plecat la 2fara 10 de acasa(stau langa mall-ul din vitan) am ajuns la 3fara un sfert(examenul fiind la 2jumate) la ase pt k nu se putea circula deloc..era infernal traficul!!! Si in afara de asta mi s-a facut si rau in masina(eu de cand eram mica nu suportam sa merg cu masina k mi-era rau,iar acum de cand sunt insarcinata abia mai rezist in mijloacele de transport in comun sau masina) de credeam ca o sa-i vomit lu' ala pe bancheta din spate..asa ca la un moment dat i-am zis sa ma lase in fata la ase(eu aveam examen in moxa) ca mi-e rau..m-am dat jos si abia ma mai tineam pe picioare..insa de la aerul ala rece mi-a mai trecut..si asa am luat decizia ca oricum intarziasem la examen si pana in moxa mai faceam 15min,iar examenu incepuse de la 2jumate..asa ca am luat-o usurel inapoi spre casa pe jos si m-am oprit in cocor si unirea unde am colindat toate magazinele de bebelusi Bineinteles ca nu m-am putut abtine si i-am luat si lu' bebe o caciulita tricotata si pufoasa mica de tot,bleu.Mi s-a parut atat de dulce ca pur si simplu mi s-a lipit mana de ea Si acum stau si o admir si parca il si vad pe bebe cu ea
Cred ca m-am intins cam mult..la caciulita vroiam sa ajung si la cum am ajuns sa colind de una singura magazinele pt bebelushi..Va pupic si sa aveti un weekend cat mai placut!!
io17+(maine 18) si Seby
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Apuc si eu,in sfarsit sa mai vorbesc cu voi la acest sfarsit de saptamana...mai mult decat extenuant.Dar sa stiti ca am mai tras cu ochiul la ceea ce ati vorbit.

Tina sunt super imaginile,extrem de asemanatoare cu cele din filmuletul "In pantec" de pe National Geografic(eu l-am inregistrat si ma uit impreuna cu tati din cand in cand, sa mai vedem ce se intampla cu bebita in acea perioada).
De cateva zile sa stii ca si bebita mea s-a puturosit,in sensul ca ori se misca atunci cand dorm,ori pur si simplu nu are chef sa-mi mai dea ghionturi,dandu-mi astfel...emotii.M-a invatat o prietena ca atunci cand vreau sa o simt,sa bat usor cu degetele in locul unde misca de obicei si sa stii ca functioneaza,dar nu o fac prea des de teama sa nu o stresez.

Ayryny,NLC,bine ati venit printre noi!

Nshiro da-mi te rog adresa ta de mail ,pentru a-ti putea trimite articolul despre atopie.

Catrinel te rog sa nu o mai enervezi pe prietena Theei(mama...cred ca si la greutate seamana!) cu ganduri, care mai de care mai negre.Trebuie sa crezi(si asa este!) ca totul va fi bine si Pufosica(alias juma' de cafeluta) nu va fi deranjata in burtica de nimic(si nici dupa aceea!).Hi!Hi!ce-mi place numele asta de alint...,,Pufosica,,.Sper ca nu te superi ca-ti alint bebita.
A propos,poate ne vedem atunci cand vii in tara.

Laura Ioana,la Piatra Neamt iarna este altfel decat oriunde.Are miros de copilarie,aidoma povestii Pisicutului Pisicel(povestea pe care o asociam eu iernii,in copilarie).Munte,brad,aer tare,gutui,cozonaci,mere coapte si colinde.In Bucuresti se pierde mult din vraja aceasta cand ninge si nu ma poate entuziasma prea venirea iernii.Dimpotriva chiar,mai ales acum.A... si mai este un loc aidoma celui in care locuiesti,in care iarna D-zeu coboara pe pamant,cu tot cu ingerii sai:Bucovina(unde am scris compuneri despre iarna(si nu numai...) in toate vacantele copilariei mele.Am devenit nostalgica...

Kim,Laura Ioana pe bebita noastra o vor boteza tot nasii de cununie,pentru ca ne sunt tare dragi,suntem primii lor fini si ea este prima finuta.Deja iubita si tare rasfatata,intrucat nasii nu au copii si,din nefericire nici nu mai pot avea(varsta...)

De cand nu am mai vorbit(si aveam 6 kg in plus) am mai acumulat 2.In 5 zile!!!!!Fara sa mananc mai mult.De fapt am mancat aproape toata sarcina exact cat mancam inainte(sau cu 10% mai mult),fara nici un fel de excese.Realizez ca ma ingras foarte urat,mi s-au marit spatele si umerii,dupa tiparul bunei mele prietene care de la 50 de kg a ajuns la 80,asta dupa ce toata sarcina a luat Elevit si Materna.Am mai vb. cu gravidute care iau vitamine si s-au ingrasat dar si cu gravidute care nu iau vitamine si ...nu s-au ingrasat.Asadar,fara sa-i comunic dr. mele,voi stopa administrarea de vitamine,intrucat ma hranesc mai mult decat sanatos si nu vreau sa-mi dau peste cap metabolismul.In plus,analizele mi-au iesit OK,neexistand nici o carenta.Voi ce ma sfatuiti sa fac?Cat v-ati ingrasat,atat cele care luati vitamine,cat si celelalte?

ANDREEA GEORGIANA +21 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Tina, super site-ul ala.M-am tot uitat la poze si nu ma mai saturam.Sint asa frumoase.

Måi fetelor, apropo de loviturile bebeilor, uneori al meu loveste atit de puternic ca mi se zguduie toata burtika si parca simt lovitura in git.
Påi daca acum e asa, ce sa mai zic cind va fi si mai mare.
Asa ca cele care inca nu-l simtiti pe bb inca puternic, stati sa ajungeti in sapt 25

Fetelor cum mai stati cu constipatia? Vreo solutie miracol?

In ceea ce priveste lucruri pt , am cumparat sapt asta un scaun pt bb pt masina.Scaunul se poate folosi de la 0la 18kg(adica pina pe la 4anisori).
Acum eu ma intreb daca nu cumva pt un bb de 1-2 luni ,nu e prea incomod.Adica un bb mic ,dupa pårerea mea treb sa stea mai culcat, si nu mi se pare ca sta prea culcat in scaunul asta.
Voi fetelor, cu experienta, ati mai luat si ceva special la scaun sau e destul de confortabli si asa pt un bb

Cum zicea si Tina, cam toate dintre noi am intrat in trim 2 sau ne apropiem de trim 3 ,si constat ca, din fericire, nu au fost mari probleme cu sarcina printre noi.
Sper sa mearga la fel de bine si mult mai bine pina la sf.

VA pe toate

ile25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Spuneti-mi si mie va rog..la 16sapt mi s-a masurat colul:30mm.E prea scurt??Si daca da ce inseamna asta?E inkis,dar e adevarat ca e prea scurt?voi cat l-ati avut?
io17+(maine 18) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna la toate burticutele!!!
tina buna idee!!!!!!! sa sarbatorim atunci!!!!
si sa dea Dumnezeu sa reusim sa ajungem toate cu bine la final!!!
catrinel iti da un paharel (plastic) de marime mijlocie, cred 100ml.
si nu te mai nelinisti din cauza membranei, daca medicul este linistit poti fi si tu. eu de aceea apreciez medicii care spun adevarul chiar daca in mod mai tragic, este mai bine sa stii la ce sa te astepti decat sa te faca sa crezi ca-i totul ok si de fapt... asa ca daca ai incredere in el continua si cu ce ti-a spus in leg. cu membrana!!
bravo cafeluta! la mine cand au masurat-o avea aproape 500gr,eu m-am gandit la un pachet de paste...
laura ioana ninge, dar nu la noi. poate fi zapada la 20 km de noi, dar din cauza umiditatii aici ajunge doar ploaia
kim eu am 25+ si aici se face acest test intre 26-28 sapt. eu l-am facut cateva zile inainte pt. ca sa nu ma trezesc de 2 ori (mie imi da intotdeauna mai multe analize de facut decat cele normale).
pupici si o seara placuta

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

ile la scaunele care merg de la 0- 18 kg, pt. inceput trebuie sa aiba si un reducator, ca un fel de pernuta sau un cuibusor (seamana) pe care il scoti cand mai creste, in general pana la 6-7 luni. si scaunul il montezi cu fata in spate nu spre scaunele din fata.
cat priveste alegerea nasilor... la noi este putin dificil, pt. ca nasii nostri sunt in ro, si in rit catolic nu oricine paote fi nas, trebuie neaparat sa fie casatoriti religios, si aici cam sunt probl. ca cine ne-ar place nu se poate.
apropo' de livret, noi ne-am casatorit in ro. si la starea civila ne-au dat acel livret, probabil trebuie cerut tot la starea civila si ar trebui intrebat de pe acum ca atunci veti avea de umblat si cu copil mic nu-i usor.
ama kali eu nu stiu cum trebuie sa fie marimea colului, dar am vazut ca fetele in urma spune-au ca este normal, oricum cand ti l-au masurat medicul nu ti-a spus nimic?
probabil este ok.
pupici

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput