Bebelusi de martie - aprilie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Mamacita la noi a aparut cam acum o luna sa zic, si ne-a tinut cam 2 saptamani..., a fost perioada in care m-a trimis sa ii fac si analizele de giardia pentru ca zicea pediatra ca ar pute fi o cauza pentru scaunele dese care il apucau in timpul mesei(nu vreau sa te sperii ca ar avea si tizul asa ceva..) la un moment dat o cunostinta m-a auzit ca dau iaurtul cu banana si m-a sfatuit sa nu mai fac asta ca ii da aciditate. la vreo 3 zile dupa schimbare a inceput sa faca kk mai rar...azi de ex doar de 2 ori, dar in general tot face cam de 3 ori....
au mai fost persoane care mi-au zis ca poate fi din cauza ca mananca mult...
eu am zis ca poate e el mai sensibil cu stomacelul...momentan eu m-am mai linistit...
ia-le pe toate pe rand si gandeste-le bine, eventual mergi si pediatru, poate al tau mai are si alte ideei.... si spun asta fara sa fiu ironica...
mai intreaba-ma daca ai nedumeriri, ca e posibil sa fi fost cam incoerenta...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Fetele mele dragi,zilele astea am fost ocupata mai mult cu umanitare! Mi-e tare dor de voi de toate (inclusiv de mamacita , care se pare ca nu prea o intlegem noi de fiecare data of of of... ma bucur ca ti-a placut poemul!)Vreau sa va solicit putin atentia si sa acordati un pic de timp subiectului de mai jos: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378An-k

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, mesajul meu nu a fost nici agresiv, nici ironic. De scandal nici nu se pune problema, am spus doar ce am simtit! Asta este, nu putem fi perfecti!

adriana, vreau si eu retetele daca se poate. andrruzza@yahoo.com
thx!

danna, eu ti-am simtit lipsa, astept sa ne mai povestesti despre micutza Sara

Anca Micaela, tinem pumnii sa fie bine maine la recoltare si sa scapati repede de oxiuri. pe Ema sa n-o doara maine delooooc!!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Dana, multumesc pt postarea linkului aici, la mamicile noastre dragi,

fetelor, sper ca povestea Alinei sa intre in sufletele voastre asa cum a intrat si in sufletul meu, si putin cate putin sa incercam s-o ajutam pe Alina

Adriana si Bia mananca banana cel mai des cu para si mar, dar pun si kiwi fara samburi, si portocala, pepene galben, chiar si pruna,

noi avem alta problema, Bia s-a obisnuit cu borcanele de legume, si nu stiu cum sa-i introduc piureurile facute de mine, la cresa nu papa borcanele ci ce face educatoarea, ii voi face o vizita sa discutam retete:D, azi a venit si sotul meu acasa, am fost singurele in weekend, si mi-a fost greu, pt ca Bia e f activa si se baga peste tot iar in tarc nu vrea sa stea, nu stiu cum sa procedez...

va pup

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna seara tuturor!

dupa o absenta mai lunga , de cateva zile...am intrat doar sa felicit sarbatoritii, pentru ca nu am avut timp de altceva.Alexandra este mai bine, nu maia re nimic la gat, dar ne luptam inca din greu cu mancarea, din cauza lipsei poftei...e foarte maraita, cred ca ii apare si un dintisor, daca am vazut eu bine, si, colac peste pupaza, facui si eu, iar, o criza de rinichi...

Multumesc fetelor care si-au mai amintit de mine si care s-au mai intrebat cum suntem!

Recunosc ca nu am apucat sa va citesc decat printre randuri, dar spr sa recuperez din mers.

Pupici tuturor mamicilor si bb-ilor!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmissis spune:

Se pare ca la aceasta varsta aproape toti bb au probleme.Si noi am inceput sa facem cate 4-5 kk pe zi de consistenta mai moale dupa ce am introdus spanacul...Toata lumea l-a recomandat, tanti dr. a spus ca este ok. iar noi . Asa ca am renuntat la spanac si mama a trecut la supa de orez si morcov, babanana numai cu gris fara iaurt(desi mancam deja de 3 saptamani fara probleme), mere coapte cu biscuiti, dar nu am scos laptele. Maine mergem si noi la dr. sa vedem ce ne recomanda.....

Adriana eu sunt una din mamicile care doreste retetele pt bb de un an...

Fetelor voi ce mai dati de mancare la bb ca "pitica" mea nu mananca orice...Spre ex. mamaliga cu branza de vaci este bleah....

revenim cu stiri noi dupa ce venim de la medic...Sper sa fie bine mai ales ca face si pungi sub ochi...

Rada si mamica Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andrruzzanormal ca se poate, am trimis acum , te rog sa verifici si sa-mi spui daca ai primit, sper sa-ti fie de ajutor

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Rares Mihai, Dario, Letitia Medeea si Andreea Maria.

Am reusit si v-am citit, ce e in capul meu acum...
Am captat multa informatie, dar cum nu va prea stiu pe toate dupa nume
, voi vorbi la modul general, asta cel putin pana incep si eu sa va cunosc mai bine.

Mie imi este si frica sa-i pun Dariei fular, ea sta toata ziua in gurita cu jucarii, manute si cam ce mai gaseste ea, dar sunt constienta ca de maine nu mai pot sa o scot fara. Stiu ca va uda fularul, in consecinta vom iesi de mai multe ori si vom sta cate putin.

Parca Adriana zicea de reteta cu rosiile. Le dati rosii din import si de sera? Acuma stiu ca le dam si banane si portocale si toate celelalte, dar imi pare un pic diferit. Stim ca asta e gustul lor, dar referitor la rosii, le cunoastem pe cele autohtone si nu prea se compara, mai ales daca mai punem in balanta si valorile nutritive. Nu stiu, intreb si eu...

Eu nu i-am pus sare deloc pana acum, iar albitura a primit-o destul de bine, atata timp cat e si telina care e aromata si care da gust bun.

Dintisorul 7? La noi nu e nici unul inca.....

Geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Vai de capul meu......... Nu vroiam sa arate asa.
Scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

gegea eu am pus cateva rosii la congelator pt cezar, nu-s ca alea proaspete dar sunt mai bune decat alea turcesti fara gust, reteta cu rosia nu am incercat-o pt ca nu am apucat sa-i dau un galbenus intreg suntem la jumatate

an-k nu stiu ce sa-ti zic cu borcanelele...i-am dat si eu cat am fost la munte in ultima zi, si a papat , incearca sa amesteci borcanel cu piure facut de tine pana ajungi sa-i dai doar piure facut de tine, si vorbeste neaparat cu educatoarea vezi cum face ea 2 ochisori frumosi

dana tot incerc sa deschid link-ul si nu merge, mai incerc si maine

ziceam si eu ca ma culc mai devreme cand mi-am adus aminte ca maine merg la aerobic si nu am treningul curat asa ca la 11 noaptea eu am bagat masina sa-l spele , sper sa se usuce pana maine la 10

mamicile si bb-ii si va doresc o noapte buna

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput