Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Tii, ce de fetite sarbatorite azi!
Alexia, Daria Nicole, Bianca Alexandra, Cristiana Bianca!
Sa cresteti mari si sa fiti sanatoase!

Dama, bine ai revenit!
Vrem sa vedem si poze cu puiutul!

Cici, la mica gimnasta...sau balerina...sau ce-o vrea ea, sanatoasa sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Onitza draga mea, ce ne tot chinuim noi aici de un an sa pledam contra decalotatului? Of, of, stiu ca pediatrii din Romania sustin sus si tare sa-i decalotam, dar au fost tot felul de articole pe aici unde se aduceau argumente stiintifice ca fimoza la baietei este fiziologica in cele mai multe cazuri. Pielicica aia o sa se retraga ea, mai tarziu, singura. Atata vreme cat nu plange cand face pipi, atata vreme cat face pipi in jet, totul e ok. Uf, asta e.. Sper ca nu l-a durut prea tare
Si mie mi-a zis Culcer sus si tare ca trebuie decalotat dar eu n-am de gand sa-l supun la asa ceva..

P.S. Si chestia aia despre care pediatrii spun ca este mizerie este de fapt o substanta sterila care protejeaza glandul.

Mai multe info: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58571&whichpage=2

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!!!
Dama binenteles ca nu te-am uitat si chiar ma gandeam de multe ori la tine si la puiutuzul tau ca ne erati fff dragi. Bine ati revenit!!!
Cuscra pe cand in Romania??? Oare reusim sa ne mai vedem????

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Buna din nou fetelor! Va multumesc pentru urarile adresate Biancai, uram si noi La Multi Ani sarbatoritilor care au mai adunat o lunisoara, si celor care au implinit anisorul!
Noi sambata am rupt turta Biancai (adica ma rog, nasii au rupt-o )si ma bucur sa va anunt ca fiica-mea va duce o viata imbelsugata ( prima data a ales orezul), plina de bogatii (caci a doua alegere a fost aurul) , si toate astea le va obtine prin munca cinstita in propriul salon de coafura sau ..... Andreea, iti zic eu ca fetele noaste se asociaza ..... in atelierul de croitorie, pt ca al treilea obiect ales a fost foarfeca !
Bine, au mai fost si guri care au interpretat altfel "rezultatele", Andreea mi-a zis ca fiica-mea se va marita cu un chinez (orezul, deh ...), iar Onitza a prognozat o nunta cu un tigan bogat !
In concluzie ....... astept si alte interpretari, evident favorabile.
Va pup mult de tot

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Cici am vazut pozele!!! Super , si a mea se uita "printre craci" , am si eu poze in album cu pozitia preferata AICI. Ia intreaba fetele sa vezi cica ce insemna treaba asta...
Mai fetelor eu deja sunt invidioasa pe pleata copiilor vostri. La a mea nu-i mai crest parul. Dar nu mi-am pierdut speranta...

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELIZA, in problema decalotarii sunt pareri PRO SI CONTRA......
eu nu regret ca am facut asta, si nici Mihai, de fapt, mai ales MIhai! l-a anesteziat, intr-adevcar a plans cand l-a decalotat, dar a durat 5 secunde, a lucrat foarte repede si cu mana, pentru ca Paul deja era un pic decalotat de mine! si in plus era putulica vanata, nu imi placea cum arata! Paul acum e chiar bine, a dormit noaptea, nu a plans decat o data aseara, in rest, il tratam si se pare ca el e ok, de cand s-a trezit de dimineata nu a plans deloc, eu acum sunt mai ingrijorata de tusea asta a lui!!!!! te tzuc dulce si sanatate lui Alex!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Uram si noi LA MULTI ANI si toate cele bune sarbatoritelor de azi.

Dama,eu chiar ma bucur ca ai revenit,de multe ori m-am gandit la tine si la "disparitia" ta din grupul nostru.Eram sigura ca citesti in continuare.Bine ai revenit si sper ca de data asta ramai cu noi si ne povestesti ce face baietzelul tau.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Multumim foarte mult pentru urari.
Chiar daca nu prea scriu sa stiti ca primul lucru pe care il fac dimineata e sa deschid DC sa vad ce se mai scrie. Ma uit la toate pozele cu copilasi absolut superbi. Sufar cand sunt bolnaviori bebelusii vostri. Poate reusesc sa ma organizez mai bine sa am timp si sa scriu macar cateva randuri.

Numai bine.

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

fetitelor care astazi au implinit 11 luni, capricoarne ambitioase si perseverente!
Multumim de aprecieri dar TOTI copii sunt frumosi si tare scumpi!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

sa incep prin a spune "la multi ani"fetelor sarbatorite azi:Diana,Alexia,Daria,Bianca(viovio),Bianca(ioana),Eva.Sa cresteti mari,sanatoase si frumoase!
Noi suntem bine,la gurita a inceput sa se retraga,are doar o cojita,pe barbie mai e un pic rosie,dar e bine.....Ce sperietura am tras!Ma si vedeam la doctor sa o taie ca sa scoata infectia..mama nebuna!
Eveline,e frumoasa foc!Si are ochisorii superbi,adevarat!
Ele,stai linistita...si Mariuca e cam .....cheala!Las'ca le creste lor!sa vezi apoi ce plete o sa aiba

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput