Racusori, la apel! (6)
Raspunsuri - Pagina 11
MirelaV spune:
Neata fete frumoase. Am modificat listuta si gataaaaa
va pupik si va urez o zi buna. ma apuc de treaba.
menna, tare asta cu "scapatul"
monagan...si io pana vineri...of parca nu mai am rabdare...vreau concediu k nu mai pociu.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
MirelaV spune:
cum ati simtit fetelor cutremurul? la bucuresti cica s-a simtit cu 4.9 .. mi s-a parut zdruncineala cam zgaltaitoare...m-am cam speriat..am ramas pe scaun .. am rugat un coleg sa deschida geamul k simteam k nu am aer si nu-s prea sus..la etajul 3.
prin alte parti s-a simtit? fetele?
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
HELLO,
Ce cutremur? Am sa ma uit la stiri. Iti dai seama ca n-am simtit nimic, daca am pus o asemenea intrebare.
Eu acu am sosit si sint tare obosita, asa ca merg la culcare.
Vorbim later girls.
MG
arinna spune:
Si eu l-am simtit bine, eram acasa si s-a smucit patul cu mine, mi -a sarit si pisica in sus!Si mie-ra si rau,rau am migrene, sunt jalnica....
MirelaV spune:
neata
MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
deci asa ...nime'ninik de povestit ,ha?! ...na bineeeee ,atunci incep eu
Am aflat care e ultima mea zi de lucru pe anul acesta ..tanaaaaa ... din 23 gata cu munca pe anu' asta. Adios muchiachiooaaas ...din 24 ma alatur fetelor sa va "stresez" neuronii de ACASA (just kidding) ...
Am inceput AMR-ul ...mai sunt 9 zile
Ce frumooos e la lucru acum ca stiu pana cand mai stau p'aci in 2005 ...stau si ascult muzicutza : ABBA mea draga "Andante Andante" ..hehe
Chiar asa ...voi ce muzica ascultati ? Ia sa va vad,voi dRacusoare S&S .
(S&S = Sensibila si Sublima - asta e o vb de'a mea in grupul meu de prietene ... chiar asa ,mi-a venit inca o idee pt inca un S. S de la Sexy )
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."
MirelaV spune:
io va spuneam k lucrez pana vineri si parca nu mai am deloc rabdare. mi-am cumparat o revista de la burda cu prajiturele ptr craciun si o rasfoiam si tare bine arata toate pe acolo. acum tre doar sa ma hotarasc ce si cum fac.
ieri am fost pe la cumparaturi si am cheltuit o gramada de bani pe ornamente, bilute, esente..
io ascult muzica in fct de starea de spirit....si ascult radio in general. e mai variata. dar de suflet...michael bolton, celine dion..si-ar mai fi.
va pupacesc...ma mai invart nitelus pe aici si va mai stresez si de acasa (sa nu o faceti numai voi)
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
Hello, racusoarelor,
Aseara ziceam ceva de ''vorbim later'', dar numa ce am zis, ca m-am pus in pat si...pana dimineata nu m-am intors, iar acum imi plezneste capul de durere. Cred ca e ceva migrena.
Arrina, de la tine mi se trage.
La capitolul muzica, ,in functie de starea de spirit, vorba Mirelei.Cand sint fff...trista si deprimata, ascult Enya. In rest, orice in afara de MANELE, pe care le urasc.In orice local mergi, baga astia la manele ca te saturi.
Ha, ha, mai am 1 zi si in plus e si zi de salar.(e de pe acum cheltuit).
Pa fetele si
MG
MirelaV spune:
decat va pupik. sunt . am o tarta cu mere la cuptor (ma laud)
MirelaV
pupicei pe burticei