Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
IRIS la multi ani, sa cresti mare si sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viata
mey CICI am ras cand am vazut-o pe alexia cum n-am mai ras de mult...e tare rau de tot fetitza ta...cel mai mult imi place poza in rochitza in care sta in cap si intr-o singura mana...acolo se vede ce talentata e...frumushica...nu mai zic
si ruxi se uita printre picioare de ceva timp incoace si alex o imita si se uita unul la altul asa printre picioare si rad amandoi...deja au inceput sa se joace mai mult impreuna dar alex mai uita uneori si daca ruxi i-a sustras ceva din "inventarul" lui se duce la ea si-i smulge jucaria din mana...ea incepe sa planga si el abia atunci isi da seama ca a "gresit" si incearca sa i-o dea inapoi dar ea rasfatzata cum este nu o mai vrea....vine la mine cu 'buza' pusa si parca il paraste pe alex...zice tata tatata...baba babadar se uita clar spre alex si cu fatzuca aia suparata...imi vine sa o mananc...atunci ma fac ca-l cert pe alex si-i zi na na na... el se preface ca plange....si ea incepe sa rada...e fericita ca l-am certat
mamaluidavid, felicitarisa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara, bb sanatos...si daca se poate si fetitza.
miria-crisina...nici ruxi nu vrea sa faca la olitza, intr-o zi ne-am asezat toti pe olitze...aveam din belsug, diferite culori, marimi si formenumai ea isi plimba olitza ei asa cum povestesti si tu...lovind-o de toate lucrurile din casa, incercand sa se urce cu picioarele pe ea...eu am experientza cu alex care pana la 1 an si jumatate nu a vrut si pace sa faca la olitza si dupa aceea in 2 sapt a facut si pipi si kk fara sa mai fie nevoie sa-l trimit eu...se ducea singurel...cred ca abia atunci a inteles el ce si cum e cu olita...fiecare la timpul lui...nu trebuie fortzat.
try, parca citesem si eu ca (numai intr-o regiune a tarii noastre) se rupe si la baietei "colacul"...sa fie bun ca painea...si eu zic ca atata timp cat nu are conotatie religioasa si totul este de distractie orice "element" nu are ce sa strice. chiar si botezul in biserici nu este chiar la fel peste tot nu?...
Otilia ce bine ar fii sa fie asa cum zici tu si doar sa luam banii de pe card
vio si paxela...daca silviu si bianca au inceput sa mearga normal ca depun un pic mai mult efort decat inainte si logic ca nu mai iau asa mult in greutate...eu zic sa nu va faceti griji mai ales ca vor sa fie amandoi la aceeasi greutate. bafta la vaccin si pupicei sa-i doara cat mai putin.
vio dar chiar...ce vaccin faceti la 11 lunishoare?
andreap, ce mai face mariuca? cum mai e buzitza?
azi si maine am 2 zile mai linistite... ma duc si sa-mi iau banii de pe CIC...asa ca sunt in bani
va pup pe toate si pe copilashi si va urez o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

vio ii face priorixul

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

asta nu se facea la 1 an si 2 luni? eu asa i l-am facut lui alex...daca se poate face mai devreme...m-as baga si eu pentru ruxi.
pup paxela si multumesc de raspuns

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Mamaluidavid... sarcina usoara si multa sanatate!...

Eu nu am avut timp sa ma uit la pozitele sare s-au pus in ultimele 2 zile... Sper sa recuperez... desi nu vad cum...Nu am timp dellloooocc!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

