Mamici de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor, noi acum ne-am intors de afara si sper sa culc "teroristul"...ca e in picioare de la 7 dimineata.
Parca nu mai am rabdare pana ajung la doctor desi presupun ca nu se va vedea mare lucru nici azi. Teoretic eu as avea azi fix 6 saptamani de la UM dar nu stiu cand a fost ovulatia(probabil in jur de ziua 20 CM) asa ca sunt cam in ceata pana se va vedea la eco.
Sa inteleg ca eu sunt singura care stau acasa?

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Salutare fetelor!Bine ati venit printre noi!Va urez sarcina usoara,bebei frumosi si sanatosi!Daca imi permiteti va dau si eu cateva sfaturi micutze micutze care sper sa va fie cat de cat de ajutor!
Cele care nu stiti, puteti lua de la farmacie Acid Folic de 5 mg, si luat cate o pastilutza,pana in satpamana 12 de sarcina si face foarte bine la bebitza, mai ales ca il protejeaza de asa zisa boala SPINA BIFIDA.
Poliana, tu m-ai facut sa ma incrunt putinel asa din cauza fumatului!Dar hai sa iti zic si eu ceva.Inainte sa raman insarcinata fumam 2 pachete de tigari pe zi.CUm am aflat ca am ramas am lasat tigarile.Gandeste-te ca tot acel fum, se duce in plamanii lui bebitza, pentru ca tutunul,alcoolul si drogurile trec de placenta si il afecteaza direct pe bebitza.Mai gandeste-te de altfel ca 30% dintre mamele fumatoare nasc copii morti iar peste 40% dintre mamicile care fumeaza ii nasc cu mari dificultati respiratorii sau alte malformatii!Eu zic ca pentru bebitza sa fii tare si sa omori acest viciu!Este nevoie de vointa!Nimic altceva!
EU va urez succes la toate!Cautati-va medici buni, care sa va ajute pe timpul sarcinii si sa va sfatuiasca!Daca nu stiti ceva intrebati gravidutzele mai "batrane"heheheh ca sa zic asa! si numai bine!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Poliana cum de ai numele asta atat de rar? Si pe sora mea cea mica o cheama tot Poliana, iar ai mei i-au pus numele asta dupa Poliana Cristescu, fosta sotie a lui Nicu Ceausescu (mama a fost colega de facultate cu ea).

Laura cu 22+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina74 spune:

Buna, fetelor,

Eu sunt o viitoare mamica superincepatoare (adica e prima oara), si nu stiu ce inseamna DPN sau UM. :)
Dar vreau sa fiu si eu parte din "club", la noi data e : 8 iulie 2006.

Pupici,
Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!

Imi pare tare rau ca am tacut cateva zile, dar de bine ce Poliana se bucura ca nu stie ce inseamna greturie, eu nu mai sunt om...de sambata stau la pat si am ajuns sa merg la baie tinandu-ma de pereti...mi-e fff rau, nu pot sa mananc nimic si am slabit 2 kg intr-o saptamana....zicea cineva ca asta e semn bun pentru sarcina, ca inseamna ca se dezvolta?...
Sangerari nu am deloc, desi secretiile sunt mai abundente din cate am obs, dar ce ma fac eu cu raul asta, fetelor? Nu suport nici apa!
Eu sunt o persoana tare activa, iar starea asta de legumeala ma omoara...nici nu pot sa citesc, sa ma uit la tv, nimic, pentru ca mi-e rau tot timpul...inclusiv noaptea ma trezesc ...va rog io sa imi ridice cineva moralul ca simt ca ma duc cu capu'....

Chrisu', imi pare tare tare rau, cuvintele sunt de prisos, dar esti o femeie puternica, ai un bebe care iti umple sufletul de bucurie pana apare urmatorul si vei fi ok.

Aysha, ai mare dreptate, tare greu mai trec astea 3 luni...uffff

Mfloruta- bine ca esti ok acum

Irinuca, chiar vroiam sa te intreb, cum te descurci tu cu Raducu, ca stiu ca nu avem voie sa ridicam nimic? ...iar copilul e copil si chiar ma gandeam la mamicile care sunt la a doua sarcina, ca tb sa va fie tare greu...gandul asta parca ma imbarbateaza putin...
Irinuca, vroiam sa te intreb, pe tine sau pe mamicile care poate au idee, stiti cumva ce ceaiuri putem sa bem? Ca stiu ca unele plante sunt interzise...si ma cam doare in gat...

Cristina + bb 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Buna seara fetelor,cred ca si eu voi fi mamica,de fapt sunt aproape sigura si sunt fericita si nerabdatoare sa-mi repet testul maine dimineata!Ma primiti intre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Misy, Tina bine ati venit printre noi fetelor. Va primim cu draga inima
cornelia_laura, bun sfatul... dar parca nu imi vine sa ma duc la urgente doar pentru o eco, oricum as avea de asteptat vreo cateva ore, ca iau si ei cazurile mai urgente. Cred ca nu am incotro decat sa mai astept inca 23 de zile pana la programare si sa sper ca bebe este bine. Ma bucur acum ca m-am apucat sa iau vitamine prenatale, ca vad ca aici astia nu zic nimic, iar vitaminele sunt esentiale in primele 12 saptamani.

Ma cam enervez ca eu sunt decalata cu 7 ore si cand intru eu pe forum, la voi este deja seara, noapte. O sa ma obisnuiesc sa mai vorbesc si singura

Monica 6+

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_floruta spune:

Tina bine ai venit in club, sarcina usoara si un bebe sanatos.(UM inseamna ultima menstruatie, iar DPN-data probabila a nasterii).Intreaba-ne tot ce nu stii, o sa-ti raspundem...si noi am fost odata incepatoare.
Mist bine ai venit printre noi si o sarcina usoara.
Cristina_ioana fii atenta ce am aflat eu despre greturi...daca mananci inainte sa te ridici din pat (ceva stick-suri, saratele, un fruct) iti e mult mai bine.
Stii cu ce mai imi trece mie?...cu guma mentolata, imi provoaca supersalivatie si asta ma salveaza.
Lamaie ai incercat, uneori merge...si nu sta niciodata cu stomacul gol...asta iti dubleaza greturile.
Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mfloruta, saru'mana de sfat, o sa incerc si asa...
Am vb si cu dr acum o ora si mi-a zis ca daca nu ma pun pe picioare cat de cat ma interneaza sa ma puna pe perfuzii
A zis sa mai incerc macar cu supe, ca sunt foarte deshidratata...
Va tin la curent...pup
Bine ati venit, noile mamici...ma scuzati, sunt chiauna rau

Cristina + bb 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna burtici(inca mici)!Am revenit!
Ma bucur mult de tot sa vad ca lista creste pe zi ce trece si imi pare foarte rau sa citesc ca mai sunt printre noi si fete care au sangerari sau care inca nu sunt insarcinate.Va pupic pe toate oricum!
Eu...am fost internata o saptamana,pastile,injectii si mama lor de sangerari ca tot nu vor sa treaca.Doua zile nu curge nimic,imi fac iluzii dar apoi iar patez tamponul cu cate o picatura maro.Doctorul spune ca daca e maro e bine,e sange vechi cica...rosu sa nu fie si cu cheaguri.Acum m-a lasat acasa dar stau la fel ca la spital.Sotu` face tot,cum poate,dupa munca...mi-e tare mila de el,dar ma si amuza...
Cat am stat in spital am avut marea bucurie de a-l vedea pe bebe cum crestea pe zi ce trecea.Daca as fi stat acasa si ma duceam cand ma chema doctorul la interval de cateva saptamani sa il vad cat a crescut era normal sa il vad mare,dar vazandu-l la fiecare 2 zile ca era dublu...nu stiu...e incredibil...Sper sa ma intelegeti...e primul si ni-l doream de ceva timp...
In rest,sunt bine,ma doare un pic burtica din cand in cand,nu am greturi deloc dar cred ca as fi preferat greturile in locul sangerarilor.Acum va pupic pe toate si fug in pat...va scriu maine!

8fix

mamica incepatoare

Mergi la inceput