Scorpiutzele petrec! (25)
Raspunsuri - Pagina 3
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiutze,
wow ce de sarbatoriti azi
in primul si-n primul rand, la multi ani scorpiutzei celei mici, DARIAsa cresti mare si sanatoasa, sa fii cumintitca, sa o asculti pe mami si sa ai grija de bb din burtika...si nu in ultimul rand tot ce-ti doresti in viatza sa ti se im plineasca cu ajutorul lui Dumnezeu.
Danitinla multi ani, sa fii fericita si sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca.
Mimitete, Ghinetz, Amo2004 la multi ani! sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii si fericire
...sa-nceapa petrecerea, sa curga sampania
aseara l-am asteptat pe sotul meu care a lucrat toata ziua...pana la 18 si l-am luat de proaspatsi eu si alex....alex a vrut la mc si eu in cora ca vazusem o bluzitza dragutza...dar saracul a zis hai mai intai la mc la noi aici in cartier(asta fiindca la cora nu e mc si l-am fii luat pe alex cu noi degeaba pana acolo) si dupa aceea il ducem pe alex inapoi la bunici si ne facem noi de cap...si asa am facut.
moama ce tarziu s-a facut...trebuie sa plec la patriarhie...va pup pe toate va urez o zi minunata si distractie placuta
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! Ce mai faceti? Am auzit ca a nins in tara! Ce frumos!
emma27 spune:
la multi ani,daria si uite pana sa-ti pui o dorinta,D-zeu ti-a indeplinit-o si o sa ai o surioara!!!
La multi ani,dana si sper sa treci printr-o perioada mai fericita!!!oricum azi trebuie macar tu sa ti-o faci mai frmoasa!!
ana,de unde atata zapada.e o mocirla afara.plus ca daria a vazut ca ninge si cica vrea sa se bata cu bulgari.
lory,imi pare rau.stiu care e senzatia,caci si daria mi-a trantit camera de pamant,insa vad ca e rezistenta,merge inca.probabil de unde nu e mare lucru de ea.eu fol insa camera foto,drept web,nu poti incerca?pana sa o repari pe cealalta?
elena,tu stii cum e cu piticul pe cap,un sot care urla:iar la calculator,nu-ti ajunge la serv.dar ieri am stat ce-i drept,de vb pe ym,cam multisor.treb azi sa fiu fata buna.
monica,pana la urma ti-ai luat bluzita??sa o porti sanatoasa!!!mi-am amintit ca deja treb sa ma gandesc la mos nicolae.ufff.
adriana,cum adica loc amenajat pentru parinti??masute sau un loc unde poti bea o cafea ,un ceai??
Ema
Iepurasii trazniti
Haloween
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
nastasie spune:
emma, e loc amenajat pt copii cu 2 supraveghetoare si costa 5 ron/h si daca vrei sa-ti lasi copilul cateva ore e 8 ron/h.iar pentru parinti e un bar cu tv, reviste, dar de unde ii poti vedea pe copii.mai e unul la Tomis dar acolo e tot timpul plin.cred ca si asta se va umple ca deja s-a aflat de el.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
Yrys78 spune:
Multumesc din suflet scorpiutzele mele dragi!
Saru'mana la toatre bpentru minunatele urari... Super...m-am simtit atat de bine cand am citit tot ce ati scris voi aici...
Multumesc frumos tuturor...imi venea sa nominalizez, insa stiu ca fiecare v-ati gandit la mine si va multumesc tuturor.
Ana, io cred ca vreau ca Dumnezeu sa ma tina in paza Lui cum m-a tinut pana acum. A nins ieri, lucru de care eram absolut sigura ca o sa se intample, pt ca si anul trecut a fost la fel acolo unde am fost eu...a nins...Inca nu atat de mult pe cat sa ne dam cu sania, insa sper sa ajung la munte sa ma dau...
HellenC - eu iti doresc tot binele din lume, mai ales ca stiu ca ai avut o perioada mai putin buna si iti multumesc pentru aprecieri. Cat despre modelul rochiei, eu asta am simtit ca mi se potriveste si asa m-am vazut eu pe mine imbracata, asa ca am pus pe hartie si i-am explicat croitoresei cum sa fie...e foarte simpla...unii au zis chiar ca prea simpla, insa nu din cei mai apropiati...Din contra, ei au spus ca au fost foarte placut surprinsi ca am avut modelul asta ca de obicei miresele prefera sa se dezbrace, nu sa se imbrace...Eu sincera sa fiu daca m-am simtit foarte bine in raochia mea...zica lumea ce-o vrea...
Adriana, pupici si lui razvanel, matinalul
DARIA, LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI TU (banuiesc ca multe jucarii si dulciuri :) )
Danitin, multa sanatate, putere de munca, fericire alaturi de cei dragi si tot ce e mai bun si mai frumos in lume!!!
Lori_k multa sanatate lui Alinush, sunt sigura ca o sa fie bine!!! Monica_Elizabet pupici si numai bine!
Carmensilva, ce mai faci? Ce se mai intampla pe la Botosani? Ce face micuta?
Mina, pupici tie si vedetei mele preferate
Va imbartisez pe toate si va urez o zi frumoasa si linistita.
Acum fug ca ma astea[ta sotul sa mergem nu stiu unde. De cand si-a pierdut carnetul, eu sunt soferul la noi in casa.
carmensilva spune:
Buna dragelor!
LA MULTI ANI!sarbatoritelor!
cred insa ca se termina cu chefurile noastre.......dar incep cele din decembrie si repede ,repede vine Mosul cu daruri pt cei cumintzi!dar noi am fost ,nu-i asa?
Adriana,asta e afcaerea la care visez.sa am un loc de joaca pt copii.deocamdata e cu pravalia s avad ce iese ,ca n-am avut cum s ainvestesc mai mult.Pica-drob -de sare al meu(adica husband)nu m-a lasat sa imprumut pt business!dar eu tot mai sper sa-mi implinesc visul!
va pupam pe toate si va doresc o saptamina buna!
monica-elizabet spune:
ce fac fetele/ petrec?
eu abia acum m-am adunat de pe drumuri, dupa ce am fost la patriarhie am iesti un pic prin oras si dupa aceea i-am scos pe astia mici 30 min pe-afara si alex era taaare bucuros ca ninge...dar trist ca nu se aseaza zapada.
maine merg din nou la aptriarhie dimineatza fiindca este sarbatoare si apoi programul normal de meditatii...va pup si va urez noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
miraklucker spune:
lA MULTI ANI YRISmulta sanatate si fericire alaturi de dotiorul tau drag si sa va dea Dumnezeu numai impliniri si bucurii si tot ce va doriti!!!
LA MULTI ANI DANITIN, multa, multa sanatate si fericire si tot ce iti doresti!!
Fetelor multumesc mult de urarile pentru fetita mea!!! Nici nu-mi vine sa cred cum a trecut de repede anul , parca ieri as fi nascut-o , si acum imi amintesc cum am sarit din pat cand am simtit ca mi s-a rupt apa. si acum bubulina are deja 1 anisor!!...si mai e inca una pe drum!!!. i-am facut tort, i-am pus lumanare pe care bineteles a suflat-o David. Asta e placerea lui cea mai mare. Daria... l-a mancat, cred ca era in stare sa manance tot tortul!! Musafiri nu am avut decat pe nasul ei, prietenul sotului meu. cumnata-mea (nasica) s-a imbolnavit, o durea spatele tare rau. soacra-mea care ar fi venit si ea cu imi zice cica "las ca si asa venim in februarie cand vine bebele". Ce sa mai zic???.
Oricum o sa mai sarbatorim odata cu prietena mea si cu prietenul ei, care e cateva zile mai mic decat ea!!!
In rst obisnuit, ai mei copii sunt cam mucosi dar nimic grav, Daria se chinuie inca cu dintii care nu mai dau, si bebelina mica creste!
am pus poze noi in album de la aniversare. Daca vreti sa ne vedeti!!
Pupici la toate si o saptamana cat mai buna!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
nastasie spune:
cateva poze dinainte sa mearga razvan.dac aveti chef:http//pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/album?.dir=/d8a4
la multi ani ultimelor sarbatorite din luna scorpiutelor.a trecxut si luna noastra.a fost frumos.
albumul meu
nepotelele mele
nastasie spune:
am gresit adresa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_ariana/album?.dir=/d8a4
albumul meu
nepotelele mele