Mamici de ianuarie-februarie (69)
Raspunsuri - Pagina 8
dana_ene spune:
Denisa, vezi ca am trimis pe contul comun cutiutele 1, 2 si 4.
Poti sa faci de acolo download la toate melodiile, se descarca usor.
Ana, asa e ! Despartirea e grea, mai ales de mama ta... Asta-i viata. Bine ca ai avut-o alaturi acum, ca s-a simtit bine si ca a fost multumita.
Anda ti-am trimis si eu datele contului. Acum sigur o sa poti intra.
Of ! Nu mai stiu ce-am vrut sa va spun. Sunt chiauna, obosita si mai vreau sa fac si ceva pe-acasa, nu sa pic precum placinta pe canapea.
Daniela
(28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
utocatalina spune:
Daniela am o rugaminte...pe siteul nostru la greutatile bebeilor trece-o si pe Bia la 30+ cu 1671 gr.!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
31 si 3 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
T_Ioana spune:
Si eu Danuta, te rog....la 34+ Razvan avea 2.700 gr. Multumesc!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
diana12 spune:
Ziua buna burticutze.
Semnez si eu condica pe ziua de azi. Nu am apucat sa citesc tot asa ca revin putin maai tarziu.
28+ si
04/25/2000
marchplayer spune:
Denisa, unde pot fi decat in pat
, mai trag cate un pui de somn. Bafta la doctot azi, sa ne dai vestile bune!
Ana, imi pare rau ca pleaca mama ta, nici mie nu-mi plac deloc despartirile, chiar am doua, trei zile in care plang si n-am chef de nimic, sper ca la tine sa nu se manifeste la fel ca nu este cazul sa te intristezi prea tare acum!
fetelor care sunteti din Bucuresti duceti-va fuguta la lansare ca sunt tare bune cartile alea, dar presupun ca cea gratuita este mai mult o brosura.
Pisoi, ce sa facem cu povestile in germana? Poate Maraki sa fie amatoare!
Irina, da cat mananci? n-ai terminat?![]()
daniela 28++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
dana_ene spune:
Ioana si Catalina, sa stiti ca le-am trecut greutatile, doar ca azi n-a mers deloc serverul de la 3X si n-am putut sa descarc modificarile ca sa se actualizeze pagina.
Incerc si maine.
Azi deja sunt doborata de oboseala. Si parca vad ca iarasi nu fac mare lucru acasa, desi tare mi-as dori sa fiu mai activa.
Maraki, pai tu arati super - super - super
.
Ce vreti sa va aduca Mosul ?
(nu ma refer la copilasi
)
Daniela
(28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
marchplayer spune:
Dana, vai saraca de tine cat te muncesc aia la birou! cand intri si tu in concediu? Nu te poti da "lovita"?
La mine vine mosul satamana viitoare, imi aduce una bucata sot ratacita care-mi aduce daruri, abia astept sa-l vad si sa vad si ce-mi aduce!
daniela 28++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
canda_h spune:
ciao burtici
va citesc din cand in cand si ma bucur ca sunteti bine, chiar daca uneori mai vin si norisori si va mai necajeste cate ceva.
sa aveti grija de voi!
am intrat sa va dau ceva vesti despre noi.
gata cu durerile de bazin ... mi-am mai revenit si ma misc ca o caprioara (schioapa)
am vazut ca ati pus cantecele. din pacate eu nu am acces la ele, din cauza unor blocaje de pe aici. Din decembrie o sa avem si noi internet acasa (sper) ...
Ieri am fost la eco si bebe e tare grasun: 2.400. Eu banuiesc ca eco mai da si rateuri ca mi se pare ca e prea mare bebe. Se pare ca am lichid putin, nu prea stiu exact ce inseamna asta. Doctorita mi-a explicat ca daca bebe e mare si lichidul putin sunt sanse foarte mari sa nasc inainte de termen. Am intrat in priza la gandul ca as putea naste chiar zilele astea ... am inceput sa imi fac liste cu ce imi mai trebuie si la cumparaturi cu mine.
Nu prea mi-e clar cum o sa fac cu concediu prenatal ... eu mi-am dorit mult sa pot veni la lucru pana la jumatea lui decembrie si dup-aia sa imi iau concediu de odihna pana la sfarsitul anului. Dupa ultimele vesti ma gandesc ca poate ar fi mai bine sa stau acasa de la inceputul lui decembrie.
va pupacesc!
Angi 30+