CRACIUN DE VIS pentru copiii dintr-un orfelinat 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Am citit...si ...n-am cuvinte... sau am prea multe...
Mai adaugati la mine 1 perdea in stare excelenta si cateva jucarii din plus.
Si o intrebare : paturile sunt toate aceeasi dimensiune ? Ce dimensiune au ? Adica cati metri de material ar trebui pt paturile tuturor copiilor ?
Vorbim.

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

dana_36, vrei sa ma supar pe tine?
infim de la unu cu infim de la altul da MULT...asha ca sarumana...mersi de jucarii anculina...Nina b, doneaza o tona de jucarii de plush pentru copiii cu disabilitati si de asemenea da iama in hainele ei sa o imbracam si pe Lidia.
eu ma duc acum in Cora ..ca mi am luat liber sa iau niste pampersi pentru cei cu disabilitati si sa iau patut pentru Lidia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pashosha, m-a impresionata pana la lacrimi ce ati scris tu si danateo. Offf...mi se rupe sufletul cand ma gandesc...mai ales ca am mai fost mai demult intr-un orfelinat si stiu cam cum e.
Vreau sa va intreb daca credeti ca merg ca si cadou carticele de povesti si/sau colorat. E un cadou potrivit sau mai bine o las balta si iau altceva? Ca am o idee de ieri seara si nu stiu daca sa o pun in practica sau nu.
De asemenea, mi-am adus aminte ca noi, zugravind in vara, am folosit niste culoare cu care am amestecat vopseaua lavabila alba. Noi am folosit galben si s-ar putea sa mai avem o sticluta. Daca o mai avem, o donam cu draga inima,e o sticluta mica, putin mai mare decat o sticluta de bixtonim, dar e o culoare foarte intensa. Noi am folosit doar un sfert de sticluta la o camera si a iesit un galben lamaie (nu vroiam noi chiar asa un galben, dar in fine). Eventual mai caut si alte culori, e super ieftina (15.000 sticluta), sper numai sa mai gasesc.

I wish I were an angel...

"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexiMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Fetele,am si eu de dat o perdea in stare buna.

O puteti vedea aici:

http://community.webshots.com/photo/461275140/461275140dYZZJO


As vrea sa stiu ce fel de paturi sunt acolo,adica sunt mai mari,mai mici?Cred ca gasesc si niste cearceafuri (cu precizarea ca nu sunt toate la fel).

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

JASMINE sper ca nu ai uitat ca se afla la mine inca costumul acela negru si bluza alba.daca vrei sa le dau undeva spune-mi. De asemeni PASHO vezi ca am luat lucrurile de la Terry pantru Lidia si am mai cules si de la mine cate ceva.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Am primit prin mandat de la INA 32 suma de 30 ron.multumim ina.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Fetelor, dar totusi, din peste 50 de mail-uri trimise la super-firme...am primit 1 singur raspuns ?

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Pash, inseamna ca nici eu nu mai vin atunci la serbare cu camera de filmat si aparatul foto, nu ?

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

BUNA SEARA TUTUROR,
NUNA PASHOSHA,
Am stat o ora si am citit tot ceea ce a-ti facut si ..nu am cuvinte .Nu cred ca in dictionar exista ceva care sa exprime bucuri, tristetea, solidarietatea si tot ce se face intr-un sing cuvit. Chiar dac m-am inscris tirziu e mult ca urmaresc ce faceti . Ma-m "zbatut" aproape 1luna jumate sa-i fac rost de un Pc lui Mihaita de la Iasi! Cind l-am gasit mihaita ne-a lasat. Acum acel pC NU MODEL nou este la noi in asociatia Fratia italao romana de care am sa-ti povestesc altadata. Intre timp cu virgiliu si acum cu Alex am aiut ca am si ..casa. dar PC vrem sa-l trimitem la orfelinat! Am avut multe ajutoare dar statul iatlian pretinde un sac de documente (platite) si le-am dat altor copii. Dar mai adunam.Probema este cum sa ajunga la voi . de acord in seara asta cu presedinta miine mergem la Atlas Sib sa vedem daca putem facem ceva . Unde i-l trimitem? Stiu ca e putin dar sper sa fie un inceput. N-am uitat nici de batrini dar asta este alta poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Andreea_tx,stiu ca e la tine costumul.In caz ca gasesti pe cineva care are nevoie de el,da-l.Daca nu gasesti si te incurca pe-acolo...vedem cum facem sa-l iau inapoi.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput