Copilasi de Mai - Iunie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Si io sunt stresata cu limbile astea straine.Parinti mei si sora ma streseaza sa i vorbesc limba noastra ca nu se va intelege cu ei.Da nu imi vine sa i vorbesc alta limba decat romana,uuuf.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinel, pupici mii pentru fetita !!! ce faaaaaaain!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.05)

www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE
www.seansimon.com/MayaFirstDays.htm" target="_blank">PRIMUL ALBUM - MAYA

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor! Pupici la banditi!!!

Irinel-burticel, (Laureta, vreau despagubire, eu am dreptul de autor ;)), felicitari!!! Tin pumnii sa "ramana" fetita :) daca tu asa-ti doresti.

Iar n-am citit, iar sunt scumpa la timp, poate saptamana viitoare! Doar atat: m-am laudat prea devreme, fi-miu a facut o amigdalita de toata frumusetea ... miercuri sper joi noaptea a facut febra usoara, joi pe la pranz deja fierbea, asa ca l-am dus repede la dr. Am asteptat 2 ore, dar a meritat, ca asa am luat-o din pripa ... i-a dat un atibiotic - iar, din pacate :( - care a facut minuni ... acum deja e bine, doar si mai rasfatat ptr. ca nu l-am mai lasat la bunici, a venit Oma la noi si i-a facut numai pe plac. Sa vedeti maine chin pe noi sa-i scoatem rasfatul din fund ;)
Cu ocazia asta ne-am luat si termometru ptr. ureche, nu mai chinui copilul temperatura rectala ... e o placere :)

Va pupic, sanatate multa tuturor copilasilor si voua un week-end minunat!!!

PS: Laureta, ce limba scumpico? Iar sunt cu pluta ...
Pupici din nou!

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

Vad ca ma dati disparuta! Nu am disparut din peitzagiu numai ca nu mai am putere noaptea sa mai scriu... de multe ori am sa va spun o groaza de lucruri dar ma razgandesc ... imi par banale si fara interes pentru voi... iar mie nu imi place sa plicitisesc lumea...speer!!!
Asa cum spunea si Laura sunt prinsa de cursurile de cosmetica (care imi plac asa de mult de nici nu imi inchipuiam!!!) iar seara cand ajung acasa sunt asaltata de baietii mei care ma asteapta ca pe painea calda sa le dau sa manace sa schimb baiatul mic, sa pup baiatul mare... sama joc cu amandoi... strange masa, fa mancare pentru a doua zi... mai spala niscai rufe, calca calca ce s-a uscat pe sarma... si tot asa ... trece timpul fff repede si nu stiu unde se grabeste asa .... Mai nou il am pe Sebi deranjat la stomacel si e pus la regim... de 3 zile e fara lapte ...i-amdat c\din cel fara lactoza si nu ii place... asa ca ceaiul a devenit "lapti" pentru mandrul meu! Orez si morcov la discretie ... si nu le vrea il mai induplec cu niste mar copt ca ii place! De ieri imi face kk amestecat o parte normal o parte cu niste mucozitati ... nu stiu cum sa explic... daca si maine se repeta faza am sa ii iau sa duc la analize!

In rest am baiat taaaare cuminte, manca mama pi el, e unscump si jumatate care se joaca asa de frumos de iti vine sa il papi! Deja ne intelegem foooarte bine atat prin semne cat si prin vorbe! Intelege TOT!!! Nu mai putem vorbi ceva de fata cu el ca e jale ... imita tot daca il laud se alinta daca il dojenesc se face mic-mic in fotoliu si se uita cu coada ochiului la mine! Cum incetez dojana sare la gatul meu si ma pupa si ma iubeste... de ma inmoi toata! Isi duce pampersul folosit la cosul de gunoi si indrum spre el spune pe un ton asa de haios " uuu putiii-putiii-putiii uuu!!!" il pune tacticos la cos si isi sterge minile spunand "Gataaaa!" Si le da sa il spal! Are o ambitie in el de numa! Nu accepta sa il sterg eu cu prosopul pe maini! Vrea singur! Numara pana la 3 cand se joaca... topaie in pat face "unuuuu doooo treeee" si la trei se trantese pe spate!!! nu mai vrea sa stea la schimbat pampersul ma alearga prin toata casa... cand iesim afara merge tinta la leagane "utaaaa...utaaa....tiiiii" si daca il dau in leaga una jumatate de ora e cel mai fericit copil iar eu cea mai adormita mamica din zona... imi pica ochii de la atata leganat cu leaganul lui...
Daca ii e foame vine la mine si imi zice "mama papa apa mmmmmm" si se bate cu palma pe burta si isi mangaie burta... ma bufneste rasul de cate ori il vad asa!!! Bea singur apa din cana si pune cana pe masa daca il rog frumos! Imi aduce diverse lucururi daca i le cer chiar daca nu sunt in camera!

iooooii ce m-am intins ... se vede ca nu am mai scris de mult!

Irinel burticu fain di fetita! sa fie santos e cel mai important! Pupa si baietii!

Irinusha crissu bolnavior!

Monet fetile cucuietile! Or sa vina si vremuri mai bune! sunt cu gandul al voi!

Laura bravo pentru isprava! Pupa fata scumpa si fromoasa! Doarme la ora asta sau tot canta prin casa?

Ioana , Camelia Nicoleta , Ralu , Acris , Vanessa , Alus , Diana , Carmen , Madutza , Oanna , Lili , Eryka , Grate , DanaA , Andreea , Ciuss , Iuliana ......... si pup toate mamicile care nu mi-au venit acum in minte!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Manuclau! (25.11)
La multi ani Sandra! (26.11)
La multi ani Mamaleone! (27.11)
La multi ani Madisor (27.11)

Tuturor sanatate si multe bucurii!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!

