Scorpiutzele petrec! (25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Cum va simtiti astazi? Mie parca mi-e un picut mai bine, asa ca,

YRYS LA MULTI ANI! Multa sanatate iti doresc, fericire alaturi de iubitul tau sot si celor dragi tie, toate visele sa ti se indeplineasca si sa-ti aduca viata numai bucurii!!!Ti-am vazut pozele de la nunta, ati fost frumosi amandoi!Si domnisoara de onoare, scumpa foc! Iti tin pumnii pentru luni la examen! TE PUP SI PETRECERE FRUMOASA!
BOGDAN ANDREI, NARCISADI,ANA_STLA MULTI ANI! Sanatate si tot ce va doriti!
Fetelor, cum petreceti astazi? Cum e vremea, a nins pe undeva? Chiar am visat zapada ,probabil ca m-am tot gandit la o iarna adevarata.Abia astept sa vin in februarie acasa! Poate mai prind si eu ceva!Si aici a nins pe la munte dar la mine slabe sanse.Ma duc sa mai strang pe-aici, si intru mai tarziu daca scap de Alin! VA PUP PE TOATE! O zi buna va doresc!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata spun si eu.
la multi ani, yrys,sa fii sanatoasa, iubita, fericita si tot ce-ti doresti.inca o data casa de piatra.o sa intru sa vad si pozele ca nu am avut timp nici sa respir si netul asta cam face figuri.oricum stiu ca ai fost o mireasa superba.iar rochia de milioane.
nina, sa-ti traiasca baiatul si sa te bucuri de el.care mai e viata ta?
lory, azi cred ca primesc poze noi cu nepotelele.oricum esti prima pe care o anunt, desi o sa intru cu sora mea pe la 5-6 ora noastra, dar maine ti le dau.
razvan iar e matinal.la 6 a dat desteptarea si deja e marait.
astazi fac ceva curatenie, maine dimineata ori fac eu mancarica ori vine soacra mea ca maine avem program cu tati.sa vedem pe unde ne plimba.desi azi la noi ploua si nu cred ca se va opri curand.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele frumoasele,
YRYS,la multi ani!multa sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de sotiorul tau drag, sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti
la mutli ani! narcisadi,ana-st, bogdan, sanatate si tot ce va doriti
eu nu am vazut clar cum a nins dar stiu ca pe la 23 cand am vrut sa mai aerisesc putin in camera inainte de culcare si m-am uitat pe geam am vazut zapada asezata de blocul cu 4 etj din fatza mea si pe masini...nu-mi venea sa cred...dar acum nu mai e nimik...doar noroi...eu vreau zapada adevarata...ah ce nu-mi place perioada asta in care se topeste zapada.
am fugit sa ma apuc de curatenie poate termin pana la prima meditatie.
o zi buna va dorescsi distractie placuta

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

NASTASIE, abia astept!!!

Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

Yris, la multi ani!Sanatate maxima si fericire exagerata!
Nina, sa-ti traiasca finutul!
La multi ani Narisadi,Ana_st!
mey,ce mireasa si ce mire frumosi am mai avut!felicitari yris!
Lory,multa sanatate lui Alinush!voi cum va pregatiti acolo de craciun?poate ne povestesti!
va pup pe toate si va urez un weekend minunat!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

yrys,la multi ani si sa dea domnul ca iubirea voastra sa-si pastreze prospetimea de acum!!!
nina,multa sanatate.asteptam sa auzim vesti bune despre cristina.sa-ti traiasca finutul!!
monica,nu-ti face griji.oricum oamenii stiu cu cine au de-a face.
iar is pe fuga.

Ema
Iepurasii trazniti
Haloween
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna fetelor!
ANA,YRYS,LA MULTZI ANI!Tot ce va doritzi sa vi se implineasca!
NINA,sa-ti traiasca finul si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viatza,la fel si pentru Cristinuca!Sanatate si sa auzim de bine!
Anda mea e mofturoasa tare azi ,plinge din orice ,nu pot iar sa scriu,imi pare rau!
pupici si we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Yrys ,LA MULTI ANI!...Iti doresc tot ce imi doresc eu mai bun si mai frumos pe lumea asta si inca un pic pe deasupre!Distractie frumoasa !

Buey gagici,ati vazut ce zapada e prin Romania?!A venit iarna....
Elena si Ema : v-ati dat cu sania?
Adriana,bine ca ai lamurit-o cu laptele ala.Uite,aici,la Mall Iulius,exista la alimentara Milli UHT ,la cutie cum e ambalata La Dorna,si intradevar costa aproape 40 mii lei.Dar ala il poti uita afara si nu se strica...Poate ca d-ala ai vazut.

Scorpiute,io va pup pe toate si va doresc o duminica faina!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

LA MULTI ANI YRYS, ANA_ST, NARCISDADI SI BOGDAN!
Va pup si sa aveti parte de multe bucurii si sanatate!
Yrys, la cine am aratat pozele de la nunta au zis ca intr-adevar ai fost deosebita (cum de altfel stiai ca esti)m-ai terminat cu rochia ta. Eu zic sa inregistrezi modelul (mai ales ca e creatia ta) pentru ca multe fete vor vrea sa fie ca si tine! Ai fost superba!
Lory, iti tin pumnii sa treci cu bine peste tot, si ma bucur ca Alinutul este foarte bine. Sa stii ca la noi a si nins, si mai este in copaci zapada, ca pe strada, e nasol de tot!
Carmen, dupa ce ii ies toti dintii sa vezi ce fetita de treaba o sa ai! Asta e perioada cea mai nasoala, ca din cauza durerii nu are chef de nimic!
Ema, lasa fuga, ca e weekend!
Monica, nu e bai ca ai uitat, la cate ai pe cap, o data daca se intampla, asta e, eu zic ca parintii nu au ce sa se supere pe tine, mai ales ca ai recunoscut adevarul! Ia si te mai odihneste putin, ca ai nevoie!
Adriana, ti-am admirat pozele, gemenelele se pare ca seamana cu sora ta... asta e impresia mea! Are Razvan o poza in care se uita printre picioare, si ma distram ca si George are una de la 1 an in care sta asa, si lumea spune ca se uita dupa un frate sau o sora. La noi, de 2 ani se tot uita... Plimbare placuta maine (daca iesiti)!
Va pup pe toate, astazi am facut peste prajit si ma duc sa mai mananc, imi place muuuult!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
la multi ani, danitin.
miraklucker, sa-ti traiasca fata, sa te bucuri de ea si tot ce va doriti.
la multi ani si celorlalte sarbatorite.
ana, cred ca de ala era vorba.l-am lasat pe fulga ca din ala de care zici tu, ieftin, nu gasesc la bax in metro si aici la alimentara cand are cand nu are.asa ca fulga il iau cu baxul.
mie iar nu mi-a mers netul.cica e un echipament la ei de vina, dar cum naibii se face ca echipamentul asta se strica in fiecare zi si culmea la aceeasi ora(10-11)?.oricum luni ma duc sa schimb modemul ca nu se mai poate.
eu iar sunt fresh de la 6.duminica de la 6 in picioare.ce as mai fi dormit.si la noi a nins ieri, dar nu s-a pus nimic pe jos.in schimb e un frig de mori.nu stiu ce o sa fac cu razvan.cica s-a deschis un loc de joaca aici aproape de noi, cu jucarii si loc amenajat pt parinti.doar sa mergem acolo, daca nu vom avea musafiri.niste prieteni de-ai sotului, un cuplu tanar si linistit.mi-a placut tare mult de ei.
va pup.ma duc la razvan care trage deja de mine sa nu mai stau la pc

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput