mamici de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
Ana_m spune:
Denisa Pai daca ai 24 de ore, asa cum ai zis tu ca il iei intr-o zi cand ai mai liber , il pui in camera si vezi daca iti place si daca nu il duci inapoi. Lasa nu te enerva !!!
Irina chi-a scimbat ziua, chiar asa s-a scimbat ziua
, hai ca ma duc si eu la culcare .
Monica spor la treaba maine, de fapt la control !!!
Somn usor burticutelor !!!!
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
Mama , am dat in balbaiala rau de tot : voiam sa zic Chiar ca s-a schimbat ziua, si uite ce hieroglife au iesit 

Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
MONICA- Bafta maine cu garda, sa scapi repede de ei, si sa fie o zi super!
Maraki-bafta cu socrosenia si faiantza!
Ana- somn usor, m-am decis cu covorul pt Emma, a venit vecian grecoaica cu care ma inteleg suepr si avem acelasi gusturi si am decis, mai ramane sa il iau intr-o zi pe ala mic sa vad dc sta fain acolo si sa vad dc reusesc pina pe 3 decembrie sa comand un recliner(fotoliu care are si suport de pus picioarele, iese si intra la loc)-sper sa gasec mai reped ebucatica d epiele de la canapea, ca sa fie la fel, de aia nu am dat comanda, si gata cu mobila si casa pina in ianuarie 2007:)![]()
Somn usor si vise placute!
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Bee spune:
N-am somn!
. AM citit, m-am foit, nimic.
Denisa, esti sigura ca termini deja cu mobila si casa pana in 2007? Ca parca mereu mai apare cate ceva de facut! EU la vara cica o sa pun gresie si faianta in bucatarie (acum, n-am dar n-am avut cum sa pun si nici fara mobila nu mai puteam sta). Si cred ca dupa ce terminam de aranjat casa, daca o sa ne gandim la bb2, ne mutam, ca 2 camere, sunt cam putzine.
MOnica, dupa orele la care te culci, esti sigura ca garda financiara o sa aiba cu cine vorbi? Si sotzul tau ce zice de ocupatiile tale nocturne? NU te ia cu forta in pat? Felicitari pt hainutze! Te cam invidiez, ca eu una sunt prima dintre prieteni, familie, care produce bb! DEci sanse la hainute, sau orice altceva =0! Asta e, doar nu era sa astept dupa altii. La cate lucruri n-am luat eu, sper sa am o familie generoasa si cotizanta dupa ce nasc!
. CA achizitiile mele sunt o lenjerie de pat (fara aparatoare), un set de maternitate, patul si dulapul. BUne si astea! DAr sunt convinsa ca o sa se stranga si la noi cu gramada.
MAraki, eu ti-ash face galerie sa pui socrosenia la treaba, dar eu una n-ash indrazni sa o muncesc pe a mea. SI a mea e pashnica! In schimb pe socrul meu .......
! Vine la noi doar "in inspectie", de curiozitate sa vada ce am mai facut! Si a venit in sera "cu mobila" si a facut pe leul fioros la baietzii cu montatul, ca au venit tarziu! In timp ce sotzul, chiar nu zicea nimic! SI l-a si supravegheat pe bietul Radu, cand batea cuie in dulapul fetei! Imi venea mie sa-l iau de parul lipsa, dar pe Radu nu l-a deranjat! Comentarii "de ce nu insemnezi cu creionul!", "n-ai scule", etc!
.
HAi ca fug sa-mi culc fata, ca tot in col pare ca loveste si MA DOARE! 
Bee
si Fetitza
diana12 spune:
Ce ati mai scris...
Tare vrednice sunteti seara la scris. Dar eu ma bucur, pacat ca nu apuc sa intru pana seara la mine si noaptea la voi.
Vad ca ati ajuns sa discutati despre kk si scutece. Adevarul este ca, copilasii alaptati la san fac kk si de 8 ori pe zi. Cei trecuti pe lapte praf nu sunt asa cacaciosi.![]()
Cu marcile de scutece fiecare se va orienta in functie de "cerintele" bebelusilor. Eu am avut mandra destul de sensibila. Am inceput cu Libero, parca asa se numeau, dar tare rau s-a iritat asa ca am trecut pe Pampers si a fost bine. Cand a mai crescut, am incercat sa schimbam dar iar s-a iritat. Asa ca pana am renuntat la scutece am mers pe marca Pampers si am fost super multumita. Dar de fiecre data faceam o gaura in buget cand se terminau scutecele si trebuia sa cumparam altele.
Nu mai stiu cine zicea ca avea o pritena care lasa copilul de seara pana dimineata cu acelasi scutec. Nu e nimic anormal, atata timp cat e doar pipi in scutec si bebe nu plange. Ca doar nu schimbam scutecul dupa un pipi. Nu de alta dar am da faliment.
Dar cand sunt mici, mici nu prea au ei timp sa umple un scutec cu pipi ca fac imediat caca. Cel mai nasol e cand ii pui scutecul si la un sfert de ora face caca in el.
Dar lasa ca ii facem noi mari si trecem peste asta.
Sa aveti parte de o noapte linistita.
28+ si
04/25/2000
diana12 spune:
Bee, fugi la culcarica ca acusica vine dimineata.
Denisa, sa stapaneasca Emma covorasul sanatoasa.
28+ si
04/25/2000
monica70 spune:
HELLO ! Tot eu sunt cea mai matinala ca am pierdut din motive eviente tramvaiul si merg cu urmatorul!
Am sunat-o si pe colega sa nu se agite ca dau bir cu fugitii! Cu ocazia asta am decis sa-mi beau cafeaua acasa / pe net!
BEE macar acum sa beneficiez si eu, mai bine zis bambina ca si eu am fost cea mai mare dintre verisori si 30 de ani am tot donat la toate verisoarele! Acum s-a intors roata! Am cel putin 5 nepotele intre 1,5 si 7 ani! URAAAAA!!!! Si sotu' saracu se uita la un talk-show, era fericit ca nu urlu sa stinga TV-ul ca nu pot dormi de galagie!!!
Am plecat pana nu pierd si urmatorul tramvai! Noroc ca doar pe la 9,30-10 s-au anuntat baietii!
O zi buna si un we super pentru cine n-are net pe-acasa! Pe restul va mai stresez!
MONI 32+ si bebelina DIANA
Ursoaica spune:
Neata'!
Vad ca-mi intra in obicei sa semnez de dimineata, faza naspa este ca de bagat in pat tot la 2.30 se produce. Eh dar parca vad ca dupa ce mananc (ca mooor de foame) adorm la loc, hi si ne citim pe la 13.
Mooaama dar ce chef ati avut aseara descris, exact cand nu am stat eu pe net.
Monica restrictia la vaccinurile "anti" o am de cand eram bb mic mic (nu mai stiu cate luni, 1 sau 3). Din cauza unei idioate de asistente care nu a crezut-o pe mama ca mi-a facut vaccinul la spital unde lucra ea si mi-a mai trantit o doza de anti, in nici 24 ore. Ca urmare a acestei administrari era sa raman paralizata, noroc ca mama stia ca eu sunt super-activa si cand a vazut ca nu mai dau din nimic a fugit cu mine la urgenta si mi-au facut un anti la anti. Si de atunci cucu a mai facut vaccinuri si ... uite ce mare si "frumoasa" sunt.
Si cum am acelasi pediatru (med de fam) de cand m-am nascut, cand l-am intrebat de vaccin mi-a zis "ce ai inebunit, acu' la batraneti?".
Aaaa, dar cea mai marfa faza a fost cand mi-am facut prima si ultima (pana acum) anestezie. Ma intreba anestezistul la ce esti alergica, si eu zic "la anti", iar el "pai si eu cum te trezesc?". Si uite asa umblam eu pe holurile spitalului sustinuta de asistente ca sa ma trezesc. Si aveam toate starile posibile si imposibile (de la plans la ras).
Bine a zis cine a zis
(ca am uitat) la noi este SF cu returnatul daca nu-ti plce, nu se potriveste sau nu-ti vine. Tre' sa faci scandal monstru ca sa ti-l schimbe, dapai sa-ti dea banii inapoi.
Preturi la scutece, am mai zis ca am vazut in Metro o oferta la Pampers new borne 98 buc x 2 = pana in 1.200.000lei. Iar toate celelalte erau mai ieftine. Eu ma gandeam ca pt inceput sa iau Pampers si abia dupa ce ma vad cu copilul acasa sa incerc si altele.
Hai ca m-am intins destul, revin.

Ursoaica
33+
dana_ene spune:
'Neatza, fetelor !
Desigur ca asta-noapte la ora 3 eram cu ochii pe pereti... cred ca am mai adormit pe la 5.
De-acum, e clar ca o s-o tin tot asa.
Sunt tare, tare emotionata, a nascut Cristina (cristinamh).
Uitati-va pe mailul nostru. O sa trimit ceva.
Daniela
(27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
ralirali spune:
Neata, fetelor.
Dana, m-a impresionat la culme filmuletul..cum zicea "e mami, e mami". Eu tot mai am revelatii ca o sa fiu mamica. Doamne ce senzatie superba trebuie sa fie sa iti tii minunea in brate.
Fetelor, eu am o intrebare legata de spalatul rufelor: am tot citit ca nu e bine sa pui balsam la spalat. Imi puteti spune si mie care e motivul? Va intreb pentru ca in Brasov e o apa foarte calcaroasa si fara balsam hainele zgarie, sunt tari. Ma sfatuiti si pe mine ce e de facut va rog
?
Ralu 32+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel