Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 5

onitza spune:
ELE, si mama era disperata ca nu imi crestea parul, pana la 9 luni am fost cheala-cheala, ca a trimis-o tata la doctor cu mine ca era disperat, fata fiind sa ma vada cheala!!!! asta in ideea in care frate-miu, mai mare ca mine, cand era mic, avea plata lui Paul!! si era blond!
stai linistita, o sa ii creasca si ei!!!!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre

onitza spune:
ELIZA, am citit si uite ce am gasit, printre altele: .."eu ce sa mai spun..nu l-am decalotat niciodata...si acum putzulica se umfla ca balonul cand face pipi. Cred ca ajungem la operatie si imi e asa de mila de bietul copilas - avem 2 ani si 7 luni." - nu as fi vrut sa ajungem aici!!! si cu o seara inainte de decalotare, Paul mi-a urlat o jumatate de ora de durere, nu stiam de la ce, i-am desfacut pampersul si se apuca nervos de puta si tragea si urla, i-a schimbat pampersul si apoi se busea cu putica de canapea, se freca de ce apuca.....deci, mi-a fost clar ca il doare, il deranjeaza, probabil l aurinat, la noi era necesar, eu nu regret!!!
pozele noastre

onitza spune:
Alexia, Daria Nicole, Bianca Alexandra, Cristiana Bianca! Sa cresteti mari, frumoase, deshtepte, sa frangeti inimile baietilor, in afara de al meu!!!!
pozele noastre

Eliza5 spune:
Draga Onitza, te cred :-) inseamna ca la voi chiar era necesar.
Eu ma oftic pe mamicile care decaloteaza cand nu are copilul de fapt nici o problema si ma oftic si mai tare pe doctorii care ti-l decaloteaza chiar fara sa te intrebe. Adica te duci la consult si iei ti-l decaloteaza fortat, fara macar sa ceri asta.
Sanatate multa!
Eliza si Alex (15 nov. 2004)

monica-elizabet spune:
buna fetelor, intru si eu scurt sa urez sarbatoritelor de azi care implinesc 11 lunishoare la multi ani, sa creasca mari si sanatoase si sa le dea Dumnezeu tot ce-i mai bun in viatza.ALEXIA,
DARIA NICOLE
,BIANCA ALEXANDRA
, CTISTIANA BIANCA
SI EVA
noi suntem bine dar super rasfatzati...pe zi ce trece mai rasfatzati
pupici si numai bine la toata lumea
ps.andreap, ma bucur ca mariuca e mai bine...pe buzitza sa-i treaca mai repede.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

eveline spune:
Buna fetelor!
La multi ani pentru toate comorile ce implinesc azi un anisor sau 11 luni, sa aveti parte numai de fericire si sanatate, caci vorba romanului, "e mai buna decat toate"!
Eu ma pregatesc sufleteste pt. vaccinul la care mergem maine dimineata...deja ma doare sufletul cand ma gandesc cat o sa mai planga saracuta...eh.......da trebuie si asta, nu-i asa?
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

aime spune:
Buna ziua si de la noi!
Am terminat si noi cu sarbatorirea anisorului. Pot sa va spun ca mai aveti un in grup, care va avea si bani si masina si...se va casatori cu o fiica de preot
, astea toate ptr ca a ales BANII, seringa, si a oscilat intre cheile masinii si iconita, dar a ales in cele din urma, cheile si apoi icoanita. A fost f cuminte, a rezistat eroic la toate imbracarile-dezbracarile, imbratisarile si la toate pupaturile, a dansat, s-a jucat...a fost laudat ca e un copilut de aur,in harmalaia care se produsese el a ramas f calm si n-a plans decat cand mami a aprins artificiile...dar i-a trecut repede. A primit multe cadouase, si-a testat deja toate jucariile....si f important ptr noi...ieri a strabatut toata sufrageria, singur...
aime si Vladimir

onitza spune:
ELIZA, si mie mi s-a parut aberant ca ortopedul si medicul de familie sa intervina fara sa interbe parintii inainte...eu nu am intrebat de c eil decaloteaza ca mi-era clar ca e urgent...ti-am zis, nici ea nu ar fi vrut acum, ca l-a vazut racit rau, dar can dl-a desfacut si a vazut puta vanata si cu dureri...l-a decalotat si ...fara penseta!!! ....ce ma uimeste si ma bucura e ca nu plange si nu cred ca il doare asa de tare..pentru ca nu plange, mey, cand face pipi!!!
pozele noastre

eveline spune:
Vai mamici de baietei...nu mi-am inchipuit ca sunt asa probleme cu ei. Multa tarie trebuie sa aveti!
Am reusit de-am pus poze cu tati...si de la botez
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

onitza spune:
EVELINE, mda, a si mine de altfel, ai fost purtatoarea!!! ..numai ca la tine se mai accepta, e fetita si in general, fetitele mai seamana cu tatii, dar Paul al meu e tac-su leit!!!
a se vedea pozele!!!!
bafta maine la vaccin!! va tinem pumnii!!!!!!
ne spuneti si noua cum a fost!!!!!
pozele noastre