Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor

am reusit si eu sa mai intru un pic pe forum sa va fac un mic cucu
eu una sint terminata cupilul meu nu prea doarme a inversat programul eu stiu ca un bebe de virsta lui trebuie sa doarma aproape 16 ore pz zi si restul treaz al meu este invers
maine mergem la un altul pediatru sa vedem ce ne spune

Ioana sanatate Mirunicai

am pus si noi poze in albumul comul la o luna

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna mamici!
Eu nu mai pot sa dorm de cand am citit porcaria privind cresterea copilului. Te doare capul! Ce idioti! Si am primit si alocatia azi, pe doua luni: 460.000 lei, cum ai putea sa cresti un copil cu banii astia? Si cand te gandesti ca sunt o gramada care de asta fac copii...
Nu mai stiu adresa comuna pe yahoo ca sa vedeti ce s-a publicat in MO din 14.11.2005.
De la 01.01.2006 indemnizatia de ingrijire copil este de 8 mil, iar indemnizatia cf. legii 19 inceteaza. Iar de la 01.01.2007 este de 6 milioane. Stimulentul sa te intorci la munca, sa cotizezi la stat este de 3 mil de la 01.01.2006, iar de la 01.01.2007 de 1 mil. In fine, dati-mi adresa ca sa va enervati si voi.

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Salut!
Nu prea mai reusesc sa va citesc, iar de scris nici nu mai zic, dar tocmai am citit in capitolul trecut ca Ioana intreba daca caca miroase a acru sau a dulce si m-a apucat risul. Mie mi se pare ca pipi a lui Monica miroase a popcorn :0)

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor!

anca, de ce dai fetii popcorn?
nicole, adresa e septoct2005@yahoo.com . Multumesc anticipat. Am auzit cum ca ar trebui sa ne inscriem toate la primarie cu dosarul cu noua lege, iti dai seama ce cozi or sa fie in ianuarie... Fetele din sect 3, poate ne intilnim la cozi.
dana, mersic.
Anto, si Bonnisan-ul meu curge fara picaturi. De aia i-am si dat doar o data; eu obisnuita cu picaturi frumoase de la sab simplex, am turnat in gura copilului o gramada.
mifloricico, eu iau in continuare o Materna pe zi. Nu stiu bine sa citesc rezultatul de la copro pt ca e scris de mina, si nu sint obisnuita cu cuvintele astea (inca); se pare ca e klebsiella pn..

Incerc insa sa repet copro azi, pentru ca e o diferenta f mare intre cum arata kk cind am luat proba aia (era maro-inchis spre negru cu aspect de muci) si cum arata acum (consistenta normala, culoare jumate normala jumate verde, dar mirosul tot nu a revenit la normal).

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

O sa ziceti ca-s nebuna daca mie mi se pare ca pampersul miroase a paine calda?

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Sticluta de bonnisan a fost si la noi o porcarie. Unde mai pui ca dopul ala care are picurator flendureste pe gatul sticlutei si poti sa ai surpriza sa rastorni tot continutul peste copil. D'aia nici nu l-am prea folosit. In schimb am dat gata o sticluta de Gripe water care dupa compozitie pare sa fie un bonnisan mai diluat.


Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mie mi se pare ca miroase a cafea de cind e verde, desi eu nu beau cafea, si nici cioco nu am mai halit asa multa.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Hai ,mai ,fetelor ,ma dati gata cu mirosul de kk si ce vi se pare voua .Auzi cafea,popcorn ,iaurt ,piine calda .Eu va citeam si stateam cu iaurtul linga mine (micul dejun) si am inceput sa imi bag nasul in cutie , dar iaurtul meu nu miroase a kk de Tudor ...sau kk lui Tudor nu miroase a iaurtul pe care il maninc eu

Scuzati-ma ca v-am dus in eroare ieri :corectez - Tudor a implinit 2 luni .Ce sa fac ,eram cu el in brate ,iar Mihnea tragea de mine sa ma joc cu el .Daca e frig afara si mai stau mult in casa cu 2 copii si 2 mame (care fac cu schimbul,deci nu se vad) o iau razna de tot .

Acum trebuie sa ma duc sa ii explic copilului mai mare ce se intimpla afara de e cimpul alb , ce e aia zapada etc. si apoi din nou la joaca ( ma pune sa ii fac trenulet din toate masinutele lui )

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'Neatza fetelor,
noi suntem bine dar transpiram cam mutl noaptea..il gasesc aproape ud si cu patura pe ochi(asa si-o trage el).
Ieri si-a mai revenit cu somnul ..a dormit cate 30 min la interval de 2 ore .

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ioana mergi al un dr sa vezi ce-ti zice..paote tot Klbsiella era si in buboiul ala..Multa sanatate MIrunei!Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput