Mamici de noiembrie - decembrie 2005(70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ina, am facut ochii cit cepele cind am citit de ruptul apei...Bravo, sa nasti usor - iti tin pumnii sa iasa repede + bine micuta! Galerie puternica:

Despre Xandra sa stiti ca e bine si ea si BBle. Au ajuns acasa, dar nici nu vreau sa ma gindesc la perioada de acomodare de acasa asa ca nu stie cind va intra - io cind imi amintesc, ma apuca jalea...of, bine ca a trecut.

Fetelor, sa va zic noutatile de pe frontul lui Sarah - m-am hotarit de ieri sa incerc sa-i fac un program de papa. Asa mi-a zis doctorul ala bun inca de la 3 zile de cind a vazut-o, dar mie mi-a fost mila s-o scol din somn, plus ca avea si icter...Acuma insa implinim azi 3 saptamini si suntem fetite mari..In curind ne maritam, ca uite...baietei sunt prin zona...Deci, revenind, incerc sa-i fac un program de masa in timpul zilei, adica sa-i dau papa la ore fixe. Noaptea doctorul a zis ca-i dau la cerere. Ce ma enerveaza e daca cere papa noaptea cu o ora inainte de prima ora oficiala...Cred totusi ca cu timpul se va obisnui...Lavi02, ce parere ai? Eforturile mele sunt inutile? Please, incurajeaza-ma...

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ne mutam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62544" target="_blank">subiectul nou.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

buna mamicilor si viitoarelor mamici!
ieri am revenit si eu, dar bineinteles ca n-am avut timp.
felicitari noilor mamici, alinus, anamari, dienuta si bafta maxima pt ina!!!
anda, stai linistita, iubita, parerea mea.
am pus si eu pozici cu noi...
va citesc si revin.
xandra

anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut

Mergi la inceput