Bebelusi de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Mai, noi suntem cam fan borcanase, ca supa, branza, piureri facute in casa, etc nu-i prea plac, le scuipa, iar borcanasele de-aici sunt foarte gustoase, ca zau daca nu le-as hali eu si le mananca cu mare placere!
Ii dau iaurt, branzica cumparata de noi cu foarte putina grasime si alea ii plac mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Newmami mie imi place cel mai mult "clopotelul magic" primul ca nu are negative, e chiar fain, merge in fiecare zi si adoarme Bianca cu clopotelul n-am treaba si dau si tare muzica (5 cu 1) sa se simta atmosfera...Cutiutele muzicale au aparut dupa si...Mai e fain si Clopotelul magic de Craciun (dar pe B sunt negativele asa ca trebuie sa derulez), il ai si pe asta? Cantecele de leagan daca nu le ai, parerea mea, nu e nici o pierdere.
Mygirl multumim de compliment, si noi am admirat-o pe Alexandra in toate albumele care sunt foarte reusite si imi place mult si combinatia alb-rosu din Dubai, e super!
Peste o luna sper sa ne bulgarim, ce zici? Numai sa avem zapada, acum este
Poate vei avea un baietel cu ochi albastri!
Olga sanatosi sa fiti si sa vezi ce-o sa mai rada si n-o sa-i vina sa creada ca fost un bb plangacios. Sa nu crezi ca pun paie pe foc, te inteleg perfect, doar ca sunt tare indepartate timpurile alea si e drept ca am mai uitat fizic cum e, mi-au ramas doar amintirile...vorba cantecului.
Stefania cum ii masori temperatura?
Am si eu o dorinta daca se poate, stiu ca s-a spus de "nspe" ori dar pe atunci, imi cer scuze, dar nu ma interesa. Spuneti-mi doar atat: la branzica facuta cu iaurt se pune un iaurtut la fel ca la cea cu Ca (cand e fierbinte laptele) sau e mai complicat de facut?
Loreen am aparut eu si-ai disparut tu, tot pe la conac esti?
Nu au in Carref...carticica de la Vtech, in schimb au altele si altele, dar eu am zis ca nu mai ma bag la jucarii pt. bb ca ce am sunt suficiente.
Nelia sanatate fetelor!
Ruxel ce ispravi mai face Alex, ca pe Andreas n-o sa-l vad schimband scutecele sora-sii, in schimb zgaltaie patul cu Bianca de ma trec toate alea cand il vad, dar maimutei cu cercei ii place la nebunie de rade in hohote. Cum te mai lauzi cu rinichii, coloana?

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani gabitza si sa ai parte de tot ce iti doresti

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si acuma sa va zic ce am patit de dimineata.O animala mare dobitoaca ma sters cu masina mi-a atins carutul ,eu sunt bine mi-a atins un pic soldul dar am ramas socata ca masina s-a oprit la 5 cm de fata Marei.Credeti-ma sunt neom sunt tampita.Si dupa ce a facut asta a si plecat nu va zic ce dezastru am facut ca am ajuns si la politie.Cred ca innebunesc la cate ghinioane am avut.Numai stiu ce sa va zic.Sunt innebunita.Stau de cand mi s-a intamplat si ma uit la Mara si ma intreb daca se intampla ceva ce faceam .Nu imi pot scoate din minte imaginea masinii care venea si nu se mai oprea.Doamne o fractiune de secunda si putea sa fie un dezastru.

Nu va mai supar cu problema mea dar credeti-ma ca trebuia sa spun.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Beatrice si noi suntem fan borcanele dar mai incerc sa-i fac si eu cate ceva (branzica si pireu de legume).
De sambata am inceput cu carnita de pui, piept si...papa, timid, cel putin nu o scuipa cum face cu unele legume.
Tot de sambata am inceput sa-i fac program: mananca, se joaca/ne jucam si dupa 2 ore tusti la nani, vrea nu vrea e musai (am observat ca atunci cand o tin treaza se miorlaie si adoarme tare greu, asa ca m-am hotarat sa previn) si culmea ca in 5-10 minute adoarme (uneori singura sau mangaita pe caput, dar numai la ea in patut). Pana acum ne-a iesit, ar fi culmea sa ii si placa programul. Andreas nici acum nu stie ce-i ala program, la nimic, de aia am razboaiele pe care le am.
Mi-a adus sotiorul lectura: ord. de urgenta privind sustinerea familiei in vederea cresterii copkilului.
va pup.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Am zis ca plec, dar...
Gusta imi inchipui ce socata esti, doamne fereste. Pai cum a plecat si tu ai ajuns la politie singura? Apoi asta iti mai lipsea dupa betesugurile tale.
Bine ca nu s-a intamplat mai rau si in mare n-ati patit nimic, Mara cel putin! Linistete-te si da-i
si imbratiseaz-o pe Mara si din partea mea, ingeras mic si scump!
Voi aveti si "delusooarele" alea tocmai ca sa se reduca viteza ca altfel iti paradesti masina.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

La multi ani, Gabitza, sa traiesti si sa-nfloresti! Zic acu', sa nu uit, am tras un ochiometru la culinar pe forum (la subiectele alea cu poze) si-s facuta praf, de azi m-apuc de gatit la greu, am vazut niste retete ultra-betonistice. Sa traiesti, ca de la tine am aflat ca la culinar.ro e si forum.

Azi am gaurit-o si noi pe pitica de 6 luni, n-am facut Infanrix Hexa, ci Infanrixu' standard si Engerixu separat (pediatra zicea ca ala Hexa i-a dat efecte mai uratele la copii). Pitica era asa ocupata sa ranjeasca la sor-sa, ca s-a prins abia la a doua injectie ca are ceva in fund, si asta pentru ca Engerixu' chiar doare. Acu' astept reactii, deocamdata doarme bustean copila.

Fi-mea la 6 luni si-a facut cadou ridicatul in 4 labe, asa ca exerseaza miscarea zi de vara pana-n seara, si mai nou se bataie inainte si-napoi pana da cu nasu' de saltea! Sambata a avut atata elan, ca a cazut din scaunelul scoica, s-a aplecat pe-o parte pana s-a rasturnat cu totul. Stiam eu de ce o asez numai pe jos.
Din fericire, mananca bine fructele si mai nou si branzica, si spre incantarea mea nu are pretentia sa i le pasez fin (ca sor-sa, care m-a chinuit cu blenderu' pana la un an si doua luni ), ci le accepta morfolite cu furculita. Din pacate cu legumele suntem tot la faza doua, trei lingurite, dar cred ca in cateva zile ii bag iaurtel si sper ca asa o sa mearga mai bine pe gat in jos.
Voi de care iaurtel le dati la pitici?

Noi cereale mancam la toate mesele (fie in bibe, fie amestecat cu fructele), in special de la Milupa, ca astea se amesteca mai bine in biberon. Humana merg mai fain sub forma de piure, dar parca nu au la fel de multe cereale, numa' orez si porumb am vazut. Si alea de la Humana isi schimba culoarea, unele se fac albastrui dupa 5 minute (mai ales in bibe). Foaaarte pitoresc...

Io dupa nastere nu mai am nici o "sechea" , dar recunosc ca prima data m-am refacut mult mai repede (dupa 3-4 saptamani eram absolut ok, acum abia dupa 6 imi revenisem complet). Pe mine mai tare m-a stresat sarcina (a doua) decat nasterea si refacerea de dupa... macar dupa nastere nu mai aveam greturi si ameteli si starea aia de curca beata.

Crissi, vezi daca nu merge sa combini fructele cu cereale, nici mandra mea nu voia de niciunele la inceput, dar dupa ce le-am amestecat cu piure de cereale sa vezi ce era la gura ei... din nefericire, smecheria merge numai cu fructele, la legume pot sa stau si in cap si nu se lasa fraierita.

Si fiica-mea "citeste" de zor, eu ii dau reviste mai vechi (daca gasesc si mai mititele) si o las sa-si faca de cap, e topita dupa chestii fosnitoare si care se pot flenduri. Si una din marile pasiuni este un balon desumflat aproape de tot, pe care il poate modela ea cu mainile si il morfoleste intre gingii... Daca prinde si telecomanda, e deja party all night long.

Moama, ce torturi mistoace am vazut prin poze! Io nu-s o mare mancatoare de dulciuri, si nici nu prea ma da entuziasmul afara din casa (decat sa fac prajituri mai bine bag o ciorbita, o mancarica, ceva), si intrucat oricum n-am avut invitati de ziua fiica-mii, am luat o tarta cu fructe de la Maria si am pus-o sa "sufle" in ea.
Fac astia la Maria niste tarte de sa-ti lingi deshtele, si cum noua ne plac dulciurile mai acrisoare , ne-a fost suficient.

Moa', ce limbarita am azi, ar fi cazul sa mai tac!

PS Gusta, naspa faza, bine ca n-a fost mai rau!
Tu cum te mai simti, cand tre' sa mergi la eco?

doua zgatii fac nazbatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

GAbitza...la multi ani,sa traiesti sa-ti faci casa-n Bucuresti sa poti sa-ti cresti nepotii mari...

V-am citit fete dar de suparare n-am retinut mare lucru...azi ca sa fie bine m-au furat si hotii in plina ziulica...exact ca-n filmele cu prosti...politistul furat de hoti...Mi-au luat telefonul mobil...mare paguba n-ar fi insa la cat costa imi vine sa urlu...Si abia mi-l luasem si aveam o mie si-o suta de nr de telefon si acuma n-am de unde sa la mai iau...Sigur ceva se-ntampla ca anul asta inafara de nasterea Deliei care sa zicem ca ar fi trebuit sa fie un eveniment fericit restul toate s-au desfasurat dupa chipul si asemanarea dezastrului...si mai este o luna jumate pana se termina anul...MA intreb ce-ar mai putea fi...

Stefania imi pare rau sa aud ca Bumbuta are febra asa mare...sa sti ca impachetarile sunt totusi cele mai bune leacuri la febra...Si va sta frumos cu cartea in mana...

Elisor n-as putea sa-ti spun care este diferenta de la 3 la 4 ca depinde de zona ,de confort,de imbunatatiri,de momentul vanzarii,etc...Eu l-am dat pe-al meu cu 60mii si l-am luat pe asta cu 65 dar era cocina efetiv,doar ca avea gazele trase,in rest nici porcii nu mi-as fi crescut acolo...
Las ca nici cu Bianca ta nu mi-e rusine deloc la ochi...totusi cu premergatorul nu vad ce ar putea merge prost...pe la 7-8 luni...macar sa poti lua unul de imprumut nu neaparat sa-l cumperi...
Cu regimul ptoi incepe cu ce te taie pofta...eu intotdeauna cu carne ca aia-mi place...apoi salatele mi le fac cu ulei de masline,cu condimente de salata,lamaie...adica sa aiba gust...iar lactatele le fac disparute de prin frigider...

Andreaatan asa-mi face si Delia si imi vine sa bag mana-n foc ca n-ar fi de la dinti...Urat din partea lor ca profita de eruptia dentara pentru a-si bate joc de nervii nostrii

Elly...sa nu strigi cand o veni in pozitii putin periculoase ca s-ar putea sa se sperie si sa cada sigur...iar de cazut asta e daca e sa se intample stai linistita ca nu esti singura...eu si Beatriced detinem recordul...

Elisor legat de cartea de la nestle pai Delia abia acum ar fi trebuit sa incep diversificarea...pai crezi ca mai manca ceva...ioc...

Surorile

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am primit si eu azi cartulia de la nesttle. O intrebare oare de unde stiu astia adresele noastre chiar asa la fix???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gusta groaznic ce-ai patit...niste porci nemernici mai ales cand e vorba de copii...parca cand mai atingi un adult mai este cum mai este mai bagi o injuratura ceva si se rezolva daca e ceva usor,insa cand sunt implicati copii deja-i nasol...
Apai cu ghinioanele hai sa ne deschidem un club ca vad ca se tin lant...

Elisor am venit de la ranch pe la 3 jumate insa din cauza nervilor ma simt obosita moarta...si la capatul puterilor...

Surorile

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput