Oltencele, poftiti la povesti! (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Liana30 spune:
oltencelor iubite..
Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de voi, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de voi. Va iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa va aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de voi.
Va urez cele mai fericite sarbatori!
Cu dragoste,draku de olteanca!!!!
Un an mai bun si cu multe..multe realizari.
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
zozela spune:
Noroc sa deie Dumnezeu,
Noroc si bucurie..
La toata casa de olteni(ce)
Belsug si veselie!!
LA MULTI ANI !!!
Nunta noastra-26.06.2005
camelia72 spune:
Va doresc de 2006 ori cate 12 luni de fericire,52 de saptamani de distractie,365 de zile de succes,8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc!
La Multi Ani!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Liana30 spune:
Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti si sa`i ocrotesti pe cei care citesc aceaste randuri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, iar acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta, acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau, unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Fa ca pentru fiecare Craciunul sa fie deosebit acolo in suflet macar. Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere..si ca le vei da mai mult decat le pot ura! Amin
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
lorena_andreianu spune:
UN AN NOU DEOSEBIT SI MULTA SANATATE !
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
chatonel spune:
La multi ani!!!
Sa va aduca anul 2006 impliniri, bucurii si intelegere, belsug in casa, oltence dragi! Va pup!!
Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru Romānia. Sint 16 ani de cind am crezut ca Romānia mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala
http://chatonel.free.fr/
bertha spune:
LA MULTI ANI 2006!
Dragele mele, sa dea Dumnezeu ca in anul 2006 sa fim sanatoase, fericite si la fel de...OLTENCE!
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
Sarbatori fericite!
poze
camelia72 spune:
Ce faceti,oltencelor,v-ati trezit din mahmureala?
Eu inca nu-mi revin,stau prost la capitolul "somn".Sunt dereglata total,noroc cu sotul ca este in concediu si se mai ocupa de Mihai.Eu si Georgi ne trezim la 10-11 dimineata iar noaptea nu pot adormi inainte de ora 2.Nu stiu ce am sa fac de luni,sotul incepe serviciul iar Georgi gradinita...
Maine plecam pe la ai mei parinti unde o vom lua de la capat cu cheful,este ziua tatalui meu de Sf. Ion...
Va pe toate!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
andatudor spune:
Am intrat si eu sa va urez un [red]an nou fericit ,plin de bucurii si sanatate si presarat pe ici pe colo si cu putin noroc!!
La multi ani oltence dragi!!
Rodica-gata am scapat ,l-am dezobisnuit definitiv de adormit in brate!! Urrraaa!! Cat de cumparat de jucarii si hainute te inteleg perfect si eu fac la fel,chiar si cand plec pt. mine,sfarsesc prin a-i lua tot lui!!
Camelia-La multi ani tatalui tau!! Sa-i dea D-zeu sanatate si multe bucurii!!
Liana[/red]- ce frumos ne-ai urat!!
Noi suntem in continuare ff cuminti,asa de cuminti ca am fost azi la dr.Pai sa va povestesc:Andrei doarme fff mult,mi se pare mie exagerat de mult!! De la Revelion o tine tot asa.Deci de pe la 5/6/7 dupa amiaza pana a doua zi dimineata la 8/9 cu trezirile pt. supt.Am crezut ca o a fost doar o intamplare la inceput,dar vad ca continua tot asa,si mai doarme si ziua vreo ora /doua.Nu stiu ce sa mai cred,ca de mancat mananca bine,se joacaAseara a dormi de la 5 dupa amiaza pana azi dimineata la 8,15 cu 2 treziri la 2 si la 6.Uuufff nu credeam ca o sa spun vreodata ca doarme prea mult!!!
Dr. a zis ca e OK. atata timp cat e activ si vesel si mananca,dar am descoperit o alta probl.:nu mi-a luat bine in greutate de vreo 3 sapt.,maine ma duc sa-i fac o sumar de urina si o hemograma,sa vaedem.
Dr. mi-a mai dat sa-i dau calciu ,Vitam - comlpex de vitamine si sa-i fac si branza calcica pe care sa i-o bag la marul ras.
Cam atata despre noi.Mai intram cu noutai!
pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze