Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Tonnia spune:
Raluca, nu mi-a trecut dunga!
Eu nu inteleg cum e cu capul, ideea e ca trebuie sa si-l tina perfect, sa nu mai aiba nevoie de sustinere deloc sau e suficient ca lasat pe burta sa-si mute capul de pe o parte pe alta sau sa si-l tina in sus o vreme (de ex.)?
maddy77 spune:
Sunt suparata foc pe pitica mea..m-am muls sa-i dau sa manance,am strans 100 ml..si ea a mancat doar 30 si doarme ca purcelusul de nu mai pot s-o trezesc..presimt ca o sa doarma o ora si sa trezeste moarta de foame..eu ce-i mai dau atunci?lapte praf..nu-i pacat de laptele meu.
raluca nici eu nu mai suport dunga asta,plus ca mi-a ramas si buricul asa urat,sper sa dispara odata.
voi iesiti afara cu bb?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos
RalucaCostiurin spune:
Ioana, Radul meu are palmele transpirate mereu - exceptie cand si le tine deschise si au timp sa se ventileze. Eu una n-am dat importanta, dat fiind ca sufar de aceeasi meteahna neplacuta, am zis c-a mostenit-o pe asudata sefa! daca auzi de vreo semnificatie grava, zi-mi si mie (sa tremur si eu!!). Ii mai dau din cand in cand cu talc, cand il prind, nu de alta dar strange la comori ca o (toate scamele si mai nou perisorul naparlit)...
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
Tonnia spune:
Maddy, trebuie sa o stimulezi, sa nu o lasi sa adoarma, o ciupesti usor de picior, de obraz, ii vorbesti.
Tonnia spune:
Maddy, trebuie sa o stimulezi, sa nu o lasi sa adoarma, o ciupesti usor de picior, de obraz, ii vorbesti.
Ioana75 spune:
maddy, si buricul meu a ramas labartzat, e oribil; si aveam un buric asha dragutz.
raluca, bine ca Miruna nu e singurul bb cu palmele umede.
Ioana, mama Mirunei
cge spune:
Haideti sa iesim si noi la raport.
Se pare ca Anca vrea sa renunte la papat de la mami a ei,dar eu nu ma las. Ma mai si mulg, mai iau si Galactogil sa aiba fata anticorpi.
Dupa ce se satura din lapte praf, doarme mult mai mult ca dupa ce papa de la san.
Obosisem cu program de noapte cu trezit din 2-3 ore, si azi noapte i-am dat Milumil si a dormit linistita fata.(si eu)
Simona8004, nu ii da fetei tale miere sub nici o forma. Incearca cu Debridat, face minuni la noi ptr reglarea tranzitului intestinal. Parca 1ml/kg corp de bebelush.
Ioana, nu stiu ce sa zic cu transpiratia manutelor.
Ramona, abia astept sa ne intalnim in parc.
Eu azi stau putin pe afara, ca pana acum am gatit, ca doar vine we si e Victor acasa.
Nu va stresati cu tinutul capului, intr-o alta carte am citit ca in jur de 6-8 sapt trebuie sa il tina.
RalucaCostiurin, felicitari ptr perseverenta cu care ii dai laptic de mama Radului. Te am drept model.
nu te simti vinovata ca iti vei lasa puiul asa mic acasa si vei pleca la serviciu ?
Eu, da. Si imi tot bat capul dar nu vad alta solutie.
Cu 2 copii+rate+gradi particulara, nu putem trai numai din salariu sotului. Ca astea 8 mil se duc rapid pe Pampers, Milumil si servetele.
Va las ca se trezeste 'sefa'.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos
cge spune:
Si Anca strange scame.
Am citit in CC ca din luna a 2-a va sta cu palmele mai mult timp deschise.
Si sa nu radeti de noi, da' Ancuta a fost cheliuta in crestetul capului.
Acum i-au dat cateva fire de par nou-noute.
Cand i-am facut o data baie pe par, i-a cazut din par.
Victor striga 'Da' ce urata e!' si taica-sau ca sa sun la pediatra.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos
RalucaCostiurin spune:
Cristina, ce mandra sunt, , noroc cu tine ca ma laudai, ca mi-am adus aminte ca m-am muls si am uitat laptele in pompa, la bucatarie!
Ei, cum sa nu ma simt vinovata ca ma intorc la lucru?! Unde mai pui ca nici n-am nici o tragere de inima sa ma intorc acolo, ca-n afara de salariu, nimic nu mai este cum a fost in firma aia....
La mine sotul e inginer - ce s-a incapatanat sa profeseze in domeniu, salariul mic, nici macar nu i-au platit astia (canadieni!) darile, ca macar intra el in CIC; casa e aspirator de bani, cica sa stai la curte, numai gazele pe octombrie sunt 4 mili, rata, piese la masina.... uite-asa imi repet argumentele astea de 3 ori pe zi, ca sa imi intre in cap ca nu am incotro. As fi vrut sa stau macar pana facea piticul un an..... of.
Acu' pana sa se trezeasca iar Radu - ca e scartzait tare - sa ma plang si eu, ca ma simt mare, multa si urata si in general aparat de facut lapte si de schimbat/spalat copil, nicicum femeie! As face eu macar ceva bitzicli sa mai dau jos din sunci, dar cica cu alaptatul n-ai voie sa faci efort, si la mine cantitatea e si asa mica... Mi-e dor sa inot, dar cand s-o fac si pe-asta, ca nu-mi gasesc timp si energie nici sa ma vopsesc?! Da-da, iaca depresie post-natala, rusine sa-mi fie ca-s iapa batrana!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
RoxyP spune:
Miflore,pt desfundatul nasucului, intai pun ser fiziologic in nas, astept sa se inmoaie putin, trag cu pompita de cateva ori si incep sa apara muculetii (atunci cand sunt). Apoi iau betisoare de urechi si incerc sa sterg in nas cu betisorul dinspre inauntru in afara inspre partea de sus a nasului si ii trag afara. Acum o sa incerc si varianta lui Karmenutza sa vad ce efect are. Oricum sa sti ca la al meu i-a facut vaccinul si cu mucuti in nas. La consultat peste tot si nu era bolnav. Cica nu se face doar daca are vreo gripa, febra, ceva la plamani, chestii mai grave. Apropo, mie mi-a zis ca nu ar avea vreo restrictie dupa vaccin. Oricum speram sa nu fie nevoie de alte intepaturi in afara de vaccinuri.
Tonnia, pt vaccinul antihepatic B tb obligatoriu 3 doze facute altfel cica nu are nici un efect.
Maddy77, cica cel cu hexa este cu antihepaticB iar celelalt fara. La 4 luni doctora a spus ca se face doar Infanrix iar la 6 luni iar Infanrix-hexa.
Codruta, eu am auzit ca s-a gasit in ovarele unei femei urma de pudra de talc si s-a tras concluzia ca nu este bine sa se mai foloseasca pudra de talc la bebelusi fetite. Nu stiu cat de adevarata este povestea...
Raluca, nici eu nu am scapat de dunga de pe burta si am 2 luni si ceva de la nastere. Oricum este mult mai decolorata. Grosul s-a luat pe la dusuri si mai frecam eu cu degetul si se lua.
Fetelor, al meu transpira pe la frunte, maini si talpi. Pana acum nu mi-am facut probleme.
M-am gandit acum ca dupa sterilizarea biberoanelor cu solutie pot sa le clatesc cu apa fiarta in prealabil nu de la robinet. Cred ca este mai steril.
Gata, ma duc la bebe.
Roxana