Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ancris, si noi luam debridat. 1 ml/kg corp/24ore, asta e doza. Doctorita ne-a spus sa-l luam in 3 prize dar noi il luam in 2, dimineata si seara. Mie insa nu mi se pare mult mai bun ca Sab-ul pt colici, insa regleaza ft bine problemele de kk. In schimb la crizele puternice la noi a dat rezultate intotdeauna urmatoarea metoda: copilul tinut in brate culcat, cu suzi in gura, cu burtica strans lipita de mine si cu scutec fierbinte intre noi. Daca are burtica balon insa, tre’ ajutat intai sa elimine gazele. In max 15 min adoarme cupilu’ doar ca tre’ sa-l tin asa minim o ora ca reincepe instantaneu cum ill as jos

Gabiarama
, noi am introdus bibe de la o luna, dar si acum mai uita sap ape si ramane cu gurita deschisa, nu curge si plange. Dar daca ii apas sus pe tetina sa simta laptele si ii misc bibe putin se rezolva. Si mai tre’ incercate tipuri diferite de tetina; noi sugem numai din tetina de silicon ft tare – cea de la Avent – de latex sa n-auzim!

RoxyP, vreau si eu scutec ca al tau!!!!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

A facut kk de s-a umplut pana la buric. Fara sa ii fac nimic, nici termometru, nici supozitor, nici ceaiuri. Se pare ca daca e alaptata la san se descurca singura
Am fost pana in oras sa ii cumpar un fular. Nimik klumea!
Ma duc si pana in Metro sa vad ce mai asesc acolo. Selgros-ul e deprate de noi si nu apoc sa ma intorc in timp util.
Ce m-as duce in tari straine la cumparaturi!!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bauuuuuu.... mi-e o lene!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor!

In primul rind va multumesc ca mi-ati admirat si laudat zimbareatza.
mihaela, te rog activeaza-ti optiunea de mesaj privat (PM) de la Profil Personal, ca sa pot sa-ti trimit parola. Am vazut clopul, sinteti culmea, ati avut cumparat din tzara special pentru bb? Despre plete, lasa, o sa-i creasca; sa nu patesti si tu ca soacra-mea care se roaga de sotzul meu sa se tunda de ani de zile (el are parul lung, se mai crede rocker si la virsta asta)
gabi, e nasol. Poate impaci totusi mama si soacra, ca sa scapi de stresul asta. Meriti o diploma de mama-erou, ca rezisti la toate cite ne-ai povestit.
Anto, Miruna are parul ondulat doar o idee, asa cit sa nu-i stea lipit de cap; pare ca e tapat. Si eu port sutien non-stop, am purtat de la nastere, chiar daca m-au certat asistentele alea ca e prea devreme.
Roxy, imi pare rau de salteaua voastra.
Tonnia, ce bolfos e Dinu.

Aseara iar i-a copt buboiul fetii, si a curs o tona de puroi. Am fost azi la chirurg la cabinetul particular, si nu ne-a incizat, ci a mai scurs el de acolo, cica are hematom nushcum. Mai mergem si miine.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Am admirat din nou albumul comun, avem cei mai frumosi bebelusi. O sa schimb acum pozele de pe coperta, ca sa fie toata lumea prin rotatie.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ioana, ce e "bolfos"? E de bine? Sau e de rau?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

N-am stiut ca boalfa e regionalism. boalfa = falca, obraz gras, deci bolfos inseamna falcos, eu zic ca e de bine.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, ce draguta ai fost, si desteapta si interesanta!

Cred ca bolfos= botos+ pufos. Ioana, am nimerit-o? sau botos + basinos/cacacios.

ieri a mancat 680, ceva mai bine. N-a fost nevoie sa-l pun la cura dar sunt cu ochii pe el.
Voi va scoateti copiii pe vremea asta?

Mergi la inceput

Da, in cateva zile s-a bolfosit asa de cand cu laptele asta praf... da' e fotografiat si de aproape, nu ca ai vostri de la 5 m sa para ca trasi prin inel... Sau vorba lui Jadi,

Sa-mi spuneti si mie in timp util daca ii scoateti pe afara, ca eu ma iau dupa voi.

Mergi la inceput

Gabi, baga-i biberonul si inchide-i tu gura, adica apasa-i mandibula. S-o apropii de maxilarul superior.

Mergi la inceput