"N-a mai fost nevoit sa lucreze vreodata"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by denizel

Credeti ca de la povestile cu Tepisor si Rostogol i se trage? Ca eu stiu sigur de la ce mi se trage mie!:P

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

de la ce ti se trage ,Denizel? n-o fi de la "tacerea mieilor"?

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Denizel, luati si cititi Capra cu trei iezi. Povestile horror sunt cel mai fain de citit cand ploaia bate in geam. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

quote:
Originally posted by denizel

Credeti ca de la povestile cu Tepisor si Rostogol i se trage? Ca eu stiu sigur de la ce mi se trage mie!:P

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

de la ce ti se trage ,Denizel? n-o fi de la "tacerea mieilor"?

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Teodora, nu putea sa mi se traga si mie ceva de la 1001 nopti? Si ce daca sunt singura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Sabina ce mi-ai facut tocmai i-am trimis Vikingutzei cd-ul cu Cutiuta aia cretinoida cu pisoiul, ca deh...fii mea chiar n-are ea preferinte mai degraba macane si ea...de a devenit obsesie si pentu mine si pentru barbate'miu cu ratza: mac, mac...am zis ca s-o bucura vikingul cel mic sa auda si el cantecele in romaneste.

Acu pe bune, io vin la romanika de sarbatori, ce cd-uri muzicoase mai bunutze sa iau si de unde??

Asta cu basmele, ce sa zic buna intrebare: dar sa va zic eu povestile tipice olandeze, pai sunt pline de vrajitoare, d-alea cu nasul mare, scufitza ascutzita pe cap si maturoi

Dar de Andersen ce ziceti ca sunt mai toate pline de tristete: Craiasa zapezii, Mica sirena, Fetita cu chibrituri, etc...acu ce sa zic, eu le vad asa acum, triste, atunci in copilarie, cand le-am auzit, pentru prima data, cred ca aveam vreo 7-8 ani, stiu sigur ca eram la scoala...mi s-au parut fermecatoare, atunci am invatat ce inseamna compasiunea sa fiu sincera... adica stiu ca nu imi trezeau reactii ciudate ci normale, vezi ca trebuie sa faci sacrificii ca sa obtii ceva...sirena sufera ca sa aiba picioare, etc...poate undeva ceva trebuie sa stim sa controlam noi ca parinti...adica nu putem nici sa-i tinem sub glob de cristal, dar nici sa exageram cu partile rele ale vietii.

Intrebare intrebacioasa: voi cand erati pice si vedeati tom si jerry va apucati dupa sa dati cu ciocanul in capul altor pici??!!...eu din cate mi-aduc eu aminte desi ne uitam cu toata gasca (am o sora si un frate) parca ccc cumva stiam ca nu asa se procedeaza in realitate si astea sunt doar fictiune.

Mergi la inceput

lena, cand eram eu pice nu vedeam tom&jerry, ca era pe vremea lui Ceausescu. Tin minte ca s-a dat la un moment dat la tv alba ca zapada, aia a lui Disney, dar erau episoade de vreo 10 minute si a durat vreo 2 luni pana am vazut-o pe toata:)

fiindca intreba cineva daca ne mai amintim de Povestiri din Padurea verde. Da, eu imi amintesc. Tin minte si cantecelul de pe generic. Ti-l pot canta daca imi dai nr. de telefon pe PM

Mergi la inceput

denizel moamaaaaa ce-mi placea Padurea verde :-)))...si mi-aduc si io aminte cantecelul ca maica'mea si l-a adus aminte cand era asta mica a mea p-acolo si imediat m-au invadat amintirili mai tii minte cum se suiau aia mici pe mamica lor si se tineau de coada ca-ntr-un tramvai, era o "beaver"??...scuze, dar imi pieri frate cuvantul din creier, nevastuica, neh...bursuc, neh, vidra??? zau ca am lapsus ia ziceti la fata ce animalutz era acela??

Mergi la inceput

lena, nu era castor mai?
Da' pe cotofana aia care ducea vestile in toata padurea, mai tii minte cum o chema? Mai bine zis, avea vreun nume?

Mergi la inceput

castor sarumana imi murise neuronu si nu mai stiam cum sa-i zic, imi venea in minte, dar in alte limbi...cotofan, da...dar nu-mi mai aduc aminte cum o chema...si cand te gandesti ca le vedeam alb-negru, dar sa fiu sincera le coloram eu in cap...de fapt nici nu simteam nevoia sa fie colorate, ce inseamna imaginatia de kinder, nu?

oare s-or mai gasi pe undeva, zau de nu as vrea sa re revad...nu putem sa-i scriem lui tudor giurgiu, ca doar e director acu la tvr...sigur trebuie sa aiba o arhiva ceva, buna idee...ia sa ma gandesc serios la asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Tocmai ce mi-am adus aminte de o intamplare care ma face sa ii dau dreptate lui descantec, adica una citim noi si e posibil ca alta sa inteleaga copiii. I-am tot citit fetitei povestea cu cei trei purcelusi si eram convinsi ca intelege de acum ca lupul e personajul negativ si ca purcelusii trebuie sa nu fie lenesi, ci sa construiasca cu responsabilitate (zambesc scriind cuvantul), dupa care intr-o seara am jucat un mic joc, sau am incercat... Sotul batea la usa, iar noi ar fi trebuit sa ne ingrozim si sa il impiedicam sa intre... asa ca am auzit batai in usa, eu, speriata, am intrebat "Cine e?", el, inspaimantator, "Sunt eu, luuuuupul", la care fetita mea i-a raspuns cu cel mai dragalas glas: "Pofteste, lupule, intra!"
Alta poveste moralizatoare... un albinoi care n-a muncit toata vara se duce la usa veveritei in prag de iarna sa-i ceara de mancare, iar veverita, dupa ce ii tine o lectie despre responsabilitate:) ii tranteste usa in nas. Reactia fetitei mele: "Si totusi, veverita nu s-a purtat prea frumos, ca i-a trantit usa in nas, putea sa il loveasca... De ce nu l-a primit inauntru sa-i dea de mancare?"
Na, am copila responsabila? Sau macar inimoasa? Parca totusi nu povestile astea moralizatoare au facut-o sa fie asa...
De acum trecem la bagat in capsorul asta mic ideea ca totusi nu toti oamenii sunt buni si nu ar trebui sa aiba incredere in toata lumea... fragil echilibru...

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by Donia
Sotul batea la usa, iar noi ar fi trebuit sa ne ingrozim si sa il impiedicam sa intre... asa ca am auzit batai in usa, eu, speriata, am intrebat "Cine e?", el, inspaimantator, "Sunt eu, luuuuupul", la care fetita mea i-a raspuns cu cel mai dragalas glas: "Pofteste, lupule, intra!"

ce scumpa a fost! totusi,stia ca e taticul travestit in lup, fii linistita ca daca era un lup adevarat n-ar mai fi fost asa ospitaliera.

Denizel, m-ai facut sa ma gandesc aseara la "1001 de nopti" si m-am trezit avand in minte un fragment clar din prima carte de "acest gen" pe care am citit-o(aveam cam 10-12 ani)-eroul se numea Alunita, pt. ca avea o alunita intr-un loc bine ascuns si nu stiu cum intra intr-un harem;o cadana il ia in primire si il invata cum sa treaca de "poarta placerii", dupa care ia toate cadanele la rand; da nu-i bai, ca pe toate le-a iubit si cu inima.
iar cand aveam 13-14 ani a cumparat mama (pt. mine) "adolescenta", carte de educatie sexuala a epocii de aur, pe care a ascuns-o bine, dar am gasit-o rapid, la fel cum am gasit si fragmentele care meritau a fi recitite.

Mergi la inceput