Mamici de iulie-august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
ingeras26a spune:
Chris, am intrat sa vad cum va mai simtiti (mi-as dori sa scriu si eu aici..., dar nu este cazul, deocamdata)...imi pare rau din tot sufletul. Gandeste-te ca asa a fost voia Domnului si ca bb nu era in regula :( cred ca este greu, dar trebuie sa fii puternica si sa treci peste asta!
Ingeras
irinuca spune:
Milenia, Cris - imi pare tare, tare rau!!!Nu exista cuvinte de consolare dar..asa a fost sa fie.Asta e voia Domnului.In mod sigur data viitoare va fi mai bine.NU va pierdeti speranta si continuati sa "munciti"pt. bebe.Sunt fete pe forumul asta care au pierdut peste 5 sarcini dar acum au 1 sau chiar mai multi bbei sanatosi si frumosi.Hai,stergeti-va lacrimile si..fruntea sus!NU va lasati doborate!
Irinuca 6 +
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
poliana spune:
Offfffffffff ce veste groaznica!!! Chris imi pare ff rau pentru ce ti s-a intamplat dar trebuie sa te gandesti ca era un bebe cu probleme si cu siguranta a fost mai bine asa.
Iti doresc multa putere sa treci peste asta!!!!
Eu am fost azi la doctor dar mi-a spus ca nu am cum sa am mai mult de 5 saptamani si o zi si nu mi-a facut eco ca a zis ca nu avem ce vedea in afara de un endometru ingrosat. Am fost atre dezamagita. Aysha , ca tu esti cea mai apropiata de mine, tu l-ai vazut la eco?
Cat despre greturi mi-a spus doctorita ca in 4-5 zile ar trebui sa inceapa.
Fetele care au greturi cum va mai impacati cu ele?
Poli
cornelia_laura spune:
Chris, cuvintele sunt de prisos, imi pare nespus de rau

Dar asa cum ti-au spus si fetele daca era ceva in neregula cu bebe poate tot raul e spre bine. Recuperare rapida si nu te lasam pana nu ne prinzi din urma.
Fetelor eu ma lupt cu primul episod de greata, da urata de tot. La Eduard nu am avut nici greturi nici varsaturi.
Kehleyr, tu ai facut deja eco? La cate saptamani s-a vazut sarcina in uter?
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
chris spune:
Fetele, merci pentru incurajari! Nu ma las io, o sa "lucrez" iara. O sa merg la doctor oricum mai tarziu sa ma controleze, sa fie bine.
Am tras o tura de plans, am atipit un pic, si acu sunt mai bine.
Uite, chiar daca nu mai sunt pe lista, tot o sa mai intru pe la voi sa va pup si macar sa va mai dau cate un sfat, ca io am trecut printr-o nastere relativ usoara.
Va pup fetele si sa stiti ca o sa fim bine toti!
Cristina
cornelia_laura spune:
chris, din tonul mesajului tau reiese ca esti o femeie puternica si te admir pentru asta. Chiar te rugam sa ramai alaturi de noi, nici sa nu te gandesti sa ne parasesti.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
chris spune:
Cornelia draga, nu stiu cat sunt eu de puternica, da am in jurul meu oameni care ma sustin puternic, familia si voi, si nu am cum sa "pic" cu voi in jur.
Nu va intristati pentru mine si nu va necajiti, ca va faceti rau la bebei, poate ca a fost mai bine asa decat sa fie mai tarziu cu probleme. Eu stiu din experienta ca trebe sa fii optimist si timpul le rezolva pe toate. E drept, e o experienta foarte socanta, dar nu e sfarsitul lumii. Chiar daca am "iesit" de pe lista, o sa "intru" pe alta
, sunt sigura de asta pentru ca nu ma las.
Fetita mea mi-a transmis ca "sa iau o pastila ca o sa-mi treaca", ea stia ca ma doare burtica, asa ca plansul meu s-a transformat in ras cand am auzit-o ce dulce a fost. De altfel, si cand ma durea spatele, mi-a trantit odata sa "dau cu chema" (crema), ca a vazut ca pe o ea dau cu crema cand se oparea la fundulet. Deci, am sustinere puternica ![]()
Va pup!!
Cristina
Kehleyr spune:
Cornelia_laura, nu, inca nu am facut eco, joi ma duc. Eu sunt in sapt. a 7-a, numarand de la UM. Stiu ca la prima sarcina s-a vazut la ecografia de 8 saptamani, ecografie normala, nu transvaginala. La mine s-a simtit la control sarcina, mi-a aratat doctorita, a "impins" uterul pana sub mana mea, se simtea clar... mi s-a parut foarte interesant.
Chris, din pacate exista un procent care spune ca 1/3 din sarcini nu trec de primul trimestru. Sunt in general insa sarcinile cu probleme, asa cum spune si Cornelia, asa ca poate a fost mai bine.
Luminous beings we are, not this crude matter.
irinuca spune:
Eu am fost la ecografie la 6 saptamani si 3 zile si s-a vazut fff clar bebele care avea 3 mm si sacul gestationar de 24 mm.Ba mai mult am vazut punctuletul cum pulsa si-am inteles ca aia era inimioara.
Pt. toate acestea insa trebuie sa va duceti la un ecograf performant care costa mult.La majoritatea spitalelor nu exista asa ceva dar au unele cabinete particulare.
Eu cunosc o ecografista f. buna in bransa ei, ff simpatica si deschisa si care-ti arata si-ti explica tot ce vede care tocmai si-a deschis un cabinet particular si are un aparat supeer performant care face eco 2D/3D/4D.Cabinetul e in Pta Rosetti iar eco de primul trimestru costa 1 milion.DAca sunteti interesate spuneti-mi si va dau un PM cu datele cabinetului.
MIe mi-a dat si poze unde se vede f clar puiul meu de 3 mm si un CD cu diverse alte poze si date.
Pacat ca e asa de scump ca m-as duce saptamanal daca as putea.
Irinuca 6 +
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
cornelia_laura spune:
irinuca, tu ai mare dreptate ca trebuie sa fie un aparat bun si in spitale in general nu prea este asa. Din pacate pentru mine 1 milion e foarte mult. La prima sarcina am facut o singura ecogfarie scumpa(morfologie fetala) la 20 de saptamani, in rest doar la spital.
La noi aspectul financiar e destul de sensibil si deja ma gandesc ca trebuie sa-i dau doctorului in fiecare luna. Sotul deja zicea aseara ca trebuie sa strangem bani pentru nastere. Bine, macar sa ajungem pana acolo ca ne-o descurca noi cumva.
chris, sa-ti traiasca fetita, e o scumpa. Cu asa sprijin langa tine orice necaz trece mai repede.
Kehleyr, de procentul asta de 1/3 mi-e si mie teama. Inca ma mai doare burtica, nu tot timpul, si azi dimineata am avut iar o pata maroniu deschis pe hartia igienica. Dar eu sunt o luptatoare, asa ca ma gandesc ca trebuie sa fie bine. Oricum maine seara e doctorul meu de garda si ma duc la el. Din pacate eu nu pot sta in pat caci trebuie sa am grija de Eduard care are 11 kg si oricat as evita tot trebuie luat si in brate.
_