La France (45)
Raspunsuri - Pagina 11
Mirunda spune:
Lumi draga, bafta mare azi, iti tin pumnii!
Un pupic,
Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Ne-am mutat in Franta......URAAA!!!
lu.more spune:
Multumesc, Mirunda, Chatonel, ca-mi ridicati moralul. Parca sunt mai bine in privinta asta (mai putin prapastioasa), dar astept sa-si dea cu parerea gynéco diseara, apoi vad ce si cum. Si mai e si problema cu « uite fierea nu e fierea », iar criza, iar doctor, iar nimic la ecografie ieri… Maine dimineata astept rezultatele la analizele de sange, poate o iesi de data asta ceva, ca acum cateva luni cica eram sanatoasa tun.
Va pupacesc.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
pisik 4ever spune:
vin sa salut fetele curajoase si in special pe lu.more...
noi suntem racite amandoua tragem de nasuc in nestire... eu nu mai merg la lucru de sapt trecuta si stau acasa cu bursuca... incerc sa ma adaptez la viata asta de femme au foyer care ma dezgusta in primul rand ptr ca nu mai am nici bani de tocat si nici posibilitatea sa bat orasul sa-i toc... nu ca as fi tocat eu prea multi, dar stiam ca se putea si asta imi facea tare bine la moral...acu' parca as fi la inchisoare, am doar drept de primit vizite...
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
anka-maria spune:
Neata, fetele
Io ma simt intr-un con de umbra, teza s-a infundat in niste tufe si nu vaz cai de iesire, sanatatea imi da batai de cap si vremea ma ucide (ploua in draci si bate un vant...).
Am fost aseara la ginecolog cu speranta ca voi scapa de tratamentul care de 6 luni ma otraveste lent. Mi-am pledat cauza, am explicat ca s-a dus naiba viata intima si ca m-am uscat ca un pesmet si am fost intampinata cu un mare zambet si cu "pana nu-ti trec chisturile n-ai alta solutie" plus o noua reteta de inca 6 luni de hormoni cu galeata.
Cred ca am experimentat toate efectele secundare de pe toate prospectele, nu mi-a scapat unul si am toate sansele s-o iau de la capat.
Imi luasem avant si ma batea gandul sa intrerup tratamentul si sa merg la un homeopat. Am apucat sa dau un search pe google dupa "homeopathie" si dupa n-shpe texte citite am ajuns la concluzia ca probabil e pierdere de timp si de bani.
Voi ati incercat varianta homeopata?
just me
pisik 4ever spune:
anka, eu am incercat, mai ales ca am o doctorita homeopata romanca aici langa mine. este bine in caz de prevenire, daca esti gripata de exemplu treci direct pe chestii clasice, nu prea mai folosesc. eu i-am dat lui bebe cand era constipata si a iesit afara, si am luat niste chestii cand incepea sa ma manance in nas de raceala si am fentat-o de doua ori pana acum. isi fac efectul mai incet si e normal, doar nu sunt medicamente. cred ca in cazul tau ar putea avea efect, dar in timp.
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
Freia spune:
iar eu .. cu plecat in vacantza.
am sa va rog sa ma ajutati si pe mine, daca puteti va rog. Trebuie sa ajung din Charles de Caulle aeroport Terminal 2B la gara Montparnase ca sa iau TGV-ul de acolo.
cum ajung? m-am uitat pe net dar nu am gasit ce am eu nevoie. De unde se ia Autobus sau metro sau sa iau taxi-ul pana acolo? am si pe Capsunika in bratze si 2 valize . si daca iau taxi cat costa? aveti idee?
sarumana de ajutor.
Freia si Alexa
Corina spune:
Draga Freia,dupa ce am gasit eu pe net ,ar trebui sa iei RER din aeroport,iar apoi sa schimbi si sa iei metroul pina la gara Montparnasse!Cum tu vei avea cu tine fetita plus bagajele,nu te vad schimbind metroul!!Singura solutie ar fi taxi-ul,dar nu as putea sa iti spun cit costa,in orice caz e destul de scump(poate fetele din Paris au idee de tarife),mai ales ca e o distanta destul de mare de la aeroport pina la gara!!
Pupici
oLo spune:
Freia, depinde unde vreti sa mergeti... Poate poti sa iei TGVul din Charles de Gaule...(da o cautare pe SNCF dar sa nu pui Paris la depart ci Charles de Gaule)
Anaïs mi-a declarat azi dim, cu lacrimi in oki cum ca ea e prea mica si ca nu vrea sa vina Mosuuuu!! ci vrea suzetaaaaaa... (pe care i-a furat-o un baiat rau, care a mancat 9 bomboane!!! (culmea obrazniciei!!!)
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
oLo spune:
Pisik!!! Doctorita si romanca si homeopata!!! Urgent DETALII!!!
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
oana_noemi spune:
Lu-multa sanatate, iti pumnii astazi la medic!
Freia-cel mai convenabil e sa iei taxiul, cam 40€, poate mai putin, dar cu copil si cu bagaj eu zic ca e mult mai usor!
Sau cu transportul in comun, faci asa: iei RER B pana la Chatelet si iei metroul linia 4 pana la Montparnasse. Oricum platesti biletul de RER cam vreo 9€, plus biletul de metrou 1.40.
site-uri: ratp.fr si sncf.fr!
cand vii?