Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,

Dupa cum am spus primul lucru dimineata (dupa ce pleaca ANa la gradi) deschid DC sa vad ce mai scrieti si m-am gandit ca ar fi corect sa mai contribui si eu.
DanetteLa Multi ANi! pentru Iris. Multa sanatate si sa te bucuri de ea in fiecare clipa.
Mamaluidavid Felicitari! Sarcina usoara si multa sanatate BB-usilor si mamicii.
Miria_Cristina nici noi la capitolul olita nu stam grozav si asta in parte si pentru ca eu nu am timp sa stau dupa ea. Cand o aveam pe Ana de varsta Dariei facea la olita fara probleme de pe la 8 luni. La 11 luni mergea super singura. Daria nu e asa... dar e sanatoasa si frumoasa si bine crescuta ... si asta e important pana la urma.
Cici balerina ta e de milioane. Ma uitam la poza Balerina_5 si balerina_6 si ma gandeam cat de uimitori sunt copii astia. Fac doar un gest si schimba totul in jurul lor: uiti de oboseala, de griji, de bani...

Daria inca mai motaie. A inceput sa doarma mai bine noaptea ca a avut o perioada cand se trezea foarte des. Am terminat antibioticul si vad ca nu mai are semne de raceala doar ceva secretii (care nu curg, doar fornaie) in nas. Problema e ca tot isi baga degetele in urechi si se scarpina, da' se scarpina rau de tot. De durut nu o dor ca nu plange ci mai degraba cred ca o mananca. Oare ce o fi?
Daca mai face asa maine mergem sa ne uitam in urechiuse.
De mers nu vrea sa mearga singura. Daca o pun in picioare automat se aseaza si pleaca in 4 labe.
Numai bine tuturor.

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA, ...multam de intelegere, nci sotul probabil nu o ajuta foarte tare sa ii deao siguranta anume, in sensul ca probabil si el se uita ca holbatul, nu l-am vazut sincer, dar, ideea e ca nu faci scandal in public sa strici si buna dispozitie a altora, si , daca venea la mine sa imi spuna ce avea pe suflet, o intelgeam poate altef, dar e si orgolioasa, si acum imi face niste faze de ramai... : ma intreaba o data, nici nu intrasem bine in acasa: "si, ai mai luat in greutate? gesticuland in felul ei!! ...i-am zis ca ...nu...ca sunt la fel c ainainte....si...parea multumita...acum am slabit! sa vezi...reactie!!! sunt siguraa ca os amai zica ceva, dar nu o bag in seama!!! in general nu ii raspund cu aceeasi moneda, mi se pare taranesc asa!!!!

Una peste alta, noi mergem iar la Culcer azi, ca asa ne-a zis, sa venim miercuri sa se uite la putzulica lui Paul, dar ce e mai nasol, tuseste rau de tot, i-am dat toate siropurile si medicamentele la timp, dar....mi se pare mai rau ca inainte...probabil ca dureaza pana se pune pe picioare...vaccinul nu i-l fac acum, dupa ziua lui....aseara am sunat iar l anasi, sa ii convingem sa ii ia motul lui Paul sambata si nu vor, ca nu au bani "sa isi faca datoria" fata de Paul, le-am zis clar , ca fara nici o obligatie, si ca daca vor neaparat sa ii ia ceva cand or avea, in ianuarie-februarie,. ca nu-i bai, important e sa ii luam motul acum, ca eu in ianuarie, os afim foarte aglomerati, mai ales eu, si nu o sa imi arda de mot, mai ales ca lui Paul ii intra parul rau in ochi si nu sta cu el prins......si vreau sa il tund!!!

