Mamici de martie-aprilie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

La multi ani,Ceela!Sa fii iubita si fericita toata viata si sa te bucuri de ceea ce-ti ofera ea!

Nshiro,dac-ai sti de cate ori s-a sters ceea ce tocmai scrisesem si ma chinuiam sa trimit in eter.Si doar atunci cand mesajele erau lungi si elaborate se intampla...
Sunt socante,dar extrem de emotionante imaginile si culmea,nu m-au speriat de nasterea naturala.Eu nu m-am gandit niciodata sa-l las pe sotul meu sa asiste la nastere dar nici el nu vrea ,pentru ca,la cat este de sensibil,ar lesina in primul moment si mai tare m-as enerva.

ANDREEA GEORGIANA +21 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare si pupici!
nshiro, poze mai am o gramada de la nunta, insa nu am apucat sa le pun pe yahoo, intr-un cuvant: lenea , cat despre voal, asta e o poveste mai lunga: in dimineata de sambata m-am dus eu frumusel la coafor sa imi faca tanti aia de acolo ceva in cap ( a se citi, in par), imi doream ceva extrem de simplu, care sa imi tina voalul; problema e ca madama respectiva s-a rupt in figuri cu fixative si alte artificii capilare astfel ca, pe la ora 2 cand am ajuns acasa (biserica fiind programata la 4!) si mi-am vazut noua freza in oglinda personala, am sarit instant in dus la spalat de cap pana la urma voalul mi l-a prins nasa la spate, cu cateva agrafe, poate o sa gasesc poze in care se si vede ...cat despre burtica, avea exact 20 de saptamani si e si ea acolo, pe undeva..:) nu e stransa cu coreset, duamne fereste, ca rochita avea talie inalta si era foarte comoda pentru burtica

sper ca mamicile sunt bine, pupaturi la burtici

Noe.22+

Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Zuzilici, asa am zis si io despre colega mea… macar putea sa zica ca am burtica mare, si nu ca-s grasa, ca si asa trec prin toate crizele cind ma vad in oglinda. Dar pe urma privesc mindrete de burtica si ma linistesc
Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine… offf, se ce ma seaca lumea asta din jur care se gaseste sa tot zica lucruri complet aiurea…
Oh, da, si cu sperieturile sunt si eu fix, dar FIX la fel!!!

Serj, incerc sa gindesc asa, nu zic ca si pot…

Pispi, cum esti azi?

Cypocs, multumiri pt sfaturi!

Tecla, imi pare rau ca ai probleme, bine ca le-a descoperit, si cu cerclaj si repaus ar trebui sa fie totul bine!! Trebuie acuma sa faci echo mai des?

Andreea, eu luasem 5 kg pina la 18 sapt si mi-a zis dr ca nu e mult. Asa ca…. felicitari pt rezultatele bune de la echo!!

Ciuf si Zuzilici, bafta la marea intilnire!!!

Nshiro, cred ca se zice cervix la col.

Eu ieri am stata acasa cu el meu sotz care s-a hotarit sa nu mearga la servici (uraaa!) si asa ca am facut mincare, curatenie impreuna, ne-am uitat la niste filme misto, si ne-am plimbat o tura. E asa de frig aici!!!!! Ieri am si avut niste crampe abdominale de m-am impaturit de durere. Groaznic. Ma durea intestinul gros pe toata lungimea lui. De la… gaze….. na….ce sa fac. Pina n-am scapat de ele (ca sa zic asa), nu m-au lasat durerile.

Poate fiindca simbata am fost la un restaurant indian cu niste prieteni, si ei pun in mincare tot felul de mirodenii…care au tot felul de efecte Da’ nu mi-a placut mincarea indiana…

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

BIUTA,multumesc mult ptr grija si incurajari!

SERJ,esti tare draguta,multumesc din suflet ptr incurajari!

LAURA IOANA,ti-am vazut si eu pozele,frumoasa burticuta ai!si mamica la fel!!multumesc ptr. grija!

CIUF,multumesc tare mult!

NOE,ai fost o mireasa foarte frumoasa,dar burtica unde e????ai ascuns-o?

TECLA,imi pare rau ca si tu ai prb cu sarcina,stai linistita in pat si ai sa vezi ca ai sa depasesti 7 luni cu bine!frumoasa burtica,bravo!!

ANDREEA GIORGIANA.ma bucur ca totul merge bine cu sarcina si cu bebelul tau,sa dea Domnul sa fie asa pana la 9 luni!!

eu ma simt mult mai bine,bebelul meu misca mereu si pe strada si noaptea,tot timpul,zilele astea ma duc si alt ecograf sa vad ce imi spune si acolo de bebel si placenta!dar nu cred ca o sa-mi spuna altceva,dar vreau eu sa ma conving!!

NSHIRO,pozele sunt intradevar cam socante !!!!!!!!!!!

CEELA,LA MULTI ANI!SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA SI DE BEBELUL DIN BURTICA!

pupici la toate burticutele

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

tcelen, dupa cum ii spuneam si lui nshiro, burtica e bine mersi sub rochie, cuminte si in crestere abia in ultimele 2 saptamani a inceput sa isi ia avant, pana acum era doar asa,...o tentativa...insa Herr Doktor a zis ca e ok, ca bebelina e dezvoltata normal si ca o sa recuperez cu siguranta de prin luna a 6a la mine greuitatea s-a pastrat constanta de pe la 18 ani pana acum (23), la 53-55kg, in primele saptamani de sarcina abia am pus 1.5kg...insa acu cu Materna, prevad vremuri ....grele (la propriu, in kilograme )
nshiro, am aruncat si eu un ochi la pozele cu nasteri...inca nu stiu ce sa zic, am abandonat dupa primele 2 povesti insa o sa imi fac curaj mai pe seara....

Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Laura, am vazut pozele. Sunteti tare frumoase! Ce mandrii trebuie sa fie parintii vostri cu asa fete!
Tecla, imi pare tare rau ca si tu ai probleme cu sarcina. Am fost tare trista cand am citit. Sanatate multa si ai aveti grija de voi sa va faceti mari! Era sa uit, feliciatri pentru baietel!
Andreea, felicitari pentru fetita! Sa creasca mare si sanatoasa! Incet, incet o sa-ti vezi si visul cu ochii. Acum am vazut eu de ce-ti doresti tu 3 fete. Cu o mama asa frumoasa ai asigurat niste mandrete de fetite. I-am aratat si sotului ce mamicuta frumoasa esti.
Ceela La multi ani, multa sanatate si un bebe sanatos!
Noe, ai fost o miresuca tare frumoasa! Casa de piatra si multa fericire!
Tcelen, dar tu ce mai cauti pe strada? Locul tau e in pat. Ai grija mare de tine si nu mai fa nimic! Trebuie sa rezisti macar pana la 32 de sap.
Ciuf si Zuzilici, bafta multa la doctor!
Fetelor, care ati nascut deja prin cezariana, pe voi va doare operatia?
Eu astazi am stranutat si m-a apuca o durere de burta de nu ma puteam ridica. N-a durat decat cateva secunde, dar a fost puternica. Eu il simt ff rar pe bebe si nici nu sunt asa sigur aca e el. Si mai am o problema. Cand misca bebe (cel putin asa cred eu) parac se propaga miscarile pana in vagin. Voi simtiti la fel?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Fetelor
Am vazut si eu pozele puse de nshiro si mi-e frica de pe acum Nu cred ca mai vreau sa nac normal..si cezariana ma sperie dar macar esti inconstienta in timpul ala..eu nu cred ca as rezista..daca vad sange mi se face rau iar ce am vazut acolo m-a ingrozit..Zuzilici iti multumesc pentru incurajari..esti f draguta da nervii sunt si de la hormoni,dar stresul e in special de la facultate..ceela LA MULTI ANI!!!! Sa fii fericita,sanatoasa,iubita si bebe Traian la fel ca doar e si ziua lui cum sunteti 2persoane!Petrecere frumoasa!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh io17+ si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Tcelen, ce mai faci?Cum te mai simti?Sper ca esti bine sanatoasa!Te
NshiroCU site-ul o sa mai dureze ceva...ca e pentru prima data cand fac asa ceva!SI o sa ia ceva timp pana imi dau eu seama de cum merge treaba!Iar de burtica mea inca nu a comentat nimeni!Dar si daca comenteaza prea putin ma intreseaza.Asa ca numai pune la suflet orice!Cat despre col..daca nu ma insel se zice CERVIX mie aici nu mi l-au masurat, sau daca mi l-au masurat nu mi-au zis.In legatura cu sangerarile, eu zic sa ii spui ca se poate sa aibe un mic chegulet pe placenta, care se va elimina de la sine.Nu se stie de la ce se face,,insa uneori se mai intampla si de multe ori nu il afecteaza pe bebitza deloc!Asta e concluzia la care am ajuns eu.Pentru ca mie imi descoperisera o mica pata pe placenta...si dupa ce a curs si a tot curs si s-a oprit disparuse si pata si bebe era bine mersi!Da a explodat.Adica a facut un mare BUMMM si a scos fum!HAHAHHAHA!Socante pozele, asta e..eu oricum stiam ce ma asteapta.Imi facusem o imagine vizuala!(nu degeaba studenta la jurnalism si regie nu?)Al meu sot o sa participe, pentru ca e persoana de care o sa am cea mai mare nevoie in acel moment.Mai ales ca aici, cat timp esti in travaliu esti lasata cu sotul!
Ama_Kaly, eu sunt mamica studentica...dar eu trag chiulul!Eu mi-am inghetat anul in Ro, si continui aici de la anu!Nu stiu nimic despre legea din RO in legatura cu intemnizatia lui bebitza!Ce stiu, este ca iti poti ingheta anul..si recuperezi la anu daca poti!Te si mult succes!
Ameluta iti multumim de informatiile cu Igc si Igm chiar daca marea majoritate stiam! Iti tin pumnii cu Toxoplasmoza!Eu nu o am dar n-am imunitate la ea!
Tweety sa imi fie cu iertare ca asa tarziu dar iti urez un sincer LA MULTI ANI sa sa iti ajute Dumnezeu sa iti implinesti toate dorintele!
Lauriciule, te-am vazut si eu acum.Incantata de cunostiintam frumoaso!Si surorile sa-ti traiasca si ele.Cat despre parintele Iustin, sa ii dea Dumnezeu sanatate!Acum sa vedem surpriza...insa eu tind sa cred..ca o sa fie baietel!Ca asa cred eu in DUmnezeu!OUPS.Stiu ca o sa ma omori!si numai vb de zapada..ca eu aici am numai ploaieeeeeeeee!!!Vreau si eu zapada.. ca mie imi place iarnaa!!Dar oricum au fost zile cu super frig asa ca tot sper ca o sa ninga.SI ma comport ca un copil de 4 ani.Mereu cand ma trezesc ma uit pe geam sa vad daca a nins!
Biuta, sarutmana de intrebare.Sunt ok...insa vechiul monitor numai e ok!De acum..daca nu explodeaza si asta...am sa scriu mai des.Tu ce mai faci?Daca ai timp si putem sa tinem legatura mai strans contacteaza-ma pe yahoo messenger adresa este tina_welsh2005@yahoo.co.uk !Si restul fetelor daca vreti sa vb mai mult ma puteti contacta tot la adresa asta!
Aida..fie...site-ul cu pandora se iarta..ca imi place muzica care am gasit-o si nici nu e pe listuta!
Noe, incantata de cunostiinta.FOarte frumoase poze.Si iti multumesc din suflet, ca l-am vazut in poze pe Parintele Gheorghe, de la Dobroteasa.Un preot pe care eu l-am divinizat!
Ile77 de ce sa nu bei sampanie sau vin?Mai fetelor, alcoolul este interzis in perioada sarcinii in cantitati abuzive.Dar un paharel de vin sau de sampanie puteti frate sa beti.Ca nu zice nimeni sa va faceti Usa de Biserica pe timpul sarcinii!EU cel putin beau o bere pe saptamana si tareeeeeee bine imi face!
Tecla felicitari pentru baietandru.Ufff ce necaz si pe capul tau.Stai si tu la pat cat mai mult si sa speram ca o sa fie bine.Eu iti tin pumnii.Da-mi vesti de la cerclaj!
AndreeaGeorgiana, felicitari!Uita-te pe listuta, si o sa vezi la linkuri utile, dimensiuni bebe, greutate bebe, etc.Va rog eu mult de tot pe toate, daca aveti nevoie de anumite site-uri uitati-va pe amarata aia de listuta ca de-aia m-am chinuit sa o fac.Ca o sa o sterg si o sa ramana numai numele cu dpn-ul si atat.Ca si-asa vad ca nu foloseste nimanui linkurile!Da foarte solicitanta luna de miere...numai ca nu la lucruri minunate!
Zuzilici...nu m-am speriat prea tare..decat inima am zis ca mai are putin si imi sare din pipet..si l-am sunat pe-al meu plangand in hohote!1 ca ma speriasem si 2 ca numai aveam ce sa fac daca nu am monitor!Dar acum sunt ok!
Delia21 fierbanteala era de la plictiseala mea cred... Inebunesc in casa!O sa ajung sa ma dau cu capul de pereti cat de curand!
Ceela la multi ani si tie si bebeului din burtic.Sanatate maxima si sper sa ne vizitezi mai des!
Manu eu sa stii ca am avut week-end-ul asta o durere puternica sub burtica.Si de cate ori stranut bebe se misca!Si dureri am si eu cand tusesc sau cand stranut!Te pup si numai bine.Si sa stii ca eu il simt rar pe bebita dar il simt!Asa ca don't worry!
Va pup si va urez numai bine!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

buna,
va multumesc pentru urari si va doresc si eu voua tot ce e bun si frumos in viata. Ma bucur ca acum implinesc 30 de ani, ca a fost cel mai important fapt in luarea deciziei de a face acum un BB.
Tina, va vizitez si de 3 ori pe zi (acum sunt in greva si stau acasa), doar ca scriu mai rar.
va pup, ceela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Manu, mi se intimpla si mie chestia aia cu miscarile simtite pina in vagin!! Chiar voiam sa intreb daca mai simte cineva asa!

Laura Ioana excelente poze, sunteti trei surori frumoase FOC!!! Misto freza ta, imi place!!

Ceela, la multi ani si multa sanatate! Sarcina usoara si un bebe minunaaaat!

Tina, bine ai venit inapoi!! Al naibii monitor!!

Mai e cineva care nu poate dormi noaptea?.... Ma trezesc pe la 4 si nu mai dorm vreo ora… si am tras cu ochiul la mamicile de ian-feb si am vazut ca sunt multe care au insomnii! Ma gindeam ca poate din luna 4-6 (macar 6??) sa ma mai lasa in pace nesomnul asta….

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput