Mamici de noiembrie - decembrie 2005(70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Hola fete

Am fost si io la spital azi, in sperantza ca aflu ca nasc curand. Ei bine, n-am aflat mare lucru, decat ca bebe are cam 2800 gr (oricum, greutatea asta cica e fooooooarte relativa, deci probabil ca n-are atata) iar colul este inchis. Date fiind conditiile, pot nashte si maine, pot nashte la fel de bine si peste 2 saptamani. MDA....nu-mi ramane decat sa astept cumintzica.
M-a controlat si pe masa, sa se asigure ca am bazinul suficient de lat incat sa treaca tartacutza micutzei prin el. E bun. Senzatzia a fost tare nashpa....pai daca pe mine m-a durut ca si-a bagat omu' cateva deshte in vaginu' meu, pai ce ma fac eu cand va trebui sa iasa ditai copiloiul? Valeu, mama!

Ina, ca ma intrebai de dureri, nu mai am nici pe naiba. Au fost vreo 2 zile, dupa aia n-am mai aparut nici una. Parca vad ca trec de termen, ca tot imi zicea Tutunaru ca in ultima vreme a avut doar nashteri peste termen. Ce-au, dom'le, leneshii astia de copii de nu mai vor sa iasa-afara?

L-am intrebat pe Tutunaru de anestezic, si-mi zice: "vezi si tu sa nu nashti noaptea sau in weekend, ca nu prinzi picior de anestezist prin spital". Marfa, acuma o sa ma duc cu trusa-n buzunar dar n-o sa aiba cine sa mi-o-nfiga-n spate. MESERIE! Nu-mi ramane decat sa ma rog sa nasc marti la ora 10,35....poate atunci e prezent tot personalul care deserveshte unei nashteri normale. Anestezishtii astia n-au si garzi, dom'le? Poate ma iau durerile nashterii in weekend si se lasa cu complicatzii si cezariana...in situatia asta, anestezia pt. cezariana de urgentza cine ti-o face? Va datzi seama cu ce stare de spirit merg io la nashtere, acuma.... Exact ca la taiere...

Cristina sau Joy, vreau si io linku' de la povestea nashterii Cristinei. Macar s-o citesc pana nasc, ca dup-aia nu ma mai ajuta prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LORDRA, uite colea..
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61838&whichpage=6
Sper sa nasti cand sunt toti prin spitale, sa nu care cumva sa ramai fara epidurala!!!!
Eu acum mi-am mai revenit, nu am fost buna de nimic toata ziua si asta ca vroiam sa fac o mare gramada de treaba!!!!!
dar m-am simtit epuizata, degeaba.

joy + bocanila38++
EU

Mergi la inceput

Hmmmm, da' e-ce-i cu linistea asta aici? Nashtetzi toate? Numa' Dienutza are dreptul sa taca, fiindca despre ea stim sigur ca e la spital. Restul, datzi va rog drumu' la degete icisha, pe tastatura.
Eu am o stare de tot rahatul: vreau sa ma gandesc ca vin Sarbatorile insa nu-mi arde fiindca stiu ca, inaintea lor, am de trecut prin "placuta" experientza a nashterii, asha ca. Ce naiba, parca mi-a pierit tot curajul pe care eram sigura ca-l posed. Cre'ca din cauza contactului recent cu spitalul mi-a mai trecut din chef. Si-o sa am ceva de stat p-acolo, nu ca azi, 3 ore si gata.
Vreau sa ma ia odata durerile alea si sa n-o mai lungesc cu asteptarea asta chinuitoare. Nashterea asta parca e sabia lui Damocles deasupra capatzânii mele: macar sa cada odata, sa stiu ca am scapat si ca ma pot gandi si la altceva. Offf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna seara fetelor!

Despre DIENUTA - NU a nascut inca - a fost nu stiu ce incurcatura cu doctorul ei. Cert e ca a ramas in spital, asa ca urmeaza miine clipa ce amare. Deci, continuam galeria:

Lavi02- multam mult de info..ca de obicei.Las ca acuma au venit acasa si alte mamici, asa ca nu o sa te bat numai eu la cap...
Cu cintarul - avem 3.580 de grame, cu 300 in plus fata de sapt trecuta. Problema e ca nu mai situ daca atuncea i-am pus sau nu scutec pe cintar. Daca nu, am luat doar 220 de grame, ca scutecul are 80, dar oricum e bine! Azi am iesit iar pe balcon, 15 minute. Mai execut asemenea isesiri saptamina asta, apoi, daca prind vreme bunicica, in caruta cu ea si la drum! afra in parculete!

Fetelor, io sunt o mama iresponsabila...io abia astept sa pot evada putin de acasa...cum adoarme micuta...cum im gasesc de drum prin Cora, Obor sau altceva...oare sunt o mama denaturata raaaau? Problema mea e acuma ca nu o pot lua cu mine...ca dupa vreo saptamina...mergem impreuna peste tot!

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput

Sa va zic ce ma framinta pe mine...bine, pe linga un milion de alte lucruri...
BOTEZUL COPILULUI - io ma gindeam sa-l fac fix inainte de Craciun, sau fix dupa, intre Craciun si Anul Nou. Oare e prea devreme? Idea e ca-l fac la Bistrita, asta presupune din start sa fie vreme buna sa pot sa si ajung acolo...asta e a doua framinteala...de fapt - oare nu e prea devreme sa merg cu plodulet mic de 1 luna si 3 sapt pina la Bistrita? Si oricum, numai daca nu ninge...
Pe de alta parte, prin februarie, oare e prea tirziu?

Doamne, dezbinata persona mai sunt....

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput

Noki, de ce te grabeshti asha tare cu botezul? Ce conteaza ca o botezi la 3-4 luni? Io asha am de gand sa fac, mai ales ca si io trebuie s-o botez la Tulcea, la ai mei, ca aici n-am unde sa chem atata lume, dat fiind ca stam intr-o garsoniera.
Io o s-o botez prin martie incolo, cand o veni primavara. Si, dat fiind ca pt. mine botezu-i o formalitate care trebuie indeplinita, o s-o botez acasa, ca cica poa' sa vina popa si la domiciliul clientului. Macar nu risc nici un fel de raceala cu cea mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna fetele, nu am mai scris de o buna bucata de vreme caci nu prea mai am timp, bebe a devenit mai putin linistit decat in primele doua saptamani, acum mai are perioade in care ne "povesteste" pe limba lui nu doar papa si doarme.
Felicitari in primul rand tuturor fetelor care au nascut , sa fie toate sanatoase si bebeii mancaciosi.

Bebe a crescut pana la 3850 gr, de la 3000 cu cat s-a nascut (apoi a scazut la 2800 gr) si abia pe 23 face o luna.Pediatra mi-a spus ca e OK. Mai prost stau eu cu laptele ca nu am suficient , am avut si ghinionul cu infectia urinara ca a trebuit sa intrerup alaptarea pentru 7 zile. Oricum eu perseverez il pun pe bb la tzitzi des si ii dau completare-asa am decis impreuna cu pediatra. Cat lapte o fi ma straduiesc sa i-l dau, asta e.

Voiam sa interb si eu proaspetele mamici cum stau cu lohiile. La mine asta e a 5-a saptamana dupa nastere si mai am o mica scurgere roz pal, bej, foarte putin dar as vrea sa stiu cand o sa se termine.

Noki, nu esti o mama denaturata, sa stii ca si eu de la atataa stat in casa simt uneori ca o iau razna, asa ca mai sta mama cu bb si mai ies si eu prin oras

Hai ca trebuie sa ies , il aud pe bb plescaind din gurita...e senalul ca ii este fomica. Va

Mandy si , Krisztián

Mergi la inceput

Despre LOHII - la mine mai curge ceva, asa, rozaliu- maroniu. Nu tot timpul. Astazi am iesit afara si mi-am pus prima data dupa nastere chiloti tanga + tampon special de chilot tanga!
Ca pe vremuri...

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Saraca Dienutza, grea trebuie sa-i fie asteptarea si nu-mi pot inchipui prin ce trece cu atatea emotii si cu amanarea asta.
Eu am trecut pe 2 muls la 3 alaptat consecutiv, ca ma cam dor sanii si am facut un pic de rana, insa in rest ma simt super. Lohiile la mine sunt cam ca un final de menstruatie, tot mai putin, sper sa nu ma tina nu stiu cate saptamani ca deja m-am saturat. Si rana s-a cicatrizat frumos, pacat de tendinta mea la cheloid, sper ca sa-si revina frumos dc stau la soare vara viitoare.
Noki, nu esti denaturata, si eu nu prea am aer in casa, asa ca deja caut motive sa merg pe cate undeva, azi nu am iesit deloc si ma simt ciudat, am propus o plimbarica, dar sa vedem cand termina marius cu treaba si dc mai avem timp pana la baitza. Macar la alimentara de la colt sa ajungem si ma consider "scoasa" din casa :)
Si eu zic ca te grabesti putin cu botezul, a venit iarna iar spre bistrita stii si tu ca nu e tocmai cel mai usor drum, ai grija, mai ales cu un copil asa mic, ai vazut iarna trecuta ce impotmoliri si inzapeziri au fost, parearea mea sincera: e riscant, mai asteapta.
Mandy, ma bucur ca sunteti bine si ca Krisztian creste asa frumos.
Lorda, ai si tu un medic de minune. Stupid sa iti "programezi" cand te apuca dupa personalul medical care are datoria sa fie la dispozitia ta. Ce sa mai zic, dupa ce am patimit si eu, nimic nu ma mai mira.
Dordia, bine ai revenit.
Trebuie sa reluam conferintele si schimbul de experienta va fi mult mai vast acuma :)
Ina, nu e bine sa fii asa obosita, iti spun din propria experienta, incearca sa stai in pat cu ochii inchisi, fara tv, macar odihna daca nu somn pt ca vei avea de muncit si facut insomnii cand vine bebe. Eu deja m-am dresat sa dorm cand adoarme copila noptile, altfel nu ai cum rezista. Evident ca ma trezesc la fiecare miscare sua oftat, dar totusi mai si dorm.
Cristina, welcome back, cum ti-am spus si pe mess.

Va pup ca merg la tzitzi,Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Noki_Lara da' de ce Dumnezeu trebuie sa faci botezul la Bistrita? Si unde anume il faceti? Eu cred ca totul e ok daca veniti cu trenul, la cuseta, ca daca vrei sa vii cu masina si incep ninsorile nu as risca sa plec cu bb mic la asa un drum....

Ioana cu Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput