Mamici de ianuarie-februarie (69)
Raspunsuri - Pagina 9
dana_ene spune:
Daniela, asa e. Am o perioada oribila la birou. In fiecare dimineata numar zilele pana la intrarea in prenatal si asta se va intampla abia din 12 decembrie
.
Intotdeauna asa este la sfarsit de an, nebunie maxima. Iar ai mei colegi, care de care mai "dragut" au decis sa-si ia concediu acum, ca de... sa nu se suprapuna peste perioada mea de concediu.
Asta e !
Oricum ma necajesc degeaba.
Cadoul pe care-l primesti tu e cel mai
.
Daniela
(28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
T_Ioana spune:
Dana sa inteleg ca abia din 12 decembrie vei avea 84 de zile? Ca daca ai 63, te sfatuiesc sa calculezi cand sunt 84 de zile prenatal si sa faci cerere cu data respectiva, iar dr de familie iti va da concediu prenatal cu data respectiva.
O intrebare, pot sa pun cantecelele pe CD audio? Nu MP3 ca mie combina nu-mi merge cu MP3 si calculatoriciul e in alta camera decat cea in care va sta bb. Eu am doar Nero acasa, dar nu stiu cum pot sa pun cantecele pe CD audio!HELP
Ioana
cu
Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
toanca spune:
dana_ene ne luam de manuta; si eu ziceam ca intru in concediu pe 5 decembrie, dar la ce nebunie am la servici, se pare ca tot din 12 decembrie o sa intru si eu in prenatal.
Si la mine la servici e o nebunie totala; maine la 10 trebuie sa fiu la tribunal si cine stie cand o sa scap......
Abia astept sa intru si eu in concediu, dar pe de alta parte imi pare rau ca nu o sa mai pot tine legatura cu voi.
Toanca
si
Matei Alexandru 32+
poze
toanca spune:
Ma cam pregatesc si eu sa plec spre casa..
Va urez la toate o seara placuta si sper sa ne auzim maine.
Pupici
la toate
Toanca
si
Matei Alexandru 32+
poze
Ursoaica spune:
Buna burticute!
Abia acum am reusit si eu sa citesc ce ati scris.
Muzica pt copii nu o mai trimit ca se dubleaza si nu are rost.
Cred ca am mai zis odata burtica mea a coborat, mai este cineva in aceasta situatie?
Si acum sa incep ......
Fetelor se pare ca delfinii pt voi sunt prea strigatori. Deci revenim la balene care sunt un pic mai linistitoare, au niste sunete mai calde. Sper sa reusesc sa le fac trecerea mai repede de pe caseta pe CD si sa le trimit.
Deea in legatura cu acele doamne: vaaii saracele, ce o fi fost pe ele pana au nascut......
Ana ...cu placere!![]()
Dana .......sunt chiar nesimtiti.....
Ioana trimit chiar acum un program care face transformarea din ce vrei tu in ce vrei tu (mp3 in track,wav).
Ursoaica
33+
Denisam spune:
Burtici dragutze,
Am venit de la medic, vestile sunt asa si asa, oricum voi ramane optimista. La 29 de saptamini, Emma avea 1400 gr si cica lungiema burticii e in schema/grafic cu 31 cm, dar e greu sa spuna cat avea bebe.
Tensiune buna si am luat in greutate o.5 kg in 2 saptamini, sper sa ma mentin la fel pina in sapt 38-maxim 39.
Am discutat despre nastere si streptococul B, testul pt cel din urm anu il voi face pt ca se incearca gasirea unei date in ianuarie sa fac cezariana, deci e bine, sunt impacata cu asta deocamdata.
O sa fie intre 38-39 de saptamini cezariana, data o sa o aflu peste 2 sapt, pe 6 Decembrie.Urina am vazut singura ca e ok, ca de fiecare data o testeaza, deci la 2 saptamini si se uita dupa proteine si glucide dc ies din grafic.
Medic pediatru, in ianurie voi avea un tip f. bun cu care voi vorbi inainte sa nasc si ma va chema cu bebe dupa 3-4 zile de la nastere.
Medicul meu e unul atre bun, si intelegator si m-a asigurat ca va fi totul bine si sa ma relaxez.
Fug la treaba ca am mult pt job, va pupam pe toate!
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Fetelor cine stie dintre voi cum se umbla cu gmail? Nu reusesc sa trimit nici un mesaj.
Off...
Ioana am trimis programul pe contul comun.
Ursoaica
33+
maraki spune:
Denisa deci astazi nu ai mai facut eco, ti-a spus doar de la ultima din sapt. 29 cum a iesit! Pana la urma de ce faci cezariana?
Angi ( sper ca nu te incurc ) sa iti traiasca bebelinul grasunel

Irina ai venit?
March a zis foarte bine Dana: cel mai frumos cadou, tu o sa il primesti de mos 
Anda( parca tu esti cu traducerile ) merci dar nu am nevoie de nimic in limba germana
Giorgos unde lucreaza are toate revistele si cartile pt. copii,cele cu surprize, cd-uri, casete,etc.De pe acum am inceput sa strangem reviste pt. cei mici![]()
31+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Monica- da, nu am facut eco, cred camai fac uan pe la 36-37de saptamini, ca asa mutle strica
Si da deocamdata a ramas ca facem cezariana, ceea ce este ok si safe si pt bebe si pt mama. Stiucu strinsul de carti, deja am un raft aproape in bibiloteca, si sutn de acord.
Daniela- o sa ai un cadou f.frumos de mos, ai griaj sa profitzi la maxim!
Eu de Mos Nicolee voi avea 2 baby shower-ceea ce este f. frumos, iar de Mosc Carciun, va zic duap c eemrge Mosul dragos cu meinsa cumpee, sunt curioasa dc si anlu asta va tebuei sa s eimbracein costum de mos pt copii din gasca naostar, sa vedem, e inca la 'preselectie".![]()
Am fugit la treaba ca la 2 treb sa pelc la masaj.Va
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa pai daca te imbracî si anul asta in Mos, ai grija ca te vor recunoaste copiii dupa burtik![]()
Fetelor ma duc sa calc hainutele lui bebe
31+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36