ADRIANNA, daca stiam cum se va schimba relatia, nu mai acceptam, sincer, dar...m-am gandit sa fie bine pt toata lumea..te tzuc!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, acum am priceput, deci problemele sunt mai vechi. Nu stiu cum este sa cresti fara tatal tau, sa oscilezi intre a crede ca te iubeste sau ca esti un copil nedorit si neiubit, pot doar presupune ca este foarte greu, si mai ales ca individul asta nu si-a cautat fata niciodata. Cred ca asa se si explica nesiguranta verisoarei tale dar si faptul ca fara sa-si doreasca ii invidiaza pe copilasii care cresc cu tatii lor, au o familie si sunt iubiti si rasfatati de parinti. Eu am o singura verisoara, iar daca relatiile dintre noi au fost tensionate o vina mare o au si parintii prin comparatiile care le fac, sau bunicii in caz ca favorizeaza un nepot. si noroc de bani nasilor, hai nu fii suparici ca o sa ai un baiat motat de Craciun!
Ai grija de putzulica lui Paul!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Onitza, acum am priceput, deci problemele sunt mai vechi. Nu stiu cum este sa cresti fara tatal tau, sa oscilezi intre a crede ca te iubeste sau ca esti un copil nedorit si neiubit, pot doar presupune ca este foarte greu, si mai ales ca individul asta nu si-a cautat fata niciodata. Cred ca asa se si explica nesiguranta verisoarei tale dar si faptul ca fara sa-si doreasca ii invidiaza pe copilasii care cresc cu tatii lor, au o familie si sunt iubiti si rasfatati de parinti. Eu am o singura verisoara, iar daca relatiile dintre noi au fost tensionate o vina mare o au si parintii prin comparatiile care le fac, sau bunicii in caz ca favorizeaza un nepot. si noroc de bani nasilor, hai nu fii suparici ca o sa ai un baiat motat de Craciun!
Ai grija de putzulica lui Paul!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Nu sunt suparici....nu vreau sa judec, doar am expus relatia noastra, ca tot mi-am amintit de mai multe!...paul e cel mai important si o sa am concentrez asupra acestui fapt! in fond, cine suntem noi sa judecam???? poate ca asa a reiesit mai mult din cele scrise, am gresit atunci si o sa ma straduiesc sa o fac sa se simta bine cu noi, poate chiar o sa o provoc la o discutie din care sa se observe ca nu ii sunt dusman si ca ii sunt la dispozitie oricand are nevoie sa vorbeasca cu cineva...am mai incercat asta, of, ti-am zis e orgolioasa!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Buna dimineata mamicilor si bebeii frumosi.
Iris "la multi ani" sa cresti sanatoasa si fericita.

Mamaluidavid e super veste, vino sa impartasesti si cu noi.Impreuna cu Flory ne veti improspata memoria si poate ne veti face pofta.Sa aveti amandoua o sarcina cat mai usoara.

Despre noi, numai bine, scapam incet-incet (prea incet) de muci, doarme foarte bine noaptea, fara nici o trezire, face 5-10 pasi singurel dar numai in casa si intre fotolii, trebuie sa aiba tinta in fata, daca e spatiu prea mult liber nu se incumeta.A
a invatat in sfarsit sa se dea jos din pat cu picioarele si nu cu capul inainte si exerseaza de cate ori poate.Canta, nu danseaza, are 10 dintoci, i-au iesit si premolarii inferiori.

Miria de cate ori face kk de-ti faci griji ? de ex Alexander face de 3 ori, daca il schimb imediat dupa, e ok funduletzul.

Cici poza 5 e bestiala.Ne-am distrat amandoi copios.

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!
LA MULTI ANI, si din partea noastra lui Iris! Sa fie sanatoasa si frumoasa!
Deci cu olita, ziceti ca mai tarziu sa-mi fac sperante! Of!
CiCi - da', haioasa fetica ai! Daca a mea o sa se faca dansatoare, a ta sigur va fi balerina! Taica-su vroia, si el, sa o faca balerina, dar la ce branduri si tapalugi are mai repede o vad handbalista!

Am uitat cine zicea ca nu-i mai mananca bebele piureul de fructe! Pai, si a mea are perioade cand nu vrea mai nimic, dar ii trec. Cred ca si ei se mai satura de unele gusturi si cum nu prea le facem diferite, chiar daca incercam unele retete noi, mai fac si nazuri.
Oricum, sunt inca mici, pot avea zile cand sa le dam doar laptic, cereale si branzeturi. Acuma, cat stomacel sa aiba si ei!
In privinta vacc., care se face dupa 1 luna de la asta, cred ca-i vorba de ROR. Noua dr. ni l-a dat sa-l facem acuma impreuna cu astea de un an, dar cand am mers la dispensar au zis ca nu-l au si sa venim dupa o luna. Asa ca eu cred ca despre asta-i vorba.
Numai la noi e cu susu'n jos! Directia sanitara zice una, dar policlinicile inca nu stiu nimic si deci, nu se face la timp!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multzi anisori, Iris!

