Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ma inscriu si eu pe lista la alaptat numai de la san...Alex al meu ar manca non-stop, trebuie sa-l opresc eu, fiindca daca mananca mai mult de 20 de minute il doare burtica.
Ne-am hotarat si noi la botez..il facem pe 27 decembrie, de Sf.Stefan..sper ca nu va fi gerul prea mare..biserica e incalzita, dar...tot mi-e frica.

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Si mai voiam sa va zic ca noi iesim afara si pe vremea asta. Ieri a iesit de 2 ori, o data in carucior (1,5 ore) si aseara in marsupiu (cca 1 ora) iar astazi mai bine de 2 ore in marsupiu. N-are nici o treaba, doarme de rupe, azi chiar dormea f adanc (cu sonor!) si am distrat vanzatoarele dintr-un magazin din zona.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

9 natural: mysweetest, Ioana75, jadi, codrutza grg, Lucia B, gabiarama, hildegard, miflore, deeapui;
3 mixt: cge, kristinutza, RalucaCostiurin;
5 artificial: RalucaN, marilena79, tangerine, nicole74, mimsi.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Kristinutza daca faci o categorie de natural cu de-a sila sa ne anunti ca ne inscriem.

A fost doctorita si ne-a gasit cu niste bubite pe corp pe care le remarcasem si eu de dimineata. Ne-a intrebat scurt daca l-am dat cu ulei de baie Johnson si am spus ca da , dar de la sanosan si ne-a interzis. Cica daca vrem ulei, sa fierbem la bain marie ulei de masline si sa ii dam unde vrem pe corp, inclusiv pe fata ca nu se supara... asa ca trebuie sa dam cu un unguent pina trece dermatita asta generala .

Apoi am cazut de acord ca bb nu a luat bine in greutate, e aproape de limita inferioara dar trebuia un pic mai mult, ca atare o sa luam sana sol un complex de vitamine (cam multe as zice eu, iaca ce contine...Continutul de vitamine la 2 lingurite (10 ml): Vitamina A 1000 UI Nicotinamida 16,0 mg Vitamina D3 400 UI Vitamina B6 1,2 mg Vitamina E 10,0 mg Vitamina B12 2,5 g Vitamina B1 1,1 mg Acid pantotenic 4,0 mg Vitamina B2 1,2 mg Vitamina C 60,0 mg 10 ml confera aprox. 85 KJ (20 kcal) si contin: 0 g proteine, 0 g grasimi si 4,7 g carbohidrati... ma rog sa speram ca ii va creste apetitul si va minca mai bine ca abia am incheiat repriza de masa adica 1 ora si jumatate din care 15 minute sin si 50 ml bibe cu de-a sila... maninca un pic, mai stam 10 minute si uite asa pina se face ora, ora si jumatate).

Ne-a dat si debridat pentru reglarea scaunul adica kk-ului. Si sa nu se mai agite cu burtica, cica e bun in orice situatie, o sa va intreb eu cum se prepara azi , miine.

Raluca C. nu stiu de ce gindeste asa mult la bibe, dar eu ii dau cu tetina numarul 1 adica foarte mica sa nu se spurce la bibe si sa nu imi mai vrea tita desi si asa am un feeling ca incepe sa ii placa din ce in ce mai mult siliconul decit naturalul, deh, generatia pro silicoane piste tot. De altfel dureaza si atit de mult pentru ca trebuie sa facem pauze de gindire... imi bubuie mintea ce sa mai!
Cu vaccinul nici eu nu am rezolvat nimic, au aminat-o pe doctorita abia in decembrie cind eu nu voi mai fi in Bucuresti... daca gasesc ceva convenabil te sun si iti spun ce si cum... La ce doctor te-ai inscris si la ce policlinica?

Cam asta a fost controlul de aproape 2 luni... cam jalnic dar nu tragic

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Am uitat sa va multumesc pentru complimente si sa va spun ca acest copil are capul buflei si corpul pui de gostat... o sa revin cu niste poze edificatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Raluca, mama Radului, si eu am citit ca klebsiella se ia din spitale. Am dus fata in spital la masurat si cintarit, ca nu-mi ajungeau masuratorile de acasa. Miine ducem din nou proba sa repetam copro in alta parte.
mimsi, fain ca iesiti tot timpul.
mifloricico, o sa citesc si eu toata legea si o sa-ti zic ce-am inteles.

Fata mea a dormit azi aproape toata ziua. Sper sa fie ok, si sa doarma si la noapte.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Poza edificatoare cu puiul de gostat aici .

Mergi la inceput

Ioana facem si noi coprocultura asta... te rog, imi spui si mie cum ai recoltat kk si in ce l-ai pus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi nu e deloc asa. Mie mi se pare lung, ii drept, dar in nici un caz pui de gostat. E atletic baiatul tau.

Eu ii dau cu ulei de corp de la Nivea de la prima baita, adica de la 8 zile si facem baita zilnic. Si are o pielicica fina, fina.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu cred ca bb-ii au pielea fina si fara creme; si eu ungeam fata la inceput, acum am renuntat, rar cind o mai dau cu o crema ceva.

jadi, cel putin aici in BT fiecare lab e cu sticluta lui; suna si intreaba acolo unde faci analiza daca iti dau sticluta; prima noastra sticluta era umpluta pina la jumate cu un gel incolor; o sa-ti zic si asta de miine cum arata. Mifloricica zicea ca a colectat intr-o sticluta goala.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput