Racusori, la apel! (6)
Raspunsuri - Pagina 10
MirelaV spune:
Buna dimineata! Sa aveti o zi si o saptamana minunate!
monagan, si la mine e ultima saptamana de munca. Eu sapt asta tre sa ajung sa cumpar una alta pt 2 puiuti de om si apoi sa incep sa ma cam pregatesc si eu cu cadourile de Craciun.
Of...sunt obosita...vreau concediu. si zic k o sa dorm pana la 12...dar nu...tot la 8 ma trezesc
va pupik pe toate..si ne auzim later.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
quote:
Originally posted by arinna
Menna, da tare mai semeni la program cu mine, numai la 1-3 noaptea ma culc indiferent ce am de facut a doua zi...iar duminica recuperez...
M-a nascut mama noaptea ... se zice ca aceia care au fost nascuti noaptea,sunt mult mai activi noaptea decat ziua .La mine se confirma si de aici pgr meu de noapte ...clar ca dimineata nu sunt buna de nimic ,dar asta e partea a doua
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."
Menna spune:
O saptamana buna la toata lumea si muuuuuuuuulta sanatate !
Eu una sunt racita cobza iar in jurul meu plutesc servetele,medicamente si un ceai care asteapta sa fie baut.
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."
arinna spune:
Menna,
...si eu la fel, dimineata trebuie sa treaca doua ore pana sunt apta de iesit din casa...da de ce scrii mama atat de mic, ca ma chinui sa citesc?Adica vad, da tot ma chinui...
Multa sanatate si sa-ti treaca raceala repede!
MirelaV spune:
Menna, spune-mi cand esti nascuta sa te trec pe listuta.
offf...io tocmai ce am mancat si numai sa ma apuc iar de treaba nu-mi mai arde
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Lucia_B spune:
buna frumoaselor
am intrat doar sa vad ce mai faceti si sa va urez un inceput bun de saptamana.
Mirela da'pai cine lucreaza dupa ce maninca, tu nu stii ca se doarme ?
-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
ce mari suntem
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
paula2003 spune:
Eu am sotul taur, fetita capricon si poate baiatul sagetator??? sa vedem.
Ce mult ati mai scris si ce de fete pe 29???
Paulacu Paul 37+ siAlexandra
monagan spune:
Hello, racoaicelor,
Ce-mi place ca se mareste gasca. Da aveti un spor la scris!!!!!.....mai incet fetele ca eu ca batranii, asa mai lento, nu reusesc sa va citesc pe toate, dar poate prind ritmul.
Cum a fost inceputul de saptamna pentru voi?
Mirela, eu am inceput numaratoarea inversa.3 zile. Am anuntat de azi ca,am sa-mi inchid telefoanele si le deschid dupa 5 ian. Vreau liniste. si somn.
Dana, where are you? Multumim ptr.
Sa aveti o seara placuta.
MG
Menna spune:
MirelaV - io mi's scapata in lumea asta pe 10 iulie !
Arinna - Multumeeeeeesc frumos, la fel si voua - multa sanatate!
Azi am avut o zii de'a doaselea ... pe la 12 m-am pus sa ma plimb prin oras, mai exact pe la banci,iar pe la 15 eram deja acasa.
M-am pus in pat cu gandul de a adormii pt o ora,insa n-am reusit.M-am trezit pe la 17:30 cand surpriza ,dand pe Acasa l-am vazut pe Gabitza ... am plans k un copil si m-am bucurat enorm pt el - Dumnezeu sa le Ajute !
Apoi am tras dinnou pe dreapta si de la 21 sunt in picioare ...m-am decis.Scot artileria grea! Mi-am facut puiutz la cuptor cu mujdei si o cana de vin fiert cu piper si scortisoara ! Mna ...daca nici acum nu ma pun pe picioare ,sa-mi zica cine'o vrea "Cutzu"
Menna