Mamici de noiembrie - decembrie 2005(70)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Atena cu 150g/sapt e cam la limita. Ce sfat pot sa-ti dau: scoate tu ceaiul ala, baby drink si da-i numai laptele tau! Motive:
1. Din laptele tau creste, din ceai nu, eventual din zaharul din el, dar nu e cazul acuma sa ne crestem copiii cu zahar
2. Asa sanii tai vor fi mai bine stimulati, va si vei produce mai mult lapte. Iar fiindca lui bb nu-i mai dai altceva sa bea, va vrea sa suga mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

da, bbmeu sta cate o ora la un san, il foloseste drept suzeta . ii cam place sa stea in brate. in rest, e un scump, care doarme ziua si chiraie noaptea. imi place cum plange, nu scoate sunete f inalte, e un fel de he-he-he. ce-l iubeste mama lui pe el...
fetelor, dupa ce a cazut buricul ce-ati facut in continuare? ca la andrei sta sa cada, si nu stiu cum se procedeaza.
lavi, eu in spitalu' ala nu mai pun picioru' pana la urmatoarea nastere. si nu din cauza spitalului, ci din cauza oamenilor. si nici mie nu-mi place ca dr. e ff ocupat.da' din pacate e singurul in care chiar am incredere. si mi-ar fi greu sa caut altul. n-am chef de experimente in domeniu. zice doctoras cand am plecat din spital: "pai vino la controlul de 6 saptamani in noaptea de revelion, ca eu sunt de garda".
luni dau tel. la cabinet sa vad cum lucreaza si cand imi gasesc si eu un loc liber sa ma duc. ca pica ca naiba, in toiul sarbatorilor.
imi pare rau ca ai inca problema cu lohiile. cand se fac 6 saptamani la tine? daca te incalzeste cu ceva, sa stii ca doctoras are mana usoara la chiuretaje - imi spuse o colega de servici care era foarte incantata de "operatie" si cum a iesit (bine, mie imi venea sa o impusc, cand eram gravi si ea vb. de chiuretaje).
hai ca tre sa intre gabi la calcu.
va las
C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Dineutza, bafta maine, ai sa vezi ca va fi bine si bebe luca frumos si sanatos. Iti vei reveni rapid, uite ca eu am 10 zile de la cezariana si sunt ca noua, sincer.

Corap, asa incetutz ai sa ai si tu lapte suficient, nu tuturor le vine din prima, uite ca tu trebuie sa muncesti mai mult, dar merita.

Atena, la fel zic si eu, ce ceai dc ai tu lapte? O umfli cu lichid degeaba.

Despre cantar: 1 data/sapt. Asa mi-au recomandat medicii si atata timp cat fata face obrajori tot mai frumosi si doarme bine si e linistita nu vad de ce m-as stresa inutil la gramaje. Lavi, nu ca astepta bani, era ea foootooota in k...r, a facut din prima pe desteapta, m-a luat sa ma rada (aparat nesterilizat) cu mainile pe lama care abia am convins-o s-o puna noua, (al meu aparat nu l-a vrut nicicum, iar de ras acasa n-am avut curajul, recunosc) mi-a facut clisma cu ceva irigator luat de pe un raft, cika statuse aia de mi-o bagat-o undeva in ceva substanta... ma cam indoiesc, apoi mi-a pus niste foi cu desene in fata si mi-a explicat cum e cu nasterea desi i-am spus de 3 ori fte frumos ca sunt informata si am studiat, cand am vazut toate conditiile inclusiv buda de care spunea ea c-o sa ma tin si pe care voi sta pana iese capul copilului si care poate nu era murdara dar arata infernal si avea un capac negru de nu se mai gaseste din anii '60.... apoi mi-a dat o sticla mica de apa sa ma spal dupa productia de la clisma.... acuma imi vine sa rad, atunci m-am abtinut vreo 2 ore sa nu plang sau sa n-o pocnesc. Pe mine sincer m-a demoralizat fte tare aceasta "intrare" in marea clinica privata. Dar poanta e ca atunci cand aveam durerile horror sa ezi cum bagam ture intre buda aia si un scaun de la pampers cu gol in dreptu' fundului de zici ca acolo mi-era salvarea, am trecut peste toate ideile mele de igiena si prezentare artistica si cu camasa suflecata si apa curgand din mine stateam aplecata cu mainile pe genunchi si gemeam. Cred ca eram de coma, desi mama saraca nici acum nu vrea sa-si aminteasca. Intr-adevar se mai uita din greu, nici nu stiti ce bine ma distrez acuma cand imi amintesc de mine cum spuneam ca am ajuns in culmea umilintei: cu cateteru' in vena, intepata de 3 ori ca nu gasea "specialista" vena care s-o satisfaca, cu dra mea cu mainile prin vagin, aia cu un supozitor spre anusul meu, of ce tragi-comica pare de departe seara aia.

Merg la alaptatoare si revin :)Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Anda, Andutza, stai linistita si nu te mai amari! Cred ca e f. greu sa te detasezi de asa o stire, dar nu-i face bine lui bebe, si nici tie!
Am avut pacient cu... 5 rinichi, dintre care 3 functionali, 2 nu. Dar nu era internat pt. operatie (ca sa-i scoata pe aia 2 nefunctionali), era pt. altceva (nu mai tin minte, eram in facultate) si de abia atunci, la peste 40 de ani, i-au depistat toooti rinikii aia! Iti dai seama... ce inghesuiala. Desi aia 2 nefunctionali erau mititei de tot, ca la inceput nu inteleggeau doctorii ce-s chestiile alea. Si omu' era sanatos, bine-mersi d.p.d.v. urinar!
Vezi tu dupa nastere. Oricum Dr. Bisca (un profesionist de clasa!) nu poate sa te sfatuiasca nimic, pt. ca nu se stie ce si cum pina dupa nastere!

Hai, capul sus, ca noi iti tinem toti pumnii strinsi! Si sa auzim numai vesti bune!



Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu


Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

pe 17 noiembrie 2005 la ora 4.13 pm s-a nascut Liam Edward -3140g si 48cm, natural...

povestea noastra pe scurt: pe 16 la 10pm am ajuns la spital - contractii la 6-7 minute moderate ca intensitate, dilatatie 4-m-au oprit, m-au pus pe pitocin, la 5 am am ajuns la 5(vedeti ar fi trebuit sa stau cuminte acasa sa-mi curat scarile), la 10 am mi-au rupt apa, la 4.13pm s-a nascut Liam- hei, si cine a zis ca a treia e cea mai usoara nastere?...

Liam e somnoros si nu prea mancacios, trebuie sa-l trezesc ca sa manance de cele mai multe ori si imi adoarme la san. nu stiu daca asta va dura prea mult, pentru ca alex si lia au fost mancaciosi...
ok, trebui sa fug acum.
felictari tuturor noilor mamici. si sanatate...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Felicitari Anamari, sa va traiasca Liam sanatos si mincacios!

Chiar ma intrebam ce este cu voi!
Ma bucur ca ai scapat cu bine!

Pupicei,
Ina si bebelusha cumintica 38+

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png


Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Natalia are insomnie asa ca si io', ce sa fac?!

Anda am gresit prenumele lui Basca dar ti-am dat mail. L-ai primit?

anamari felicitari, sa-ti traiasca Liam! Nu stiam nimic de tine! Ai cam lungit-o cu nasterea... pt al treilea!

corap si ripley, va raspund eu... dar maine ca acum sunt in picioare, cu fata in brate. sa incerc sa NE culcam. Adica mai ales nati.

va pup. lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Yu-huuuu, Anamari, [
Felicitari.
Mai intii l-am vazut pe Liam in poza de pe cont si apoi am citit pe forum ca ai nascut! E scumpic foc. Sa va traiasca. Mamaaa, da' ai avut ceva travaliu. M-ai intrecut pe mine! Bravo ca ai nascut natural.



Fetelor, am mai pus citeva poze noi in contul comun.



Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Felicitari, Anamari! Sa-ti traiasca comorile, in frunte cu noul sosit! Acum fug sa ma uit si eu la poze!



Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu


Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Anamari, Liam este un scump!
Dineutza tinem pumnii!

Eu bantui pe aici, este 12:30 si nu am reusit sa adorm, ma declar insomniaca grupului.
Nu mai stiu ce sa fac, sa dorm macar cateva ore pe noapte.
Mai are cineva probleme cu somnul cum am eu?

Lordra, cum iti mai este, mai ai dureri?

Ina si bebelusha 38+

Mergi la inceput