Bebelusi de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

loreen, cerealele snt de la Milupa. merci de raspuns. m-am linistit acum ca nu ii dau la bb cine stie ce sa manance + stricat!

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Ioi, Androix, nu stiu de ce nu functioneaza linkul. http://www.bodybuilding.com/fun/becker3.htm, mai incearca o data. Daca nu, copiaza linkul si pune-l in browser.
asa merge sigur.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci nu stiu ce are tot nu merge, dar azi sunt odihnita si am facut investigatii Te baga undeva tot in pagina lor si poti sa dai search. Asa ca am cautat body type si am ajuns unde vroiam. Culmea ca adresa este identica, nu inteleg de ce nu merge cand dau clik pe ea. Uatevar, sunt undeva intre grasa si bine Am inkis pagina acum si nu mai stiu denumirile lor morfo... Mi-au recomandat sa fac ceea ce deja fac: putina (mai multa ) miscare si putina dieta. Sa vedem ce-o sa iasa...
Ce sa va zic si Filip este plangacios, sigur ii dau dintisorii desi pe gingii nu se vede nimic, nici macar umflate nu sunt. Dar altfel nu-mi explic. El este un copil foarte cuminte dar ieri nu a vrut decat in brate sau cel putin sa stea unul din noi cu el. Azi nu stiu cum oi face ca Mihai e la munca.
Partea naspa este ca si eu ma trezesc de 3-4 ori pe noapte ca sa-l intorc in pozitia de dormit si sa-l invelesc. Fac asta de vreo 2 saptamani deja si incepe sa ma prinda oboseala din urma. Si copiii vostri se rotesc in somn? AL meu azinoapte l-am gasit intors cu capul unde sta normal cu picioarele, evident dezvelit si miorlaia asa aproape imperceptibil in somn. L-am intors, iar peste vreo 2 ore iar: de data asta era pe burta si inaintase pana ajunsese cu capul in coltul patutului si cum nu mai avea unde merge iar incepuse miorlaiala subtila in timp ce dormea. Ridica-te iar si intoarce copilul si uite asa o tin toata noaptea, v-am zis de cateva ori pe noapte eu ma ridic. Ce m-as fi facut daca statea in alta camera??? Cred ca nici nu l-as fi auzit si probabil ca din miorlaiala ar fi ajuns sa planga in toata regula, sa se trezeasca, sa ma dispere si pe mine si pe tac-so etc...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Androix, mai copilul asta era chiar speriat saracutzul... Adica si de bombe si de ce mai vrei... Pai am pus muzica si el a inceput sa planga, radea lumea cu el si el plangea, pai ce sa mai intelegi... Asa sunt unii copii, dar aici strica si parintii, zic eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata si de la noi.

Eu sunt fleasca de somn dar recuperez in conditiile in care azi tati are program .Adica de ieri inceput ca eu sa ma pot odihni.

Beatrice uite mara plange asa si nu te intelegi cu ea cand mergem intr-un singur loc si am aflat si buba un domn de acolo vorbeste cam gros,cum deschide gura cum incepe si sirena noastra.Ca mai nou o cheama masina politiei sau pompieri ca cam asa ceva e la gura ei.

Androix eu te inteleg ca eu ma trezesc numai sa ii dau suzeta sau sa o invelesc ca mai nou doarme cu un picior afara.

Loreen ce faci nu ai semnat condica .Vreau si eu sa gust ce ai facut azi bun.

Elisor nici pe tine nu te-am vazut.

Ma duc sa imi fac de cap ca azi tati si bratiorul sunt pe post de babysister si mami isi face de cap.Asta sa o cred eu ca parca prevad ca acusi ma striga ca nu se inteleg cu ea.O sa vad eu.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, vezi ca e bun linkul acela, dar are o virgula la coada. Fa copy/paste in browser si tai-o.
Si Andrei misuna noaptea prin pat, dar dormim in camere diferite si il aud doar cind plinge de-a dreptul, asta fiind undeva spre dimineata, 4-5. De obicei asta se intimpla cind ajunge la capul patului si nu mai are unde inainta. Ma mai scol si eu minim o data pina atunci, sa vad ce face. Nu-l trezesc, il las sa doarma pe unde e, ma uit doar daca e invelit. Nu stiu cum face, dar se intoarce de cele mai multe ori fara sa iasa de sub paturica.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

beatrice, si ema urla in unele case si la unele persoane. poate o sperie atmosfera, lumina prea slaba, o voce prea groasa, un chip crispat. ni s-a intamplat la strabunica ei. casa veche, sumbra...in 20 de minute am plecat pt ca orice faceam mai rau plangea. asta nu inseamna ca e mereu asa, sau ca bebele care a fost la voi este tot timpul asa. de ex. cand am fost la cofetarie nu s-a lasat pana n-a luat-o de mana pe tinerica blonda din fata noastra. m-am mirat si eu, dar o placuse, pare-se.

androix, ema se rasuceste, se invarte, se intoarce foarte mult in patut. si eu ma trezeam sa o inveles, sa-i scchimb pozitia, dar nu o mai fac. o imbrac mai gros si o las dezvelita daca asa pofteste. diimineata cand se trezeste este in tot felul de pozitii care ne fac sa radem: cu picioarele in sus pe grilaj, adunata intr-un colt, de ai zice ca mai incap 7 copii in patut.

e printre noi vreun doctor? io deja ma pregatesc sa scriu la guiness book...nu va mai zic ce am mai patit ca m-apuca iar plansul, dar musai sa mai vb cu inca un dr. miercuri merg si la medicover la un generalist, asta dupa ce luni ajung iar la ORL si sa-mi ia sange. cre' ca daca n-ar fi ema mi-as permite sa o iau razna.

corni, cum stati cu urechiusele?

Gimnastica cu Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Pentru a nu mai sta la coada la posta pentru alocatie puteti apela la o banca sa va faca un cont pentru alocatii. Eu asa m-am gandit sa procedez.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

La multi ani Cristina...sa cresti mare ...mare ...mare...sa fi sanatosa si frumoasa...

Gata treaba pe ziua de azi...
Am avut un spor si un elan muncitoresc de dimineata astfel ca pe la 12 era gata mancarea si m-am gandit eu bine sa ies putin afara cu Delia...Am facut-o cosmonaut si dai...cand am ajuns afara am inlemnit de frig si batea un vant groznic...Da eu viteaza rau...Copilul in final s-a ales cu o plimbare blindata si un somn de frummusete iar eu cu niste urechi degerate...si bineneteles de-acuma de-acasei durere de cap...

Gusta am facut o zeama aita,cum se spune in ardeal,gulas si fasolica cu coaste afumate, care au si carne pe ele...sa-mi zici de care vrei si masa e servita...salata la felul doi:salata de vraza murata si castraveti murati in saramura...

Androix si a mea defileaza si misuna prin pat da cu capul de tablia patului ca lateralele stau in gura la ea,tine dicursuri monosilabile la maimutoi dupa care somn de voia daca nu-i este prea foame ...Asa ca nu ma deranjez deloc sa o mut in pozitia initiala...

Margott merge doar la Bancpost pentru posta numai cu astia lucreaza...si iti trebuia extrasul unui cont si gata...

Geanina eu am folosit o perioada cerealele fara lapte de la Humana cu gust de mere si orezul cu roscoave de la Nestle...Acuma m-am reprofilat pe cerealele de la Hipp ca mi se par tare bune la gust si oricum folosesc si laptele din gama asta...

Gabitza ma poti ajuta sa-mi dau seama cum sa pun linkul unui email pentru a fi vazut de voi...?Emailul l-am primit eu si are o chestie mortala...

Surorile

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Loreen deja imi ploua in gura.Daca te indureri de mine as dori din fiecare cate o bucatica.

Copilul meu se ascunde cu taicasu si tipa amandoi si ca sa doarma tot mami a sarit ca ei erau epuizati si ea nici gand de somn.Dar azi chiar ca m-am odihnit si pana diseara mai este si mai prind si eu putere .Mama ce rasfat.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput