Mamici de mai-iunie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

CE ESTE ALA PLIU NUCAL?
eu am facut o eco in saptamana 12-13 dar nu a pomenit nimic de asa ceva, de fapt ca sa fiu sincerea nu a pomenit nimic despre nici o dimensiune, la un momendat a spus ca are capul de 3 cm. si atat dar nu si daca este normal sau nu. Acum nu stiu in ce conditii capul bbului avea 3 cm: circumferinta, de la frunte la barbie, de la o tampla la alta...CA sa fiu sincera eu sunt cam in ceata, dar pe 7 dec. merg iar la eco si atunci voi pune mai multe intrebari doctorului chiar daca asta o sa-l deranjeze.
15 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna burtici dragi!
Nu prea apuc sa va scriu, incerc sa va citesc macar pe cat pot.
Eu inca mai am greturi, da asa am fost si la prima sarcina. Oricum am si perioade din zi cand sunt binisor, asa ca nu ma plang...
Poimaine, adica miercuri ma duc la ecograf si daca nu e samburelul prea pudic, poate aflu si ce e. La Danut s-a vazut foarte clar. Eu parca as zice ca e tot baietel, ca parca prea seamana simptomele, cu greturi de toata ziua care sau intins mai mult decat la alte burtici... Om vedea...

Neda, sa stii ca si eu m-am gandit la asta. Nu as renunta la bebe. Gandesc cam la fel ca Darria. Tu ce ai face? Bine ai venit printre noi si sa ai un bebe sanatos!

Bogdana eu cred ca il simti pe bebe, asa zic toti ca de prin saptamana 16 iar la a doua sarcina chiar mai devreme. Felicitari!

Ama tu l-ai mai simtit pe bebe?

July felicitari pentru kg in minus!

Maggy cum te mai simti, ce mai face bebe?

Alia tu cum te mai simti> Tot la pat staI? Scuze daca ai spus, uneori mai pierd firul...

Lyly, Ralucuta, bafta la eco!

Pupici la toate si la burticile voastre cu bebelici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 17+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!Am stat mult in dubii daca sa scriu sau nu. Asta pentru ca Neda a pus o intrebare tare spinoasa!
Sunt de acord cu fetele care au spus ca indiferent ce s-ar intampla cu bebele l-ar pastra. Si totusi nu ma pot impiedica sa ma intreb daca am dreptul sa-l aduc pe lume ca el sa se chinuie. Orice copil are dreptul la o viata frumoasa si normala. Iertati-ma ca gandesc asa dar nu stiu daca as putea trai sa-l vad chinuindu-se. Nu ma luati in seama. Voua va doresc sa nu aveti niciodata probleme!
Multumesc Irinel
Va pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Carmina nu stiu sa explic ce inseamna pliu nucal. Stiu ca se masoara pana in sapt. 14. Si daca e sub 3 mm parca e bine. Daca nu, cumulat cu triplu test poate da indicii despre SD. Insa nu are relevanta decat daca sunt facute in aceeasi zi. Si nici asa nu e f. sigur.
Sfatul meu: schimba echograful! Nu e normal sa nu-ti spuna nimic despre dimensiunile lui bebe. Asa isi dua seama da ca bebe se dezvolta normal, conform graficului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

carmina schimba ecograful neaparat!sa stii cat masoara bebele e esential ca stii cum se dezvolta!si july....iar sunt de acord cu tine!lol

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

mai am 3 ore pana la control!tre sa fiu acolo la 9.30 pana ma ia....am super mare incredere indoctoritza mea!cred ca face treaba super buna!asta imi place aici!medicii sunt direct raspunzatori daca ceva nu e in regula cu bebe!isi iau adio de la cariera daca au vreun esec!si isi dau toata silinta!pacat ca eu nu o inteleg!si sotul meu are o singura intrebare pt ea mereu!de ce o doare pe sotia mea cand facem dragoste???in rest el nu e curios de nimic.......nu-i amuzant???hai ca va mai scriu dupa ce vin

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

salutare burtici !!Astept vesti de la fetele care merg la "fotograf" azi , sper ca nu o sa uitati sa luati si pozici pt albulul familiei.
IRINEL, eu inca stau in pat , acasa ,in concediu medical , iar de acum trebuie sa ma interesez cum fac cu comisia medicala.

Voi mai luat acid folic ?Nu ar trebui din saptamana a 12-a sa ne oprim??

CARMINA, sunt ciudati unii doctori , dupa mine majoritatea , daca nu-i intrebi de aia , aia , nu-ti spun nimic sau mai reu nici nu stiu sau nu-i intereseaza .Stiu doctori care nu masoara pliul nucal , nu sunt de acord cu triplul test , cu nimic .

AMONAR , sa ne dai de veste astazi.

In pat non-stop nu prea reusesc eu sa stau.Am manat ieri ficatei !!sper ca nu ma criticati ca nu am mai mancat de cand am ramas insarcinata.
15+

ALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna fetelor
raalucutza
normal ca ne intereseaza sexul lui bb, dar nu pentru ca am avea vreo preferinta clara. Oricare ar fi sexul, important e sa fie sanatos si sa fim si noi ca sa putem sa-i oferim cit mai mult.
spuneam ca nu sintem interesati de rezultatele calculelor de genul celui prezentat sau alte vorbe din batrini referitoare la subiect.Te pot induce in eroare. noi avem o deformatie profesionala probabil, legata de exactitate.
In alta ordine de idei, vad ca incepe din nou perioada "pozelor". Va doresc sa va laudati cu poze cu bb "zimbitori".

adi si ela 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

'Neata burtici si tatici!

Ama-Kaly, ti-am vazut in sfarsit poza! esti superba!!! felicitari pentru asa o mamica tanara si frumoasa!

Mie aseara iar mi-a fost rau, cu toti morcovii mei...

Eu am facut translucenta nucala impreuna cu testul combinat (triplu test) la 12 saptamani si astept rezultatul peste zece zile.

Inaioana si Cypocs (blondutele), multumesc pentru raspunsuri! Si eu am asteptat sa treaca cele trei luni (a-propos de ce spunea Ioana de paranoia) dar nici acum nu eram sigura ca este voie. Insa m-am linistit si azi ma voi vopsi si eu.

Bafta tuturor care mergeti la control, va asteptam cu vesti BUNE!

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Simona 12+

http://community.webshots.com/user/simonarotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

SI BV, pai la translucenta nucala nu trebuia sa-ti dea o valoare??pe loc ma refer.Am facut si eu triplu test cam pe la 11-12 sap[tamani , pt ca nu stiam pe vremea aia ca se face din a 16-a saptamana, si rezultatele nu au putut fi citite de doctor.Lamureste-ma si pe mine daca stii mai bine ce ai facut
15+

ALIA

Mergi la inceput