Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nici eu nu ma gindeam sa dau copilului vitamine dar trebuie sa ii cresc apetitul, ca nu maninca nici gind... ne chinuim cu el rau de tot si am vazut ca nici cu bibi nu e solutie... sa maninci 100 ml intr-o ora deja mi se pare sado masochism.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Noi ne incadram in cat. doar sin .S-a intimplat de vreo citeva ori , dupa-amiaza, sa dam completare cind nu mai aveam laptic suficient.Acum ne-am revenit si in fiecare zi am grija sa iau galactogil , 2 iaurturi,o bere fara alcool ,din cind in cind ,si cit mai multa ciorba .

Baia o facem de la inceput in cada si ii place la nebunie .Avem si poze , daca vreti sa ne vedeti .

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Ioana75-Fa-i si o urocultura fetei ca kk ajunge si la pasarica si poate sa-i dea infectie urinara.Mai bine sa verifici.Tu faci cum crezi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

pentru statistica, noi suntem (inca!) la categoria mixt.

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

La statistica ma notati la natural.

Eu ii dau dimineata 10 pc de Sab.....la amiaza daca doarme nu ii dau nimic. Daca apuc ii dau Bonnisan 10 pic. in gurita. Seara la fel 10 pic de Sab.
Nu stiu e putin, e mult.
Azi noapte pana la 12.30 am avut concert...cred ca il durea burtica ca tot se aduna cu piciorusele.
Azi dimineata am facut caca de 2 ori....si ne-am usurat. si astaa numai cand l-am lasat dezbracat pe masa de infasat. Curios, nu? cred ca l-a strans pampersul. am trecut la marime mai mare de pampers (3-6 kg).
Sab-ul asta nu constipa, nu?
Cat pot sa ii dau. Fetele care au copii de varsta mea si greutatea lui bebele meu, cum, cat si ce ii dati pentru colici?
Fiecare bebeu e altfel.
Cate scaune e normal pe zi sa fie?

Hildi
Stafan (7 nov. 2005)

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Kid si Ramonica. si eu fac botezul mai tarziu, adica pe 15 ianuarie de ziua lui Eminescu, poate iese fata poheta!
Stiu ca-i frig, da asa a ramas, deja e arvunit restaurantul; in martie suna frumos, cu ghiocei si alea alea, poate prinzi mai caldut!
Kristinutza, eu sunt la categoria natural 100%; fara ceai, fara apa, fara suzeta, fara nimik, laptic si iar laptic!
Fetelor, mi-e putin neclar cu legea asta de ne ocroteste asa tare si mi-e lene sa citesc cu atentie; stie cineva, daca intri cu legea veche, ramai cu ea pe toata durata concediului? sau se shimba automat de la 1 ian? alta intrebare ca mi s-a parut un pic neclar; alea 3 mil amarate de le da statul ca premiu daca te intorci la munca raman 3 pana se termina cei 2 ani de concediu sau se transforma in 1 de la 1 ian 2007?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Nopi suntm numai pe praf. Stiti cumva de la ce varsta sa-i dam suc de morcovi sau de portocale? Si daca si pulpa?

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Noua ne-a zis pediatra ca de la doua luni o sa incepem sa-i dam suc de morcovi, care e si laxativ. Noi, din cauza laptelui praf cam avem probeleme cu kk. Dar vad ca de cand am renuntat la sab si am trecut pe bonisan, face caca mai bine si nici nu se mai screme saracuta ca inainte. Pai se chinuia pana scotea primul carnacior..... de mi se rupea sufletul. Dar inca nu stiu cum si cat suc de morcovi. o sa ne zica cand mergem la vaccin, pe 6 dec.- halal cadou de Mos Nicolae ii fac, o intepatura...

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Nicole, e frumusica foc Ioana Alexandra

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Statistici:
clatit - da, cu dusul, pt ca avem suporti pt cadita ei si o fixam pe cada mare
lapte - praf, Humana 1
Raluca, noi diversificarea o vom incepe la 3 luni si 1 saptamana (17 decembrie, m-am uitat in calendar). Cred ca va incepe cu suc de morcovi si mere. A ramas ca vb cu dr despre asta la vizita viitoare.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput