Copilasi de sept-oct 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

hai sa trecem la lucruri cu adevarat serioase:

alex e tot racit, de aproape 2 saptamani ne luptam cu o tuse ciudata... i-am dat si antibiotic si, deocamdata, nu prea se vede efectul...
Oricum, ne laudam si noi ca, dupa 2 luni de chinuri avem, in sfarsit, a doua maseluta! Si se pare ca in curand vom avea si canini.

Performante - ar fi o gramada... e din ce in ce mai sigur pe picioruse, deja a inceput sa alerge prin casa, e din ce in ce mai smecher, daca face o traznaie si-l dojenesc vine la mine si ma pupa... tare am impresia ca se antreneaza deja sa ma joace pe degete...

Deocamdata atat! Sa avem o saptamana cel putin mai buna decat cea care a trecut! Pupici la copilasii nazdravani si la mamici!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

P.S.

raluca, ma bucur sa citesc noutati despre voi!

aissa, o sa ne fie tare dor de ale, asa ca... sper sa nu fi vorbit serios!

si, off topic: herra, uneori asa imi aduci aminte de sora-mea, si ea tot balanta

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Neata fetelor, am intrat si eu putin si iar "scandal", eu ma abtin pt ca tocmai de aceea nu am mai intrat pe aici la fel de des ca inainte. Stiu ca multa lume sare peste mesajele mele dar nu mai mai intereseaza, sper sa reusiti sa va impacati si sa discutati iarasi civilizat.

Si acum sa revenim la copilasi, Lori a stat 1 saptamana la Constanta cu sora sutului si la bunica, s-a comportat f bine, am "vorbit" zilnic de 2-3 ori la telefon amandoua, a scos untul din toata lumea pe acolo (inainte ziceau ca fac eu pe victima cand le ziceam ca nu pot face mai nimic de ea toata ziua), bunicii ia redecorat casa, nu-si mai gaseste bibelouri, telefon, mileurile, ciucurasii de la cheile mobilei si multe alte lucruri(le-a pus Lori bine de tot). Sambata seara a nins la Constanta si am scos-o si pe ea afara sa vada cum ninge(prima ninsoare a ai de anul acesta), bucurie mare si nervi pe masura bucurie pt ca incerca sa prinda fulgii de nea si nervi pt ca nu reusea, iar bucurie pt ca ii place zapada f mult, se juca cu bulgarii facuti de tati si iar nervi ca era prea rece zapada si nu putea sa tina bulgarele in mana prea mult timp pt ca nu avea manusi si ii inghetasera mainile a fost o dulcica, abia astept sa vina zapada sa se tavaleasca in zapada curata.

Cam astea ar fi noutatile noastre si o saptamana placuta tuturor.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!
Ionella3003 draga de tine....daca ai fi citit mesajul ala jenant din cap in coada cu MARE atentie ai fi vazut ca Ionela "aia" nu avea nici o legatura cu tine...asa habauca cum o fi fost ea la vremea respectiva
Condoleantze pentru pierderea suferita!

o zi si mai ales o saptamana buna tuturor!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ionela, Herra, sincere condoleante.

Danyce, drum bun si distractie placuta in concediu.
O sa-ti fie foarte tare dor de micuta Alma, dar o sa-ti reincarci bateriile si asta e bine.

Ionela, multa sanatate lui Alex si sa-i treaca repede tusea. Felicitari pentru maselute si sa iasa usor caninii.

Herra, felicitari lui Vlad pentru dintisori.

Ramona, hehe ce scumpica e Lori...tare mult mi-a placut.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

ana_a, nu ai reusit sa ma convingi, din subiectul pe care mi l-ai trimis, ca e vorba de o alta ionela (n-am vazut nici o ionela care sa fi postat la acel subiect). Daca tu spui, asa sa fie, desi ma indoiesc... scuzele mele daca tu crezi ca se impun (daca tii neaparat poate nina ne ajuta sa ne lamurim). Parerea mea este, asa habauca cum sunt, sa o lasam moarta, subiectul asta este creat pentru cu totul altceva decat pt. dispute intre mame obosite.

loreema, ce frumos ai povestit despre cum a reactionat lorema in zapada... eu iubesc la nebunie zapada, de-abia astept sa ninga cu adevarat sa vad cum o sa reactioneze si alex...

ellen, multumesc pt. felicitari, le merita micutul cu prisosinta la cat s-a chinuit. Va uram si voua sa nu aveti probleme sa iasa toti dintucii si toate maselutele fara nopti nedormite!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna dimineata,

ralucule ma bucur mult ca mai avem vesti de la tine.

ninaB imi esti simpatica citeodata, alteori nu te inteleg dar .. m-am tot gindit la discutia iscata ...... toate postarile tale la acest subiect (chiar de la inceput) au fost in mare observatii la ce scriem noi, nici asta nu ar fi vreo problema DACA din cind in cind ai scrie si ceva despre subiectul "Copilasi de septembrie oct" unde ne aflam. Ceea ce scrii tu se potriveste mai bine undeva la "Parintii intreaba Parintii raspund"
In concluzie nu este nici o problema daca esti o persoana directa DAR trebuie sa scrii la subiect, ca sa ne putem lua si noi de tine citeodata , asa ar fi corect. Suntem un grup de mamici grase, slabe, frumoase, urite, enervante, simpatice, pricepute, mai putin pricepute cu afinitati sau fara, cu zile mai bune sau mai proaste, singurul lucru care ne leaga este "Copilasi de septembrie oct" si .... ne leaga de mult timp.

In alta ordine de idei, multumesc pentru raspunsurile ref la picioarele inghetate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

na ca am uitat de ce-am intrat. Am fost la munteeeeeee si a fost SUPER. Era asa de multa zapada adica .. iarna iarna. Copii au fost super incintati, Razvanel a vazut prima oara zapada si a fost tare uimit. nu mai pot sa scriu ca ma calareste si vrea sa puna mina pe tastaturaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare

SUnt chioara de somn, fiul meu cred ca primeste un cadou de la Zana Maseluta, numa ca nu e gratis ca toate cadourile ci costa in natura si anume somnul ma-sii...ma scuzati dar de doua nopti dorm ca la gimnaziu: 40 min "ora" 10 minute pauza si tot asa...uf, stomatolog il fac, sa vad ca-i doare si pe altii maselele din cauza lui....

Ralucule, bine ai re-venit!

Herra, IOnela, condoleante!

Intrebati ce inseamna habauca? nu stiu ce zice dictionaru, dar una care se duce la banca si dupa aia intra intr-un magazin si lasa acolo extrasele si ordinele de plata de la banca se numeste sigur habauca. Asta ca sa aveti o idee... Asa am facut eu joi. Noroc ca dna de la magazin ma stie si s-a dus la banca cu textul: stiti o doamna care umbla numa cu carutu dupa ea? a lasat astea la mine..... Va place despre mine, nu?

Herra, mi-a placut descrierea facuta balantelor, intre inger si....

ce sa va mai zic, nimic (altceva) nou. Mananca (bine) doarme (putin) si alearga (muuuuult)

Va pupam

P.S. ...ca doar nu credeati ca ma rabda pamantul.....
1. nu m-am bagat in diputa tocmai terminata nu pentru ca as fi excesiv de educata sau lipsita de opinie ci pentru ca nu cred ca asta este un subiect destinat disputelor. mi-e drag de voi exact asa cum sunteti, cu bune si rele (a nu se intelege ca critic, dar fiecare dintre noi are defecte si mie mi-e drag de noi asa cum suntem). eu stiu ca pe un forum sunt excluse atacurile directe la persoana, dar poate ma insel.
2. nu voi inceta sa povestesc ce face fi-miu pentru simplul motiv ca, uneori, cand va vad pe voi ca radeti de pataniile mele, este foarte reconfortant pentru mine. asa cum stiti sunt la primul copil si destul de lipsita de experienta iar daca unele povesti par exagerate astept sa mi-o ziceti, daca nu asta e, ne distram bine impreuna si mai si invatam ceva din sfaturile si pataniile reciproce.
3. de cele mai multe ori scriu cu juma de mana in urlete sau chiuieli de vizigot. stiu ca si voi cam la fel. asa ca daca se rusineaza gramatica atunci cand scriu eu, e fara intentie. educata sau nu, sunt aici ca mamica de sept-oct 2004, nu ca altceva.....

Inchei cu speranta ca nu am relansat disputa si ca nu am deranjat pe nimeni.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

quote:
Originally posted by frosa
ninaB imi esti simpatica citeodata, alteori nu te inteleg dar .. m-am tot gindit la discutia iscata ...... toate postarile tale la acest subiect (chiar de la inceput) au fost in mare observatii la ce scriem noi, nici asta nu ar fi vreo problema DACA din cind in cind ai scrie si ceva despre subiectul "Copilasi de septembrie oct" unde ne aflam. Ceea ce scrii tu se potriveste mai bine undeva la "Parintii intreaba Parintii raspund"
In concluzie nu este nici o problema daca esti o persoana directa DAR trebuie sa scrii la subiect, ca sa ne putem lua si noi de tine citeodata , asa ar fi corect. Suntem un grup de mamici grase, slabe, frumoase, urite, enervante, simpatice, pricepute, mai putin pricepute cu afinitati sau fara, cu zile mai bune sau mai proaste, singurul lucru care ne leaga este "Copilasi de septembrie oct" si .... ne leaga de mult timp.
Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.04)
http://community.webshots.com/user/frosa2003

am scris rar. mai exact cand am avut ceva de intrebat, atunci cand am considerat ca am ceva de spus relevant(eg. aberatziile patzite in parc, sau nopti in care nu mai terminam de muncit si ma vaicaream...)sau atunci cand am considerat ca e cazul sa raspund la vreo intrebare.
tu ai dreptate in privinta postarilor gen "parintii intreaba...." , dar exact de asta sunt aici pe forum, ca sa vad cu ce probleme se confrunta cele care au copii de exact aceeasi varsta cu al meu. de citit am facut-o aproape zilnic. de la voi am aflat despre o gramada de aspecte...

bursa al meu face/al meu nu face, nu-mi place! deci nu comentez.
cand mi-a fost copilul bolnav n-am stat sa scriu pe net.
ce mi-a zis pediatra nu se potriveste adesea cu ce va zic ai vostrii medici. deci ce rost avea sa povestesc?

altceva ce sa spun? cuvinte fara rost? ce mi se intampla in mod curent nu consider necesar sa vorbesc decat in privat, cu persoane care imi sunt apropiate. Daca unele dintre fete sunt dispuse sa povesteasca mai mult nu inseamna ca trebuie sa o facem toate. Si asa mi se pare excesiv de mult ca am declinat profesia sotului meu, strict in scopul de a oferi o mana de ajutor, in caz de nevoie!
ma bucur/intristez pt realizarile/problemele voastre, pentru ca toate trecem prin momente fericite/tragice. Cand mi se pare ca e cazul imi exprim felicitarile sau compasiunea (,dar totodata mi se pare exagerat cand se flutura stindarde la nesfarsit, iar...de data asta am "zis-o" tare clar si raspicat!)

Mergi la inceput