Oltencele, poftiti la povesti! (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna dimineatza!!!
sper ca a venit incarcat si v'a bucurat ..
va doresc sa aveti o saptamana de vis...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dragele mele, am intrat sa va salut pe fuga, motanul meu iar are rosu in gat , acum doarme si ma duc sa fac si eu un nani cu el.
Sunt sigura ca Mos Craciun a fost f darnic cu toti puisorii, ce sa-i faci, asa e el, batran si uita prostioarele lor zilnice!

La multi ani, Stefan! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai dragi! Rodica, sa-ti traiasca baiatul si sa-i faci in curand si o surioara! (am si eu goanga mea!)

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

Sarbatori fericite!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

La multi ani Stefan!

Sarbatori fericite tuturor!

Cornelia si Alex
p.s. am lipsit pentru ca iarasi am fost in spital....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI Stefanilor!

Kally ,bun venit!

Cornelia, da' ce-ati patit???

Fiu-meu a inceput sa mearga! Asta e cadoul lui pentru noi de sarbatori!

Va pupacim pe toate!

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Stefan! Sa petreci frumos si sa mai primesti jucarii!
Lorena, asta da cadou. Sa va traiasca voinicelul si sa va umple zilele de bucurie!
Darius, sanatate maxima!
Am pus poze de la Mos Craciun: http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

La Multi Ani,Stefan,sa cresti mare,sanatos si sa-i bucuri pe parinti!
Darius ,insanatosire grabnica,sa nu te gaseasca noul an bolnavior!
Lorena,felicitari voinicului pt. perseverenta
Kally,bine ai venit!
Cornelia,sper ca acum sunteti bine!
Ciufulet,vazut super pozici,!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Din nou probleme cu burtica.....am iesit dupa o saptamana de injectii mai grav decat am intrat. Voma permanenta (si apa o varsa), diaree apa si ea....am pus-o pe picioare acasa singura. In spital analizele au fost perfecte. Absolut toate. Dar ca si data trecuta ne-am dus cu una si am iesit cu alta...pentru ca nu era caldura la etajul 10 la pediatrie noaptea, amandoua am facut rinofaringita si ea mititica trage de mucisori si acum dupa 10 zile, iar tusea e deja magaresca in toata regula.

Infine, macar acum e vesela si vioaie.

Va urez de pe acum An Nou fericit si plin de bucurii caci vindem calulatorul si pana ajungem in State nu cred ca o sa mai am ocazia sa intru pe-aici.Asa ca va pup si ne auzim dupa 1 februarie!

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

LA MULTI ANI Stefan sa fi cuminte si sa o asculti pe mama si pe tati.
Fetelor nimic intalniri nimic plimbari stiu ca e sarbatoare dar mi-e dor de voi.
Oana e putin suparata pe burtica si ce e mai rau e ca e constipata.Deabia a iesit cu un laxativ.In rest suntem bine.
A venit Mos Craciun si i-am spus poezi.Ce fericite un copil cand primeste rasplata dupa ce face un lucru bun.
Voi ce poezi ii invatati pe pitici.Eu i scriu poezi oanei daca vreti si voi imi ziceti.Sunt scurte si repede de invatat.Sper sa scriu o carte cu poszi pentru copii.

AN NOU FERICIT SI MULTE BUCURII SA AVETI DIN PARTEA PITICILOR

neliana anghel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Stefan..sa'ti traiasca Rodica puiutzul..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gata fetelor ne-am intors..
Va pot spune ca a fost superb..a nins aproape incontinuu..am schiat..ne-am dat cu punga..am incercat sa cobor si cu snowboardul,insa am cazut de m-am spart..Sunt plina de vanatai....am coborat mai mult in cap.. mi-e negru de la datul cu punga....Dar a meritat,ce-i drept..A venit si ..Am baut vin fiert cu scortzisoara,tzuica fiarta,ne-am si matrafoxat....Am jucat diverse jocuri pe porunci..barbate-miu a trebuit sa coboare pe schiuri in gol....Nici nu-mi mai aduc aminte cate nazbatii am facut..dar cand imi aduc....va spun..
La multi ani!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput