Mamici de noiembrie - decembrie 2005(70)
Raspunsuri - Pagina 15
silvia_d spune:
Ina,s-o citez pe Lavi02,sper sa nu se supere,ai voie dus,n-ai voie acum clisma,sau sa introduci ceva acolo,local!
Iti tinem pumnii,sa ai o rachelina sanatoasa si mancacioasa!
Sper sa fi inteles bine,pupici
silvia_d spune:
Dienutzaaaa,sa-ti traiasca baiaetu'Luca,sa-l studiezi bine-bine,si sa ne povestesti si noua detaliile nasterii cand te-oi intoarce acasica,asha...in stilul tau caractarestic...efervescent!!!!
BBAlinus,am vazut printesa,o frumusete...mai,mai,si ce rochitza avem noi de la 1 zi!!!
Mai incolo,poate ii fac cuunostiinta cu Stefanel al meu!:o))))
Corap,mie mi-e dor de tine,mai zi-ne de fecioru'tau ce mai face,cum te refaci tu,si cum e cu lapticul...
Cristinica,ce bine c-ai laptic si ca ia in greutate Iris...se-ndreapta karma,dupa "scandalul"cu inundatiile!!!![]()
Pupici la toate mamicile
Silvia si Stefanel,39spt.
cristinamh spune:
Ina draga, am ramas masca...
intru si eu nitel de dimineata si tu ma intrebi asa repejor la cat timp de la rupt apa sa pleci la spital... io zic in gand/// ina face planuri... deschid forumul si vad ca nu facea planuri, chiar avea apa rupta!!!
si fata avea chef de chat, cu contractii cam de un minut si dureroase.... hmmmm
draga ina, mult curaj!!! si asteptam vesti! vezi daca ai stresat copilul??? s-a hot fata sa iasa afara sa te linisteasca!!!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
mara95 spune:
Parca urmaresc un film! ieri am plans, astazi am ras! Va doresc niste bb-ei sanatosi si voi sa fiti niste mamici fericite! Sunt alaturi de voi zilnic ,desi nu se vede.
Alinus, ai o fetita splendida!
Ina, iti tin pumnii!
Anduta, nu dispera, vei vedea ca totul se va rezolva cu bine!
Sunt fericita ca am ajuns si pana aici(36 sapt), ca drumul n-a fost atat de greu si sper ca nici de acum incolo. Voi avea o mica sagetatoare si vom inchide cercul de foc (eu-berbec, sotul -leu).
Si as avea si o intrebare pentru cine cunoaste:peste o saptamana imi programez cezariana;ce ar trebui sa stiu dinainte, ce ar trebui sa-l intreb pe doctor? Anestezia va fi totala.
va pup si va doresc numai bine
lordra spune:
Ina, schumpa, asta se numeshte tradare in stil mare
. Pai asha, soro? Cu rupt apa si tot tacāmu'? Ntzu-ntzu-ntzu....
Hai sa traieshti si sa nashti ushor si sa te intorci rapid acasa cu Rachelina

Joy, tu ai ramas ultima mea sperantza: daca si tu ma tradezi si nashti zilele astea si io nika', am pus-o
Io aseara am avut niste crampe si asha m-am bucuraaaaaaat....zic, gata: asta-i noaptea! Si cand colo...au trecut si am dormit ca porcu' pana dimineatza
. Vreau si io sa nasc, tze! Ca deja ma iau depresiile de la atata asteptare
joy04 spune:
INA,

BBALINUS...superba fetitza sa-ti traiasca si sa fie fericita!!!!!
joy
+ bocanila
38++
EU
joy04 spune:
LORDRA...hahahaha si eu ma uitam sa vad cine a mai ramas din "generatia mea"..si eu azi noapte am avut la fel dureri de mijloc si de burta...pe la 3.00 ma uitam la "forensic detectives" pe discovery....
Am mancat, m-am incapatanat sa stau la televizor pan ape la 5.00 cand au mai scazut durerile de burta si am putut adormi...Si acum ma ia cu cutite si am dureri, dar am luat un nospa sa poate trece. Nu de alta dar va aduceti aminte ca fusei o saptamana la Panduri la ORL cu urechea asta proasta, apoi am luat o saptamana amoxacilina si nimic...ma duc iar la ORL..sa-mi faca local aspiratie si sa-mi puna mesa si mi-a schimbat si antibioticul....

joy
+ bocanila
38++
EU
Ina869 spune:
Fetelor, am sunat la spital si mi-au spus sa ma duc totusi sa vada cum este bebe...mi-au spus ca daca nu trebuie sa ma opreasca inca, imi vor da drumul acasa ...spitalul este la cca 5- 10 minute de mine.
Ma duc sa-mi fac dusuletz si sa-mi trezesc barbatul, ca l-am menajat destul...hihihi sint curioasa ce ochi va face cind va vedea totul pregatit in usa, car seat-ul, bagajelul si pe mine cu apa curgind...ca vad ca tot mai curge...si vad ca am si un pui de temperatura, nu stiu de ce.
Lordra,draga mea, zau daca ma asteptam, soro!!! a fost un soc si ptr. mine cred ca acest rezultat a fost datorat :
- vestii de ieri
- curateniei care ma tot apuca mereu
- luni m-a controlat pe masa si o fii declansat ceva pe-acolo...
Vrei sa scapi mai repede? ia si tu galeata in mana, urca cateva etaje si sa vezi cum te apuca...cind nici nu-ti dai seama...daca nu tine, du-te si pe la blocurile vecine si o sa o nasti pe bebeitza foarte repede...![]()
Mai, si eu nu am dormit de atita timp, o sa fiu o zombie...
ma gindesc, poate apuc sa trag un pui de somn pe masa...
si mi-am luat si de citit...creioane colorate imi lipseau si am totul...![]()
Hai ca va las! Pupicei tutuor si ne reauzim curind! 
mai si am un chef de gluma si de misto...din cauza oboselii m-am prostit rau! 

Ina si bebelusha nerabdatoare 38+
Morgano spune:
Ina, tin pumnii!!!
Alina, e superba Amalia, sa va bucurati de ea, si bine ati venit acasa. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)