mamici de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
Ana_m spune:
Monica , nu vreau sa te sperii, dar mie marti la curs mi-a zis ca la inceput primele 2 luni , bebei fac foarte mult caca. Cam asa : o alaptare-un caca. Si intr-adevar cam 8 pe zi se folosesc din scutece.
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
maraki spune:
Monica asa cred si eu ca trebuie sa schimbam copiii noaptea, ori de cate ori se trezesc!^prietena mea a spus ca ea il schimba ultima oara la 23.00 si pana dimineata la 7.00 nu il mai schimba deloc
Cica nu s-a iritat deloc, totusi nu mi se pare in regula asa o mare pauza
Ce departe am ajuns cu discutiile
si noi nici macar nu am nascűt inca
Chiar ma bucur pt. tine ca ai primit hainutele
stiu cat de mult ajuta 
va pup si va spun noapte buna burtici, pe maine
30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
ANA si MARAKI mersi de incurajari
mai ales faza cu un alaptat/un caca suna supersuperpalpitant
Da' nu poate sa semene pe mine mai ...constipata
???? Ca daca seamana pe sot am pus-o de-o salata! Ca asta la prima ora e prezent,ca ceasul...si se mai si repeta de 1-2/ zi cateodata! vai , dar chiar ca am ajuns prea departe de data asta!![]()
MARAKI da' ca simtz olfactiv avea prietena aia? Ca ai vazut ca si motanul ala al meu....a luat-o la fuga de la unele arome!!!!!
MONI 32+ si bebelina DIANA
Ana_m spune:
Superpalpitant ,Monica 

??? Da asa e , las ca om vedea noi pana la urma. A drga, si al meu sot e la fel : cum deschide ochii la baie, e ca un ceasornic. Asa mi de ciuda cateodata pe el !!!
Da tu ce faci draga, ca la voi e 1 nopatea, nu te duci la culcare . Eu am avantaj, la mine e doar 12 ![]()
Ana
31+
Denisam spune:
Burtici,
Am venit si eu de juma de ora acasa, cam nervoasa, dar m-am calmat, mi-am facut un capuccino decaf, cu aroma de french vanilla.
Am fost sa iau covor pt Emma, am 2 acuma, si pe unul il voi duce inapoi, dar era greu sa ma decid pina nu erau puse in camera. Faza e ca mai vazuse eu un alt covoras care as fi vrut sa il pun intr-o zona din casa, dar nu-mi dua seama cum vine decat dc il pui in locul respectiv si de obicei astia au aici politica sa il returnezi ca sa iti dea banii inapoi de la 15 zile in sus, ei astai ziceau ca ei au 24 de ore dc nu-ti place sa il returnezi sa iti priemsti banii inaoi sau mai multe zile dc vrei sa il schimbi si m-a ofticat si i-am zis ca dc nu vrea sa faca vanzarea sa stea cu covorasul ala mic acolo, ca nu il ia nimeni
Asa ca intr-o simbat poate ma duc sa il iau sa fac proba, mai vad eu..
Am fost si la dentist, gata am scapat pe anul asta si vad cazi au dat niste fulgi pe aici, ca mazarichea, nu zapada adevarata.
Ma duc la treaba acuma, nu va mai bat la cap cu maruntisurile astea!
Noapte buna!
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Vai mama da ce e aici? Pleaca omul de acasa si va gasiti voi trei sa umpleti trei pagini
. Culcati- va ca s_a schimbat ziua azi e vineri.
Deci fiecare alaptat inseamna caca? Asta trebuie sa inteleg? Vai c e urat suna : alaptat= caca
. Lasa ca vedem noi . Si eu zic ca nu trebuiesc luate neaparat cele mai scumpe din contra trebuie incercate si celelalte ca nu sunt foarte multi copii alergici la ele.
Hai ca ma duc si eu la culcare. Noapte buna burtici.
Irina 34+
monica70 spune:
Gata am plecat la culcare, ca maine am o zi...vine GARDA FINANCIARA pe la ora 9-10 (au fost azi pe la ora 15,00 si au negociat cu directorul sa vina maine dimineata).Maine se va negocia...suma de amenda (fara e imposibil in RO)! Dar tot stau cel putin vreo-ora doua sa-ti manance nervii! Si eu care ma bucuram ca-i vineri...si e mai lejer!
Sper sa supravietuiesc zilei de maine
Va zic noapte buna si ne auzim maine dupamiaza!
P.S. MARAKI sa nu uiti de socrosenie si faianta pleaaaaaase!!!!
Ana_m spune:
Uite citesc la ¨¨Poznasii mereu la panda ¨¨¨si rad intr-una , da asta mi s-a parut beton :
Shi inca o faza, dar nu a noastra, ci povestita de o prietena a carei amica are un plodutz de fro 4 ani, shi care-au mers la teatrul de papushi (in Ro). Acolo, o poveste cu un lup care face rautatzi shi e prins, iar oamenii care l-au prins intreaba copiii cum sa-l pedepseasca, un pitic striga "sa-l batem cu batzu!", altu "sa-l legam de un copac!", la care plodutzu tipei se ridica shi striga foarte hotarit "sa-l bagam in pi.da ma'sii!!" ...saraca maica'sa nu shtia pe unde sa se ascunda 

Ana
31+
Denisam spune:
Monica, Maraki, Ana si Irina si eu stiu al fel ca fac cam de 7-8 ori pe zi de toate, in primeel 2-2luni jumate, oricat ar minca, asa ca asat e cu pampersi sau diaperii, scuzati, si eu voi lua apchete mari, si nu neaprat cele mai de marca, nasa mea mi-a zis ca a incercat si cei mai ieftini si a mers, nu s-a iritat fetitza.e adevarat cala inceput a luat marci cunsocute, dar dupa 4-5 luni a luat si ieftini, ca oricum ei consuma. Eu insa de la 5-6 luni de cand va sta in fund o sa incerc sa o inavtz intai caca la olita si apoi pisul prin toamna cat mai e inca cald si poate st ain casa mai cu "sdespuiata ' ca sa constientizeze exact ce i se intampla.
Noapte buna si vise frumoase, mai vorbim maine, desi eu sunt usper aglomerata la job, dar mi-am propus sa le iau pe rand si sa fac ce pot!
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Ha! HA! DENISA imi imaginez ce s-ar intampla in ROMANIA sa mergi sa schimbi as tam-nisam lucrurile...s-ar uita la tine ca la extraterestri! Cum ne uitam noi la voi ca aveti "tupeul" sa le schimbati...la noi e inca S.F. chestia asta!!!
IRINA nu mai zi multe, poate vrei sa te "PROGRAMEZ" in noaptea asta ca vad ca nu ma indur sa ma culc, macar sa am ocupatie!
ANA buna poanta!
Da' vad ca voi vreti sa vorbesc maine cu aia de la Garda cu ochii inchisi...asta in caz ca ma trezesc dimineata!