Masa de Craciun si Revelion

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Mamica gen,felicitari!
Aime,am adaugat si reteta tortului ness in retetarul meu.Cu prima ocazie,incerc,si bineinteles pun pozica.

La tortul cu un ou am folosit foetaj din comert(de lenesa ce sant..dar eu cred ca ar trebui incercat si in varianta lui originala),pachet de 800 de grame,sant doua foi in el si le-am taiat pe fiecare in doua.Doua le-am umplut cu dulceata de coacaze si doua cu dulceata de visine,in lipsa de gem,dar au fost amandoua acrisoare.Frisca am facut-o din smantana dulce cu 32% grasimi de la Dorna(aproape un kg).Se face foarte usor si daca vreti sa fie de post puteti sa-l umpleti cu frisca vegetala..si gata,aveti un dulce de post!

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

quote:
Originally posted by mamica gen

Multumesc mult pentru retete. Tocmai azi am aflat ca sunt insarcinata (hurreyyy!) si de aseara ma incearca o pofta... ma ling pe botic..

Gen 5+ si Robert 2 noiembrie 2001

Felicitari si multa sanatate !
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore07 spune:

buna,ma numesc loredana si sunt noua pe forum.am o intrebare pt voi,ma poate ajuta cineva cu niste retete de salata care se pot pregati pt masa de craciun,ceva cu carne de preferat?va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna Lore,

Bine ai venit pe forum!
poate gasesti ceva:
aici si www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/11577/Linkurile-retetelor-de-mincare-poze-/" target="_blank"> aici

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Si asta e subiect de prima pagina veronica!! E bine sa le avem pe toate infata ca mintienash ne apucam de treaba

Iza&Matei 21-09-2004

Mergi la inceput