In primul rand sarbatoritelor de zilele acestea
Manuclau 25.11
Sandra 26.11
Mamaleone 27.11
Madisor 27.11
Getutza 28.11
Sa fiti sanatoase,fericite si sa va bucurati de familiile voastre!

Alina,bine ai revenit! Specializeaza-te si invata bine, vin si eu la tine . Ma bucur ca esti incantata,conteaza mult sa fii multumit de ceea ce faci.Pupici lui Seby cel ochios si istet!
Irinusha,sanatate multa lui Cris cel smecher!
Laureta,cred ca ai dreptate cu Coldrex-ul; de obicei am tensiune 12/6, si o masor destul de des; zilele trecute,cele cu probleme, am avut si 9/5!!!tot ce este posibil sa fie de la Coldrex (am luat simultan si la pliculet si drops) pentru ca altceva nu am luat. Chiar,ce limba vorbiti in familie? tu aveai rude in Grecia sau ma insel?!?

Eu am avut o zi fooooarte incarcata, acum cateva minute am terminat si eu de calcat:azi-dimineata a venit o echipa sa ne monteze un aparat de aer cond..Binenteles ca Sebi nu putea sta in casa, ca au trebuit sa de-a niste gauri si nu suporta nici macar aspiratorul.Am umblat creanga vreo 3 ore pe afara (vreme super frumoasa), apoi am fost la bunici; Dupa ce Sebi a adormit am plecat cu sotu' in oras, sa ne cumparam cate ceva de imbracat; am "haladuit" si pe aici ceva timp, m-am intors pe inserate . Apoi cina,baita,"ritualul" de somn si uite asa s-a facut tarziu- cand mi-am adus si eu aminte ca am si de calcat.
Sper ca Seby sa isi pastreze bunul obicei pe care l-a capatat in ultimele zile- adica sa se trezeasca pe la 9:30-10:00,sa mai apuc si eu putin somn!

Noi ne-am trezit acum, la sfarsitul anului, ca vrem sa ne amenajam sufrageria! Dupa ce ca nu o zugravisem de mult timp, acum v-a trebui sa dam si cu vopsea (schimbam culoarea si reparam ce s-a stricat cu ap. de AC); offf,cand ma gandesc ca o sa se faca si mizerie,praf...plus alergat pt. una,alta. Asta este, sper sa se termine repede...macar pana la Craciun

Va pupam pe toti!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

MULTA SANATATE ,FERICIRE SI TOT CE VA DORITI!!!!!!!!MAMALEONE,MADISOR,GETUTZA,MANUCLAU SI SANDRA! Mersic mult ptr incurajari ,aveti mare dreptate in ceea ce priveste vb limbilor,copii sunt fff receptivi si prind totul din mers!Noi suntem bine n-am revenit cu stresul au iesit caninii,am scapat,acum pot face ce vreau .Viki contiuna sa deseneze peretii,usile si mai nou si pe noi,i-am luat carti de colorat si creioane ,mai rau am facut ,inainte aveam o culoare pe pereti si acum Viki varuieste casa dupa gustul ei!!!Va pupic dulce si distractie placuta SARBATORITELOR!

Roxy si Viktoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI! MAMALEONE!

LA MULTI ANI! MADISOR!

LA MULTI ANI! GETUTA!

Sa fiti sanatoase,fericite si sa aveti numai bucurii impreuna cu familiile voastre!PETRECERE FRUMOASA! Sa beti un pahar si in cinstea noastra!

Nally,bine ai revenit,mamica ocupata ce esti! Felicitari pentru cursul de cosmetica!..(sa vezi acu' ca mami frumoasa o sa fii-ca parca nu erai destul!) Lui Sebi cel cuminte si destept...sa speram ca nu e nimic rau cu Kk-utza lui....

Va doresc la toate fetele,o super Duminica! Va dulce si pe voi si pe nazdravani!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani sarbatoritelor: Manuclau, Sandra, Mamaleone, Madisor, Getutza

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salut fete dragi!

La multi ani sarbatoritelor! Mamaleone (pupici multi!), Madutza (pupici si tie, unde umblii?), Sandra, Manuclau si Getutza!

Irinel, inca o data felicitari ptr. fetita!

Laureta, chiar si eu tot la greaca m-am gandit... Asta e limba ta?
M-ai intrebat ce-mi doresc, fetita mi-ar place de numa, dar sper sa nu fiu dezamagita daca va fi baietel...

Cius, ei tot in greva... Copii tai cred ca sunt in culmea fericirii. Vladut spune mama la o gramada de lume, mie, lui tata-su, la femeile de pe strada ...

Roxi, nu a mers din pacate cu solutia data de tine... Parca parca totusi azi e ceva mai bine.

Mona, te pup dulce mamica eroina! Ioi ca te inteleg ca ti-e greu si ma gandesc ca si pe mine ma asteapta... Cand trebuie sa te intorci la lucru?

Nally, felicitari pentri Sebi cel vorbaret si istet!

Irinusha, of, of iar bolnavior, saracul Cris! Pupici!

Cris, interesant ca ti-a scris Bioparox pentru Amalia. Si eu stiam ca nu se da la copii mici... Chiar citisem recent prospectul ptr. ca m-am gandit sa iau eu, ca e permis in sarcina... Pana la urma a trecut muceala de la sine (la mine).

Ioana
, multumesc de intrebare suntem bine, burtica mea creste cumintica, greturile m-au lasat in schim as dormi toata ziulica... Dar cine poate... Vladut iar are o perioada cand doarme prost dupaamiaza...

Pupici la toata lume!, a uitasem, Alus, felicitari ptr. operatia reusita a soacrei tale! Puneti-va pe facut bebe, veti avea ajutor!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (14+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput