Copilasi de sept-oct 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc.

ei, nu mai sunteti pe aici?
vin alte fete din week-end si o sa creada ca ne-am mutat la "dispute interminabile".

imi amintesc cum s-a retras si Ralucule; eu eram noua pe atunci; dar nici acum nu-mi place cand vad ca istoria se repeta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

eu sunt aici Cristina! Incerc sa-mi culc puiul suparat foc ca am uitat catelul cu care doarme pe ulitza

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Ralu. Pupici speciali scumpicului de Tris!
Va urez tuturor o saptamana cat mai placuta si sa ne recitim cu bine!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Ralu, bine ai revenit pe forum.Mie, sincer, mi-au lipsit mesajele tale super haioase. Eram curioasa sa aflu daca Tris se joaca cu cortul...eu eram super entuziasmata cand l-am cumparat insa chitibusa asta de fiimea il ocoleste, cred ca-mi face mie in ciuda.Si daca asez cortul in calea ei tot il "sare" din vedere...
Herra, imi pare rau despre pierderea suferita....

Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

herra, condoleante!...
si eu tocmai am aflat ca mi-a murit un var de 30 de ani... asa ca faptul ca imi sunt atasate epitete de genul "habauca", chiar nu ma impresioneaza cine stie ce...

Oricum, vreau sa va multumesc ca, in multe momente grele mi-ati fost aproape si sunt destule persoane de aici care chiar m-au ajutat, cu o vorba buna sau chiar mai mult! pt. ele! Daca am agasat vreodata pe cineva chiar as fi recunoascatoare sa mi se spuna in fata; pt. asta chiar apreciez stilul Ninei.

Numai bine si fericire!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

sper sa incepem de maine o saptamana mai buna!

si nu mai vreau vorbe de ramas bun! cum ramane cu prietenele virtuale?

dar nu, nu ma pot abtine: ce inseamna habauca?...

...sorry, asa sunt balantele, cel putin eu asa sunt, intre da si nu, intre inger si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

habauca= aeriana, aiurita in sensul bun
eu asa stiu

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

cybip- Tris se baga in cort cand ii e somn.... sau cand isi aduce aminte ca exista un cort la el in camera.... are jucarii in cortul ala, abureli... in orice caz nu e problema, ca il foloseste Nick, e foarte fericit al meu catel inm cort, asa ca cei doi copii ai mei stau bine merci impreuna in camera....

herra, cand ma supar iar nu mai scriu nimic....

Oricum tare as fi intervenit cu niste pastile caustice, dar mi-am zis taci raluco, ca iar dai de dracu.... si inca ce as mai fi zic....
vorba ninei, bal vreti bal sa fie.... si a fost bal...
mda
hai pa

Ralucule 1 Iulie '78 si Tris 7 Octombrie'04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

S-au terminat serialele tip telenovela? De ce va agitati in tragisme extremiste la orele astea din sfarsitul de saptamana?!

Mey fetelor, mamicilor, cum se poarta p'acilea ... ce va doare? Ori v-ati cam saturat unele de altele? Era firesc, de altfel... De fiecare data cand se impune careva, hop si revolutiunea sa dea jos stapanirea! In cazul in care memoria nu va ajuta cu salvari exacte de data - si Ralucule si eu am "plecat" dupa o disputa in care tot se puneau puncte si puncte la puncte si puncte la puncte-puncte. Ghilimelele raman acolo, pentru ca, din cand in cand, reveneam in locul in care mi-am cunoscut cateva prietene bune si de nadejde, forumul asta, cu bunele si ne-bunele lui, momentele lui proaste si mai putin proaste (a se include aci si cazul in care nu mergea forumul din diverse motive tehnice). Probabil va trece si furtuna asta, va mai scutura vrabiutele, unele se vor mai intoarce, altele nu. Ce mai conteaza? Esentialul, daca vreti, tot aci il gasiti, printre jdemilioanele de postari de la jdemiile de subiecte in topicuri pentru toate varstele si gusturile, nu e musai nici sa adaugati contributia voastra mai mult sau mai putin personala! ba nici sa dati sign in!
Atata despicati scanteia asta de cearta ca va suspectez de placere in a o transforma intr-o valvataie adevarata! Faceti ce credeti, la urma urmelor si cand mergeti la cumparaturi intr-un hipermarket nu va asteptati sa gasiti numai preturi "marca 1" (cele mai mici), nici exclusiv "haut de gamme" (gama a' de sus ), cred ca rafturile sunt destul de incapatoare pentru toate gusturile si buzunarele. Nu va place? Va obliga cineva sa faceti bon de casa?.

Pentru persoanele care (inca) nu au citit regulamentul - postarile, in mesaje, in limbi strainere nu se accepta... Sau se accepta, cu traducerile de rigoare..

(pardon, semnatura e treaba fistecaruia! o semnatura este pe langa regulamentu sus specificat).

mai sunt mentiuni interesante in regulamentul respectiv, daca tot tineti musai sa fiti corecte.

O sa treaca. Pacat ca mai pierdeti inca persoane folositoare, ganditi-va si la asta cand aruncati cu sosu .

PS - am editat ca sa nu fiu criticata de criticate

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by herra

sper sa incepem de maine o saptamana mai buna!

si nu mai vreau vorbe de ramas bun! cum ramane cu prietenele virtuale?

dar nu, nu ma pot abtine: ce inseamna habauca?...

...sorry, asa sunt balantele, cel putin eu asa sunt, intre da si nu, intre inger si ...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput