Bebelusi de martie - aprilie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Noi astazi dupa amiaza am stat afara 3 ore,ne-am plimbat prin parc,timp in care Rares a dormit. L-am imbracat foarte gros, in combinezon, cu manusi, l-am acoperit si cu o paturica. Si i-a verificat nasucul de nenumarate ori, era cald. Dar cand am ajuns acasa avea manutele si piciorusele reci. E adevarat ca 3 ore a stat nemiscat in carutz, dar oare este normal sa i se raceasca manutele chiar si cu manusi, iar in picioruse avea dresgros, ciorapei si bostosi grosi de la combinezon. Oare este prea mult acum pe frig sa stau cu el 3 ore afara? Thx~!

adriana, am primit 3 emailuri de la tine, multumesc mult!

Rares tocmai s-a trezit dupa un somnic de o ora. Iar ne culcam la 2-3

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmissis spune:

GEGEA - mi-ai dat o veste buna, chiar eram un pic disperata(ca orice mama)ca puiul meu la 7 luni si jumate nu are nici un dintisor...si nici nu da semne vreunul ca ar vrea sa apara...

Rada si mami Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andrruzza cam mult afara , eu care eram diperata sa scot copilul afara la aer, acum stau 1 ora, mai mult nu rezist eu, eu zic ca e suficient 1 ora dimineata si 1 ora dupa amiaza

gat ama duc la nani

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

La multi ani Leti !!!!

Mamacita, Ninocikap, in cartea Mama si copilul scrie ca nu e nici o pb daca scaunele sunt consistente si nu sunt mai mult de 3 in 24 ore. Cat despre motivul pt care creste nr lor nu stiu ce sa zic. Mihai facea si el vreo 4-5 dar acum a scazut cam la 3 (desi mananca doar pireu de legume, piept de pui, ficatel, mere, pere, cereale si lapte - merg mai lent cu diversificarea). Eu nu m-am gandit deloc ca ar fi o pb, mai degraba credeam ca nu face complet (uneori face si inainte de masa si dupa) sau este o pb de obisnuinta cu papica. Am sa intreb si eu medicul.

An-k, lui Mihai nu-i placea deloc in tarc pana cand nu i-am lasat usita deschisa. Cum a vazut usa deschisa, tusti de-a busilea sa iasa din tarc. Drept urmare a cazut cu nasucul pe podea (diferenta de vreo 10 cm), asa ca vreo saptamana n-a mai iesit din tarc. Mergea pana la usa si scotea capul sa se uite, dar de iesit n-a mai iesit. Acum iar si-a facut curaj, dar am pus si eu perini sa pice eventual pe moale. Nu mi-am imaginat ca si din tarc se poate cadea.

Ma duc si eu la culcare, ieri a facut si Mihai 7 luni asa ca noaptea a sarbatorit evenimentul trezindu-ma de 7 ori. Abia astept sa vina tati din delegatie sa mai rasuflu si eu un picut.

Dana si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Avem un dintisor!! Micuta, d-asta nu a dormit bine la munte! Astazi l-am observat, alaltaieri nu era ca am verificat.

Ana71 In jurul varstei de 6 ani le apar molarii "de 6 ani" care sunt dinti permanenti.

Andira, Carmen nu cred ca geamul termopan e de vina. Si noi avem de 5 ani si e si foarte cald in casa, dar mucegai nu e. Singura reparatie viabila e izolatia aplicata pe exterior si nu din rigips. Se face o izolatie rezistenta la apa, cu smoala si izolator termic eventual.

Anca Micaela Bine ca ai descoperit oxiurii. Se trateaza foarte usor si gata. Tin pumnii maine!! Emei!

Mamacita nu se deshidrateaza daca kk are consistenta normala. Si Ioana a avut o perioada asa cand am trecut pe formula, s-a reglat de la sine in cateva zile. Si acum, cand e mai constipata face de cate 4-5 ori pe zi, cate "o bilutza" tare. Nu cred ca ai motive de ingrijorare. Eu ii dau Ioanei banana fara mijlocul acela cu seminte, nu stiu daca te ajuta informatia asta. lui Alex!

Adseana Multa sanatate tie si pofta de mancare Alexandrei!!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Daria a adormit pe la 8 in timp ce o hraneam, asa in fundulet,sprijinita pe perne. A ratat si baita si schimbatul in hainitele de noapte. A mai scancit de cateva ori, dar vad ca are pofta de somn...
Daca tot am luat vorba de baita, voi la cat timp le faceti bebeilor? Noi
am facut pana la 6 luni seara de seara, iar de la 6 luni, am facut program de baita luni, joi si sambata. E o adevarata placere baita pentru ea, are si o mare dorinta... sa apuce sapunul...he he...si o las, pentru ca stiu ca n-are cum sa reuseasca,,,

Referitor la kk, si Daria are zile in care face de cate 5-6 ori, zile in care face o singura data dimineata destul de muuult, zile in care face de 2-3 ori. Azi nu a facut decat o data si foarte putin, dar nu dadea semn de constipatie.
Daria a avut cam cu vreo 3-4 saptamani in urma niste episoade diareice de imi venea sa ma urc pe pereti si am reparat-o numai prin alimentatie. Stiu ca ii bagasem carnita de pui...acum nu mai mananca deloc, nu-i place. Adevarul ca e foarte delicat stomacelul bebelusilor!

rrox, felicitari pentru dintisor! Fara febra sau alte minuni?

andira, esti de admirat

adriana, mersi de lamurire.

si noapte buna!

Geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

acuma am revazut...
andruzza, mi se pare prea mult sa o tii pe Rada 3 ore afara. Si dupa jumatate de ora, Daria are piciorusele reci, oricat de bine as imbraca-o. Eu zic ca e mai bine in reprize cat mai scurte...

Geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumim de urari, adrianafedorca, valenka, mamacita, gegea.

Rrox, si eu am inteles de la niste constructori ca izolatia exterioara este cea mai buna. Cred totusi ca este cam scumpa si cam dificil de facut, avand in vedere ca stam la et.2, ne-ar trebui alpinisti. Nu sunt decisa sa raman definitiv in apartamentul asta, asa ca o sa vedem ce-om face in viitor. Multumesc de informatie. Aaa, era sa uit. Bravo, Ioana, micuta dintoasa.

Noi tot stirbi suntem, si avem deja opt luni, dar mai avem pana la un an.

Adseana, sanatate multa tie si sa ai o fetita mancacioasa.

Mamacita, inca nu ne-am imbata, mai avem putin . Si Rares face de trei-patru ori pe zi, cateodata foarte putin, ca oitele, doar ca miroase... Deja nu ma mai ingrijorez, face in general tare, rar cate un scaun mai moale.

Anca Micaela, bafta maine, sa nu doara. Rares nu a plans deloc cand i-a luat sange din manuta, nu a avut nic o reactie, zambea la asistenta care ii vorbea si glumea cu el. Asistenta mi-a zis ca la varsta asta nu simt durerea la fel ca noi. Cert este ca pe el nu l-a durut deloc, cu toate ca semnul i-a ramans vreo doua zile.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Gegea, noi ii facem baita la doua zile, cateodata la trei. Cand a fost putin racit mi-a fost teama sa-i fac baie si l-am tinut vreo 4 zile nespalat. Cred ca nu mai este necesara baia zilnica. Nu transpira prea mult acum.

Si Rares a adormit aseara aproape in fundulet, ii dadeam sa manane si i se inchideau ochii. Era asa de dulce...

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Mamacita...am inteles ca nu v-ati suparat. Multumim de intrebare Martijn e bine doar nervos din cauza dintisorilor tocmai am vazut ca si sus se pregateste unul,deci vom avea inca 2.In rest nu sta locului o sec,avem mai multe abilitati motrice decat cognitive,dar recuperam noi.

sanatate puiutilor,dintisori fara dureri,bafta la diversificare

Dantje & Martijn

Mergi la inceput