felissi spor la lucrusi lui mihaitza

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cecilia, multi pentru Alexia, o fetita asa talentata. Vad ca si-a descoperit pasiunea si exerseaza zilnic, este haioasa foc si exact cum spune si Monica, poza in care are si rochita rosie este cea mai relevanta.
Noi suntem la stadiul de alergat prin casa, ii place tare mult sa o ia la pas iar eu de-a busilea in urma ei. Si cand ma apropii fac ham-ham si ea rade asa frumos, ca simt cum imi trece oboseala de peste zi si am chef de joaca cu ea. Si a inceput sa se joace cu papusa, incearca sa-i puna caciulita si botosei, a pus-o si pe olita. Si alta reallizare a ei de care a fost foarte incantata, scoate sticluta de fier din cutiuta de carton si stie si s-o bage la loc. Si daca scapa la dulapul cu detergenti, stiti ce fura de acolo, pulverizatorul pentru geamuri. Cred ca daca i l-as pune pe tavita, l-ar lua si gata n-ar mai avea nevoie de altceva. Gata, m-am laudat destul!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY, felul in care mi-ai spus ca ma plang, a insemnat pentru mine o provocare de a-ti povesti foarte pe scurt istoria acestei relatii...tatal nasei este fratele mamei mele....cand nasa (Gabi) avea un an, tatal ei , adica unchiul meu a parasit-o, despratindu-se de mama ei....si placand din oraselul Moreni...buuuuuun, de atunci unchiul meu nu a mai dat nici un semn de viata, nu a platit pensia alimentara, nimik, nu s-a mai interesat de copil, un nemernic....dupa ce Gabi a mai crescut, era la gradinita, mama ei o trimetea l amama mea, sa o intrebe unde e taticul ei...mama, stia unde era, dar Sandu, frate-su, i-a zsi sa nu sufle o vorba, sa nu ii spuna nimik despre el, ....era casatorit undeva in Vaslui......mama fetei, a invatat-o pe gabi, ca noi nu vrem sa ii spunem und e taticul ei si sa ne considere vinovati toata viata....cand s-a casatorit, la fel, intreba, dar de data asta, ma indoesc ca era trimisa de mama ei, si, aici am intervenit eu......am cunoscut-o mai bine, ne-am imprietenit, aveam cred 16 ani....si ma tot punea sa aflu ca pot despre tatal ei, spunandu-mi de nenumarate ori ca ai mei sunt vinovati ca i-a ascuns informatii despre el.....in fine, am facut rost de nr de tel al lui Sandu si i l-am dat, ca sa vada ca de fapt nu avem nimik cu ea si ca nu o uram, am facut asta pe la spatele parintilor mei, care de fapt ei nu au vrut sa se bage, si uite asa, cand ea avea 24 de ani, s-au si intalnit..au stat de vorba, el un prefacut, a plans, ca vezi doamne, ce dor i-a fost de ea, gandeste-te era prima data cand isi vedea fata!!!!!...a fost si unica data cand a vazut-o, a mai sunat-o o data si....atat....s-au intalnit in casa parintilor mei, ei m-au iertat, desi au spus ca , puteam sa le zic si lor, dar mi-a fost teama ca nu cumva sa nu accepte ideea......ca sa se racumpere intr-un fel, nu ca era nevoie, a zis ca ma va nasi , cand imi va vnei timpul sa ma casatoresc......am fost bucuroasa ca s-a spart aceasta gheata intre ai mei si ea....isi vorbeau frumos, se respectau, toata lumea era ok....ne-au nasit, ne-au botezat copilul si la petrecerile respectiva, la localuri, in loc sa se distreze, era tot timpul cu ochii pe nasu' ca sa uita la prietenele mele si ii facea scandaluri, s-a intamplat si fata de mine... ...daca te uiti in poze, ai sa observi ca e subtirica si ca nu e uratica deloc....nu intelgeam de ce reactioneaza asa....apoi mi-am dat seama ca nu e sigura pe ea. De atunci, nu ma mai inghite nici pe mine, ca din cauza mea, ca sunt prietenele mele...si, crede-ma, ca nici una nu a indraznit sa faca o gluma proasta sau sa se uite cumva la nasul, sunt prietenele mele de la gradinita, deci, le cunosc foarte bine....Inainte de a ne nasi, nu era asa, nu s-a manifestat asa niciodata, si o cunosc de multi ani, si nu ma gandeam sa se ajunga la astfel de reactii...si, da, am indraznit sa ma plang, pentru ca , am crezut ca sunt intre prietene aici!!!....dar, daca ne este permis sa ne plangem doar...cu ce se intampla copiilor, atunci am sa ma abtin, sa ma mai plang...

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

onitza,sau vrei bataitza...sunt sigura ca try nu a vrut sa intelegi asta...cum sa nu te plangi, cum sa nu fim aici intre prietene, cum sa nu ne spunem ce avem pe suflet?! eu te inteleg f bine si eu am avut parte de o asa zisa prietena careia i se parea ca toata lumea se uita la sotul ei...si din cauza geloziei a pierdut totul si barbatul iubit si prietene...tot...sunt oameni care nu au incredere in ei ... eu cred ca gelozia asta e buna...dar pana la un punct...sunt unii oameni bolnavi de gelozie.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Vad ca fiecare are o alta parere ref.la CIC..sau ma rog,ni se comunica diverse...nimeni nu stie exact....cert e ca eu am inteles ca trebuie sa depunem dosar chiar si noi,ca vom lua banii prin mandat postal/in cont...si ca o sa-i primim cu mari intarzieri.Pana in ianuarie stam in asteptare.....
Iris,"la multi ani".Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa!
Mamaluidavid,felicitari!Sarcina usoara si un BBlus la fel de frumos!
Pupici si mai vorbim

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

La multi ani, Iris, sa cresti mare, sa ai tot ce-ti doresti tu in viata, sa fii buna si iubitoare!

Cici, ai o minunatie de Alexia, atat de dragalasa si haiosica, am ras in hohote la pozele ei.

Cookie, ti-am zis ca si mie mi-a placut vacuta?
Oricum, nu conteaza ce-ai vrut sa sugerezi, important e ca esti talentata si ca Sabinica va avea accesorii unicat, bravo .

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput