Mamici de noiembrie - decembrie 2005(70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ai dreptate, Ina - iti vine sa-i impusti si alta nu!
La mine fusese o doctorita indianca, care nici macar nu a zimbit cind mi-a spus, ci foarte serioasa a spus ca ma programeaza la un echo pt. cordul fatului special! Si nu-ti spun ce spital mare si cu pretentii!!!
Apoi, ca bazinetul unuia dintre rinichi e mai dilatat - semn secundar de sdr. Down. la asta nu m-am prea alarmat, ca triplul test imi iesise ok, si mai stiu si eu cite ceva - ce-mi mai amintesc de la embriologie - cum ca pot fi si alte cauze sau ca pina la nastere se poate normaliza - si asa a fost. Ba celalalt doctor nu a vazut in 3-4 echografii nici o dilatare caliceala! Ce sa mai zici, ce sa mai crezi!

Anda, capul sus! Auzi, dar oare nu incercau sa-ti spuna mai cu manusi ca bebele ar putea fi baiat, cind tu astepti fata?! Zic si eu, nu te supara pe mine, ca nu am fost acolo sa aud tonul doctorului. Aici nu-ti zice nimeni sigur ce sex are fatul, ca daca iese pe dos, nu cumva sa-i dai in judecata. Tot timpul ziceau: "my guess is..." sau " it could be...".

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noi zicem prezent, si ne laudam cu una bucata buric cazut!!! nu i-am dat decat cu baneocin, la fiecare schimbat de scutec...si...am scapat!!!cand ma gandesc ca la andrei am tras 3 saptamani... cu alcool, uite ca a mers mai bine asa!!
suntem papacioase, exclusiv la san, dupa cum are domnisoara chef, 2-3 ore... doarme de stinge, aseara am luat-o in pat cu noi pe la 3, s-a incalzit si n-a miscat pana la 7. cand normal, s-a lasat cu urlete de foame.

noki... apropo de botez, ia in calcul si vaccinul de 2 luni. trb sa aduci copilul sanatos inapoi. de ce nu amani dupa vaccin???

mandy...lohii... la mne deja is putine. masajul intern+chiureta de dupa se pare ca nu le-am suportat degeaba.

lordra, stai calma, exista si anestezist de garda prin spital. atat ca, daca e unul fara prea multaa experienta in peridurale, mai bine n-o pui. cred ca asta voia sa zica tutunaru... si apropo, ma, tu vrei sa ma creada paracioasa mica??? nici n-am iesit bine din spital si l-ai si sunat cu trusa... daca socotim ca doar mie imi spusese cu o zi in urma...... da' las, ca nu mi-a zis nimic

ina, stai calma. o sa vezi ca rachelina n-are nimic intre picioare... si de-ar fi sa fie, io cred ca mai mult de o chimbare de sex nu e.

am vazut ca ati gasit rezumatul la povestea mea... voiam sa scriu aici amanunte tehnice, sper sa apuc acum...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Inteleg ca nimeni nu a treecut prin asa senzatii.
Ina, mergi la alt dr., eu sunt patita si e mai bine.

Paulacu Paul 33+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata,mamici!
Am venit si eu acum de la control,unde nenea dr.mi-a spus ca in continuare colul e deskis,nu mai m-a durut tuseul asha de tare,in skimb a zis ceva de genul:stai sa verificam si bazinul!!!ei,si-acolo a durut cam nasolic,fetelor!.la voi cum a fost mamici,aceasta verificare de bazin?
bebele e in continuare dolofanel,grasunel,la 38 sapt.are 3.800.si deja caputzul pe diam.bp este de 10!!!!!
bineinteles,am pus pb.daca voi fi in stare sa nasc natural,si mi-a replicat:de ce nu?? asha k fetelor, de ce nu!???

Inutza,aceleasi sfaturi ca si la Anda;tu singura ai spus ca acel echo nu e asha performant,etc,asha k cine stie ce-or fi vazut ei acolo,asha cum au spus celelalte fete,poate e o pb.cu placenta!stai linistita,incearca sa fii calma,noi iti tinem pumnii sa fie bebica sanatoasa!(sau bebicu',poate asta or fi vazut ei!:o))

Cristina,bine-ai revenit,abia asteptam detaliile nasterii tale,sa "furam"si noi putin curaj de la tine!

Lavi02,in leg.cu lohiile,asha a zis dr,ca daca nu se opresc pana la 6 sapt,e obligatoriu un chiuretaj?si,daca ar fi ramas niste resturi,n-ar tb sa ai o stare subfebrila,ceva,niste contractii???poate se duc,cine stie...
pentru toate fetele care vb.de laptic,va doresc s-aveti mult mult,sa-i saturati pe bebelaci!
imi cer scuze,n-am mai retinut cine-a zis ieri ca se duce la bebu mic,ca plescaie din gurita,semn ca-i este foame:asha de frumos a fost spus,mi-am imaginat scena...fantastic!!emotie pura

Pupicei pentru toate mamicile si bebii mici
silvia si stefanel,aproape 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua la burtici si la mamici!
Noki lara:si pe mine ma chinuie aceeasi problema:Botezul.Eu am convenit cu nasii sa-i facem botezul de Revelion, in jur de 12.00 suntem programati la biserica, apoi seara ...
Iar copilul , pediatru mi-a zis sa tin copilul in fiecare zi cite putin pe burtica(avantaje:scoate tot aerul din burtica pe care n-a reusit dupa masa, incepe sa se invete sa-si tina caputul singurel)
In ce privesc lohiile la mine sunt de culoare deschisa (roz,bej) si sunt chiar la sfirsitul sapt 3 de la nastere.Nu stiu ce ar putea sa ma convinga sa ma mai las scormonita iar de vreun macelar, transator..
De cind am nascut si stau acasa m-am facut o puturoasa...soacra-mea mincare, soacra-mea spalat, tot ea ordine si curatenie in restul casei (5 camere ,bucatarie..) pentru ca eu sint super-ocupata cu maimutelulDar ce ma gindesc eu : saracele fete care mai au cite unul (copil) mai marisor ce fac?vrea mincare, vrea scos la aer, vrea sa te joci cu el,.....e prea mult pt un singur suflet!

Atena +maimutelul Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Iata-ma la apel…cu insomnia dupa mine!
Simina – despre profesionalismul dr. indieni s-au mai plina niste prieteni de-ai mei de pe-aici…tot asa, i-a bagat in sperieti in conditiile in care erau perfect sanatosi..
Cristina felicitari ptr. buricelul cazut si pentru o Iris mancacioasa si cumintica!
Despre lohii am auzit ca se duc mai repede in cazul cezarienei fiindca ei te curata/chiureteaza acolo intern, pe cand la o nastere naturala se curata organismul singur..
Paula posibil sa apese bebele tau si de aceea sa ai starile acelea. Astazi voi merge la alt cabinet ptr. echo, am inteles ca ca sint mai buni decat cei la care am fost ulterior.
Silvia, asa nadajduiesc, sa nu fii fost echo performant sau tehniciana – care era cam tanara si cam stangace – experimentata. Dr. meu mi-a spus ca ea a scris in raport ca sa aiba o “acoperire” in cazul in care se descopera ceva la nastere …
Dolofanel bb tau!si ce bine ca dr. opteaza ptr. nastere naturala!

Cred ca durerea parintelui cand isi vede copilul suferind este mai mare decat orice alta durere ( nu am experimentat asta, dar pot sa banuiesc); tatal meu este un om echilibrat, rece si calculat, dar intotdeauna cand a fost vorba despre noi, copiii, l-am vazut cum se inmoaie; l-am vazut cu lacrimi in ochi cand ne ducea la vreo operatie(polipi, amigdale,apendicita, etc.) cind il conduceam pe fratele meu in armata, cind , in aeroport , plecand spre Canada, m-am intors inca o data sa le fac semn de “ramas – bun” tata era cu nasul in batista ca un copilas mic (si-i mare si solid de felul lui). Mi-a explicat mai demult ca a fii parinte este un sentiment extraordinar si atunci cind copilul tau sufera simti ca vrei sa iei toata durerea si suferinta asupra ta, numai sa fie el linistit si sanatos.

Pupicei tuturor,
Ina si beeblusha 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

a zis simina ceva ca daca bazinetul unuia dintre rinichi e mai dilatat - e semn secundar de sindrom down. de cand am citit sunt isterica. ma gandesc daca in loc de 2 rinichi pe stanga, unul langa altul, cum a vazut iosup, este doar unul deformat! si e sindrom...Doamne, daca nu innebunesc pana nasc, nu mai innebunesc niciodata!
desi am poza de la eco cu cei 2 rinichi lipiti si arata ca 2 formatiuni identice, dar acum depinde si de cum a luat poza, ca daca se misca un mm mai incolo cu scan-ul, se vedea altfel...
acum nu mi se mai pare asa grav sa aiba 3 rinichi, cat imi e frica sa nu aiba altceva...sunt tare disperata, fetelor, numai la asta ma gandesc. stiu ca nu trebuie, dar e imposibil...ii dau sfaturi inei, dar eu am innebunit deja. am visat toata noaptea ca s-a nascut bebe si am stat cu el o zi intreaga in operatie ca nu putea sa respire, avea o problema la amigdale...nici noaptea nu uit de asta...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

E doar o senzatzie de-a mea, sau starea de spirit de aci, de pe forum, e extrem de proasta? Eu asha o simt (adevaru-i ca si vremea asta conduce la depresii...nashpa rau, unde mai pui ca nici nu nasc)

Ina, imi pare rau pt. ultimile veshti despre bebe. Stau si ma gandesc ca e mai bine ca nu mi-am mai facut ecografii morfologice de la 28 de saptamni incoace, ca cine stie ce mai aflam. Vad ca devine o moda sa se bage spaima-n gravidele din ultima luna. Dupa ce ca stam cu stresul nashterii-n gât, mai stam si cu creieru'n priza din cauza "minunilor" vazute pe ecograf. Ce mai, itzi vine sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

SMS de la Dienutza - "S-A NASCUT LUCA STEFAN , 51 CM, 3.200, E SUPERB, ALB-BLONDUT, ROTOFEI; EU SUNT FOARTE BINE IAR DAN PLUTESTE, ASTEPT SA MI-L ADUCA SA-L STUDIEZ"

FELICITARI DIENUTO!!!!! SA-TI TRAIASCA ODORUL CU VOI ALATURI!!!!

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

A nascut Dienuta!

SMS: "S-a nascut Luca Stefan, 51cm, 3,200 kg, e super-alb, blondut, rotofei; eu sunt foarte bine; Dan pluteste; astept sa mi-l aduca sa-l studiez!"

Mergi la inceput