Cecilia, am pus-o pe fi-ta la tabloul de onoare...balerina o faci!. Si David manaca mai mult bucatzele de fructe, ii mai dau cand si cand si de la borcanel, dar mai rarutz...

Miria, dar de ce iti faci probleme inainte sa le ai?..sti povestea cu drobul de sare...

MamaluiDavid, ai spart gheatza! sarcina usoara !

Simonacip, aseara am admirat tortul de la aniversare(ala in forma de 1)......ce par carliontzat are Davidache , e un frumos, seamana cu mami lui

noi suntem bine si ferice si ma urmaresc ghinioanele..desi aseara am spart o veioza si am zis ca s-au dus ghinioanele, iata ca nu..Azi dimineatza am reusit sa fac intindere musculara sub coasta .....si cum, in timp ce eram pe wc ..e penibil si ca in filemele cu prosti

David isi ia avant sa mearga singurel dar mai mult buseste decat sa mearga...Avem un al doile dintzoc sus

si sa ma plang..ca se poarta : Nu stiu altzii cum sunt, dar al meu copkil nu mai sta deloc la pus pampersul si la imbracat..mey frate, parca are frichinici in posterior...Il tentez cu diverse jucarii...nu dureaza cateva secunde si o ia in patru labe, etc, cum nimereste...

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

MIKIMI - a mea face kk de 2-3 ori pe zi, dar am inteles ca la fetite incepe sa devina o problema cand se fac mai mari. Adica, pot aparea infectii urinare. Nici a mea nu are funduletul rosu, ca stau numai cu nasul in pampersul ei, dar asa imi fac eu griji!

Cici - am uitat sa-ti laud patutul! Pai, esti o fericita daca fata ta "il tine" asa de aranjat. A mea il face sa arate ca dupa razboi! Ba mai nou, atata se agita in el si-l batzaie, de il deplaseaza in mijlocul camerei! Fiindca are roti si pe jos e gresie. Iar daca ii dau bibicul in mana, dupa ce s-a saturat il plimba cu tetina in jos pe marginea patului si sa vezi ce lipicios e totul in jurul nostru si cum stau eu cu fundu'n sus sa sterg ramasitele!! Unde era perioada cand arata patul fatucii mele, ca-n reclame!!!! Acuma...

Mergi la inceput

FULGULETZULE - nu esti singura care are plobleme cu schimbatul! A mea a ajuns sa nu mai stea nici cateva secunde. Parca are terementina!! Da din picioare cu o viteza, ca nici nu pot sa o apuc. Cred, ca saraca, se bucura ca-i scot gogoasa aia dintre picioruse si se misca si ea in voie.
Am noroc, cand este acasa taica-su. Unul o tine, iar celalalt o imbraca. Nu ca ar fi mai linistita! La un moment dat, cand o schimbam amandoi, a luat-o de picioare si a tinut-o cu capul in jos, iar ea radea de nu mai putea. In concluzie, cand suntem amandoi, pampersul se schimba in aer cu cracanele in sus!!
Parca suntem familia Adams!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

ca sa fiu si eu in "ton"cu voi...nici Mariuca nu mai sta la pus de pampers....asta doar daca e reclama la Tv si e fascinata incat uita sa se miste..
Seara cand mancam lapticul,nu mai vrea culcata ci in fundulet,uitandu-se la ...TV!!!!!Din nou,daca sunt reclame...mananca mai mult,daca nu...o alerg prin tot patul pana o pacalesc.Cei 200-250ml ii mananca in reprize,adica 20-30ml...mai stam,apoi o ma pacalesc cu 20ml...si tot asa,de ma si plictisesc!Plus ca si-a reluat obiceiul de a se trezi noaptea sa manance lapte

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput