Bebelusi de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, scaunul Chicco eu zic ca poate fi folosit multa vreme, la inceput acum cu masuta iar pe urma il pui cu scaunul la masa cu voi. Are un fel de pernuta ca sa-i zic asa, care se scoate, si are mai mult loc. Uite aici sa vezi niste poze: http://www.healthchecksystems.com/chicco_polly_high_chair.htm , unde sint pozati si copii mai maricei in scaunul asta.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Mai vrem si noi sa-i luam scaun din asta ca am luat ceva dar e cam ciudatel dar aici nu se prea gasesc Chicco... Ca noi le cumparam de pe net si astia nu au si aici reprezentanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mey, cam pustiu pe aici. V-ati culcat?
Eu m-am uitat la "Marfa si banii" si m-a uns la suflet, in ciuda injuraturilor cu care a fost presarat (sau, de ce sa nu recunosc, si datorita lor). Mare lucru sa vezi un film romanesc si sa te tina cu sufletul la gura mai ceva ca unul american.
Mogaldea doarme de la 8, a functionat treaba cu fiertu-n baie. Sa vedem ce pitici pe creier mai are si la noapte. Sa aveti o noapte linistita!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutari
Azi cu vremea asta naspa am smotruit si abia acum am intrat pe net. Vad ca iar nu mai prididesc cu cititul
Gia, eu in doua mere (mari sau trei mici) rase pun doua masuri cu varf de cereale bebelac lapte, orez si caise. Mai pun o masura la o banana. Nu te stresa pune la ochi ca si eu de fapt tot asa am pus, in fucntie de consistenta.
Andreeaatan, mey deci io plina de curaj am dat sa-mi determin body type-ul si mi-a dat eroare la pagina aia. Era ceva, dar sunt prea obosita ca sa investighez. Poate mai pui o data adresa.
Eu nu fac comparatii, am si spus ca fiecare slabeste cum i se potriveste. Dar am o concluzie trasa in ani de regimuri haotice: PENTRU MINE cel mai bine a functionat montignac. De fapt sunt 2 concluzii, a doua este ca dieta fara sport sau sportul fara dieta nu da rezlutatele dorite decat in foarte putine cazuri. Sau nu sunt de durata. Unde sport si dieta nu inseamna sala de 5 ori pe saptamana si respectiv infometare. Ci amandoua "practicate" cu moderatie. Mie asa mi-a reusit pana acum. E drept ca niciodata pana acum nu am avut de dat jos 15-20 de kile Sa vedem acum ce voi obtine...
Si eu am scris mai mult decat vroiam deja pe tema data...
Adina, sen q! Acum ma simt tare bine de cand o vazui pe fata aia din poza.
Beatrice, intre a fi obosit si a fi speriat de bombe care varianta ti se pare mai plauzibila? Sa nu te superi pe mine, glumesc. Si Filip plange ca-n gura de sarpe daca suntem intr-un loc strain si mai e si nedormit pe de-asupra.
Va las ca sunt super franta dupa ce am smotruit toata casa. Plec sa ma deparazitez si sa ma culc.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Eram in cada si inmuiam jegul de pe mine si ma relaxam citind revista de a Sensiblu...pai hai sa va ung pipota cu ce scria acolo legat de combaterea stresului si ciocolata...Da-ti bice la ciocolata cat incape ca face bine la stres,mai ales la cele cu copii mai maraiti...Da' sa fie musai amaruie...ca au tras astia concluzia ca este buna...eu am considerat ca si chiocotofful este buna dar numai servita cu cutia...A...si inca o chestie...sa citim cel putin 20 de minute bebelusilor dupa 6 luni,povesti,ca sa-si formeze deprinderea spre lectura...Sa ma naiba dac-oi sta sa fac clabuci la gura citind povesti in timp ce Delia rage,guita mai nou,maraie,urla sau ma trage pur si simplu de par pana-mi dau lacrimile...
Asa-mi explic eu de ce Bianca nu vrea sa puna mana pe citit

Surorile

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

offf, fii-mea a dormit pana acum si nu mai are chef de nani si se joaca stand pe burta. cred ca s-a dus naibii tot programul de somn. mai, am tras o spaima azi! i-am cumparat cereale cu lapte si fruce pt 6 luni. le mananca nu-i asta problema. chestia e ca le-am facut a mancat putin iar dupa vreo 15 minute au aparut niste pete negre in bibe. am facut din nou mancarea crezand ca este de la apa. dar nu e! dupa vreo 15 minute de la cereale apar pete negre in bibe! pot fi oare de la buc de banane pe care cica le-ar contine cerealele? pot fi vechi? sunt in termen!

pupici si somn usor

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monu de la banana este ...ciudat fruct mai este si asta...nu-l dai imediat se innegreste,iar caca arata de parca i-ai fi dat marar tocat nu banana...
Da' de la ce firma sunt cerealele?

Am primit un e-mail misto de tot si vreau sa vi-l arat si voua insa nu stiu cum sa-i dau de cap adresei de unde a fost luat...are cineva habar cum sa fac...va spun cu mana pe inima ca merita,mai ales pentru cele nu mai rezista psihic...

Surorile

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Nici nu stiu cum sa salut la ora asta
Am avut de recuperat la citit nu gluma!
Mai dar toti bbeii sunt maraiti de la un timp. Si a mea cam face fitze, saptamana trecuta am crezut a o sa isi manance mainile s tot ce era pe langa ea si plangea si isi manca limbutza. Clar, gingiile! Mi-a facut si febra cateva zile asa ca i-am bagat niste eferalgan si s-a mai potolit. In cat timp ies dintisorii? Ca ea a trecut deja de doua puseuri d-astea si abia sunt gingiile umflate dar n-a iesit inca nimic.
Cu papa, subtireanu de tot, la lapte nu am habar ca tot tzitzi papam dar in rest, lapte cu cereale doar seara dar nu mai mult de 6-80 ml, dimineata spre pranz mar fiert cu lapte si cereale sau fara cereale cam aceeasi cantitate. Piure de legume intre 60-100 ml destul de consistent facut ca eu am sarit peste zeama lunga si i-am dat direct piure. Cereale numai orez de la Nstele ne mai place din cele pt etapa 1.
Nu mai stiu cine a dat mai demult o adresa in Buc pt. biscuiti fara gluten. Pai sa vedeti ce am facut eu ieri. Am dat o fuga pe In Mihalache cu neshte trebi si ce imi zic: ia sa vad eu unde e strada aia, Elene Clucereasa. Si mi-a zis un taximetrist ca e pe la pta Domenii. Si ma duc eu ca o floare desi era cam frigutz afar si am mers pe jos mult. Da' in tampenia mea am plecat nepregatita ca nu ma gandeam ca o sa ajung acolo si nu stiam ce nr. la strada respectiva.
Si incepea cu nr. 98 cam asa ceva. O strada lungaaaaaaaaa si plina de case si vile si m-am tot dus in speranta ca voi gasi. Aiurea, aproape de capatul strazii mi s-a luat si m-am intors.
SI ajung acasa si gasesc: nr. 7! Mama ei de strada da' si io tuta rau.
Macar acum stiu unde sa ma duc daca o mai fi. Da' imi zice al meu acasa: "Ei lasa ca o sa iei probabil din acelasi lot si peste doua saptamani daca e asa de greu de gasit adresa"

Babygirl, tu ziceai de carut sport. Eu am Brevi grillo si sunt multumita de el. Ca eu la mama stau la etajul patru din patru si cand e mama la mosie urc de nebuna cu bebe sub brat si cu trei sacose pe o parte si carutul in cealalta mana. Acu nu am mai incercat ca si eu sunt imbracata gros si fata la fel si cred ca m-ar trece toate caldurile. Dar e foarte usor si se si manevreaza usor. In plus eu l-am luat cand Teodora era mai mititica si se poate aseza la orizontala. Si acum daca adoarme eu o las de tot pe spate.

Cu intorsul noi stam prost, ea nici nu sta pe burta mai mult de cinci minute ca nu ii place dar se intoarce de pe spate pe o parte si am gasit-o si pe burta. In schimb daca ii intind degetele se agata si se ridica in funduletz. E asa haioasa, se ridica singurica dewstul de bine.

Hai ca va pup,
Noapte buna!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Multumesc celor care mi-au raspuns...acum am alte intrebari: ce cereale fara lapte folositi? care au fost mai bune? (la gust si la modul de dizolvare); eu i-am pus azi in marut o lingurita de orez de la bebelac si nu cred ca s-a dizolvat bine pt ca se vedea ceva de parca erau fulgi de cocos...asa trebuie sa fie? poate mai imi dati si mie idei ce pot sa ii mai dau acum la patru luni avand in vedere ca papa laptic de la mami suc si piureut de mere.
Ce fel de calciu le dati bebeilor? Eu ii dau gluconat de calciu 5ml timp de 15 zile pe luna pt ca stam cam prost la acest capitol...am observat ca transpira f mult la ceafa si caput nu stiu care ar fi cauza pt ca nu il imbrac gros ...am inteles ca asa pierd ei calciul...sper sa ne revenim rapid!!
va pup si va doresc o duminica placuta

Gia si bebe Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Apropo de citit :) ne citeste fratele

Mami de David (18 sept 2000) si Adina (11 mai 2005)

Mergi la inceput