Mamici de martie-aprilie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Zuzilici,
Sa stii ca eu am invatat sa trag la masina aici,in Suedia cu ajutorul si sub indrumarile cumnatei mele care e suedeza.
Am gasit la librarie niste reviste cu modele clasice si am copiat citeva tipare împreuna cu indicatiile de rigoare...
Tot din revistele suedeze am invatat sa tricotez si hainute pt.bebe desi eu inca din Romania ma descurcam cu tricotatul cit de cit...

Se pare ca femeile suedeze pe care le-am intilnit sunt f.practice,tes covoare,tricoteaza ciorapi,fac cozonaci,pâine de casa,castraveti murati...NU mi-e rusine sa spun ca atunci cind m-am casatorit habar n-aveam de facut prajituri in afara de chec si acum n-am probleme deloc la capitolul asta!

sarcini usoare tuturor
Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Zuzilici si eu tresar din absolut orice si ma sperii si la cel mai mic zgomot..si inainte nu eram asa.Sper sa nu-l afecteze pe bebe,dar pur si simplu nu ma pot controla..Cat despre facultate ai dreptate,bebe e cel mai important si o sa ma interesez cum sa fac cu intreruperea anului ca observ ca pe zi ce trece sunt tot mai stresata de mersul la cursuri,de examene..plus ca un prof pentru ca am lipsit o sg data la seminarul lui si in ziua aia a ascultat a zis ca nu ma mai baga in examen sunt numai tampiti pe cuvantul meu si ma enerveaza teribil!!Tina eu la cat de repede ma sperii cred ca daca-mi exploda monitorul imi sarea inima din loc..Bine ai facut ca ti-ai trimis sotul dupa alt monitor ca ne-ai lipsit in ultimul timp!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh io17+ si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Nshiro, eu am tot avut sangerari pana la sapt 12 si avand in vedere ca am avut o pierdere de sarcina anul trecut, eram cam speriata. Dar nu am avut sangerari puternice, numai niste sange maroniu si la intervale de vreo 3 ori ... O data de la impantare, a 2 -a oara de la contact sexual (am avut o rana pe col si de aia cred ca am sangerat) si a 3-a oara nu mai tin minte de ce. Dar de fiecare data am fost la doctor si mi-a facut echo vaginal si bebica era OK, nici o problema. Daca i s-a facut echo si totul e ok, nu cred ca trebuie sa-si faca griji prea tare. Prietena ta este in Ro?, daca da, sa schimbe doctorul ca acolo este mai usor ca afara sa faca asa ceva.
Andreea 22 sapt. +

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

LauraIoana, eu iau Materna de un an, de cand m-am hotarat ca vreau bb (asa mi-a zis dr sa iau dinainte in caz ca raman si dupa ce nasc inclusiv), iti dai seama cum ar trebui sa arat. Si mananc sanatos, dar nu opresc vitaminele, ce-i sigur e sigur. Am luat 9 kg pana acum; dupa medicul lui AndreeaGeorgiana ma numesc obeza, dupa al meu e normal.
Tecla, felicitari pt baietel, sper sa fie totul ok dupa cerclaj, oricum esti o norocoasa cu un asa ajutor in casa!
Ile, mersi pt descrierea petrecerii, mi-am fact o ideea destul de clara, si nu prea-mi mai vine sa ma prezint la Christmas Party anul asta.
In schimb am fost aseara la un party de graviduze, asa ceva... ne face bine, mie si la gandacutza!
O duminica placuta la toate!
20+

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Nshiro, nu stiu ce problema a fost la mine. Ca astia tare greu se hotarasc sa faca niste investigatii mai amanuntite.
Cert e ca la mine au inceput sangerarile din sapt. a sasea si m-au tinut pana in saptamana a 11-a. Nu in episoade, ci in continuu. Dar scurgeri maronii, nu cantitati masive. Mi s-a facut eco sa se vada cum e bb si totul parea in regula. Doctora mi-a zis ca nu a vazut nimic in neregula, si sa stau numai in pat.
Si cu Luca am avut sangerari, dar alea au fost mai abundente. Prima mea sarcina a fost pierduta.
Eu zic ca daca nu faci efort, si stai cat poti de mult in pat, eviti eventualele probleme.
Aida, tare fain site-ul ala pandora. l-am innebunit pe sot. La noi acasa nu se aude bine ca suntem pe dial-up, dar la ael la serviciu se va auzi super.
Si de suparare ca nu am auzit bine, m-am dus la Best Buy si mi-am luat CD cu Erasure cu hits-urile lor, DVD cu Depeche Mode si inca un CD pentru Luk Muk.
Aseara radeam cu sotul meu, ca Bobita va fi un iubitor de muzica. Am fost la concerte cu el, pe cand cu Luca ma duceam la curse de masini, ca pe acolo ma tragea sotul dupa el. Si acum Luk e innebunit dupa masini.
Azi-noapte a fost prima noapte dupa nu stiu cat timp cand am dormit bine. Fiu-meu a dormit si el bine, asa ca ne-am putut odihni.
Miercuri am luat bilete la Trans-Siberian Orchestra. va voi spune cum a fost. Sper sa nu fiu dezamagita, ca am reusit cu chiu cu vai sa mai gasesc doua bilete, ca s-au dat toate.
fetelor, sa nu uitati sa-mi tineti pumnii mie si lui Zuzilici ca avem marea intalnire cu puiutii nostri.
V-am pupat si o duminica frumoasa (ca la noi e tare insorit)
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Tinuta....iti dai seama ce fierbintela era in camera acolo de a explodat computadoru.....

ciuf,scumpa se pare ca nu-ti scapa nici un eveniment cultural din oras.Foarte bine ca acus vine bebe mic si scump si atunci sa vezi concerte de la junior si maratoane dupa cel mare.Dar cred ca esti obisnuita.Eu stau rau la capitolul enerie,.....si dorm....ca un urs.Chiar imi fac griji cum o sa fiu eu in stare sa ma trezesc de n-spe ori pe noapte,dar ....sa speram ca mi-or trece somnurile pe atunci.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mariana astept poze cu rochia. Poate asa ma inspir si mobilizez si eu sa folosesc masina de cusut mai des.
Ama_Kaly incearca sa fii cat mai calma. E posibil sa aibe o influenta si homonii in starea aceasta de nervi, dar sper sa reusesti sa ignori pe cat posibil tot ce te supara. Succes poate reusesti sa intrerupi anul.
Ciuf succes maine la echo si sa-ti vezi bebelul sanatos si frumoas si mai ales sa-ti arata ce-o sa fie. Asa cum am mai zis eu abia astept. Sper sa nu fie rusinos.
Fetelor a saptamana buna va urez.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

LA MULTI ANI CEELA!
Sa ne traiasti sanatoasa, fericita si sa ai o sarcina si-o nastere usoara. Multi ani sanatosi lui Traian ca doar o data in viata il sarbatorim si pe el o data cu tine. S-aveti parte de tot ce-i mai bun si toate dorintele sa vi se realizeze. Petrecere frumoasa si distractie maxima ca la o asa varsta frumoasa si rotunda meriti o petrecere de vis.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Vaaaiii ce ce nervi am! Tocmai am scris o frumusete de mesaj si s-a dus pe apa sambetei in fractiune de secunda

Cypocs, Ile, Loriana, Dea, Ciuf multumesc pentru raspunsuri. Prietena mea are scurgere cand rosie cand maronie. Nu stiu ce medicamente ii dau astia aici dar sper sa fie bune. Bebele se pare ca e bine si creste cativa milimetri pe zi. Sper sa reuseasca pana la capat fara alte peripetii...
Noe am vazut pozele sunt tare frumoase, dar cam putine... La nunta nu aveai burtica? Sau o camuflasei bine? Am observat ca nu ai purtat voal. Asa e moda acum? Am vazut ca nici Tina nu a avut...
Ile eu cred ca poti sa-ti pacalesti pofta cu o gurita de vin rosu... Parca spunea mai demult cineva pe aici ca doctorul ei chiar i-a recomandat cate un paharut de vin rosu...
Tecla imi pare rau ca sunt probleme dar lasa ca va fi totul bine! Important e ca bebe-i sanatos, tati intelegator si ca are cine sa te ajute in casa! Mult curaj si sa auzim numai de bine!
Andreea Georgiana felicitari pentru bebitza grasa si sanatoasa! Tot asa s-o tii! Ai grija cu maseluta, mai bine mergi la dentist. 6 kilograme nu e mult daca o tii in ritmul de un kilogram pe luna, astfel incat sa ai la nastere un plus intre 10-12 cum am auzit eu ca e perfect.
Zuzilici cum adica ai plans???? De ce ai plans???? Vrei sa iei bataita? Pai se poate sa-l intristezi pe bebe? Noi trebuie sa fim puternice, sa le inspiram puilor nostri siguranta si incredere. Daca plangem noi, plang si ei.... Te si fruntea sus! Succes luni la doctor. Te asteptam cu vesti bune! Aaaa mi-a zis cineva zilele trecute ca cica mierea in lichid fierbinte (ceai, apa) se descompune nu-sh ce si devine toxica...
Tina cum adica a explodat monitorul? Adica explozie explozie sau doar un scurt?
Mariana prajituri de casa zici?! Distractie placuta la petrecerea de Craciun! Vreau si eu!!!!
Ciuf si tie distractie placuta la concert si iti tinem pumnii la doctor luni! Sa ne aduci vesti bune!
Aida am vazut Magnolia, foarte bine realizat numai ca pe la un punct voiam sa renunt la a ma mai uita caci devenise cam deprimant si nu voiam sa supar bebelina, dar curiozitatea nu m-a lasat. Oricum mi-a placut! Te-am mai intrebat cum mai stai cu durerile de la reomatism?
Ceela LA MULTI ANI sa fii fericita si bebe sa-ti aduca numai bucurii.

Fetele aseara a simtit-o si tati prima data pe bebelina. Era tare emotionat. La un moment dat s-a linistit sau a adormit si el foarte dezamagit cica, "Gata, de ce nu se mai joaca? Trezeste-o!"
Voi cum stati cu ? Eu nu am nici o chemare... Am incercat sa ma pacalesc da nu tine... Asa ca probabil iar va urma o mare pauza....

Aaaaa ca mi-am amintit! Nu-mi spune nimeni cum se zice la col in engleza???? Fetele din America???? Tinaaaa!!!!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Tragand cu ochiul la niste mamici mai in varsta am gasit niste link-uri cu poze de la nasteri. Imaginile sunt cam socante...

http://www.birthdiaries.com/diary/GVhospitalbirths.htm

si asta cu un baietel nascut pelvian cu epiziotomie

http://www.moondragon.org/obgyn/pregnancy/breechvag1.html

Daca pana ieri stateam in cumpana daca sa asiste tati sau nu la nastere, acum stiu sigur ca nu voi fi de acord sa fie acolo de fata!!! Voi ce parere aveti?

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput