Copilasi de Mai - Iunie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinel lui Danut sa nu fie nimic grav si pentru tine. Felicitari pentru fetita. Si nu iti mai face probleme fiecare copil are ritmul lui de crestere, chiar si in burtica.

Bebeca eu i-am dat Biei Sanasol cand avea 4-5 luni ca nu mai vroia sa pape. A dat ceva rezultate.

Aseara am lasat-o pe Bia la soacramea, am zis sa nu o mai scot afara pe vremea aia urata.
Sincer m-am simtit tare nasol aveam impresia ca mi-am parasit puiul. In seara asta o iau acasa dar maine va pleca cu tati si mamaie la tara. Eu din pacate trebuie sa vin la servici ca am de lucru. Miercuri trebuie sa predau si nu am facut mai nimic pentru ca nu am ce. Am niste colegi cam puturosi care predau foarte tarziu materialele. Si in afara de asta vreau sa spal si peretii la bucatarie iar cu Bia langa mine nu se poate.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua fetelor!!!

Simona-stai linistita ca nu m-am suparat!!!! Eu ti-am dat dreptate. Stiu ca despre, sa zic, aceasta gresala ne-a vorbit profa de romana din "Generala", care ne-a spus ca foarte multi folosesc "a Mariei" in loc de "Mariei" si ca este o gresala tolerata si acceptata. Dar, eu recunosc ca nu am lasat-o din cauza asta asa, ci de lene de a mai schimba semnatura!! Te pup!
Irinel-felicitari!!! Ma bucur tare mult pentru tine!! Mie imi plac fetitele foarte mult!!! Nu-ti face probleme, eu cred ca fiind fetita este un pic mai micuta. Asa a fost si prima mea fetita si a fost sanatoasa!!!

Mariuca este o scumpa! Aseara a luat un CD din sertarul mesei de calculator si a apasat pe butonul de la unitatea CD ca sa introduca chiar ea discul. Am ramas masca. Este prima oara cand face asta! Ce sa va mai spun ca de vreo cateva luni incerca sa "lucreze" si ea cu mouse-ul!! Aseara am vazut ca i-a mai iesit un dintisor(in total avem 15). De data asta nu a mai fost asa de dureros!!!
Va las si va mai scriu mai tarziu!!
Va pup pe toate!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragutzelor,
Intru repejor ca sunt in criza de timp...
Acum am venit de la control. Amalia este infundata pe nas deoarece are rinita. Doamne ajuta, bine ca nu are polipi. Si alergie....
Ne-a recomnadat un spray nazal (care am uitat pe moment cum se numeste , un dezinfectant nazal si bucal)si Peritol pt. alergie, dar asta nu-i dau momentan, intai sa vad cum merge cu sprayul. Mi-e teama de Peritol, stiu ca da somnolenta si dependenta.

Si asa pe fuga, vreau s-o felicit pe Irinel pt. fetitza !!!! Ce ma bucur!!! O sa aveti pereche !!!!
Iar pe Anacami o pupic dulce sa treaca raceala. (sa sti ca si mie imi este tare rau de la Coldrex).

Va pupic pe toate, scuze ca nu va scriu la toate.
Poate mai tarziu gasesc ceva timp....

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Fetelor, voi mai stiti ceva de Nally? Nu a mai scris de ceva vreme...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Ioana-es stiu ca mai scria la un moment dat la "Un nou stil de viata!!!" pe "Femina", dar in ultima vreme nu am mai deschis subiectul asta! Te pup!
Cristina-intr-adevar , bine ca nu este alergica!!! Pup-o pe Amalia din partea mea!!!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Ralu, si noi pupacim pe toate 3 !!!

Fete, spray-ul se numeste BIOPAROX si este un generator de aerosoli.
Numai ca pe prospect scrie ca se administreaza la copii de la 30 luni in sus.
Dar noua ne-a prescris doar 1 puf/3 ori pe zi, si nu 4 pufuri cat e in prospect. Asa ca, sper sa nu fie vreo problema.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am reusit performantza sa imi sparg ochelari si acum sunt ca o curca chioara.Sa dus tati i a dus le iau la 17.00
Inisa se scoala fiecare dimineatza cu nasu blocat uscat cred ca e din cauza aerului uscat.Am pus un vas cu apa pe calorifer si azi am vazut ca era gol.Cred ca ar fi bun un umidificator.

anacami Coldrex scade tensiunea poate de asta te ai simtit mai rau.Pupici sa treaca repede

irinelu burticelu felicitari pentru fetitza.Cum se mai simte Danutz?

bebe beca si io i am dat Sanasol e bunicel dar la Inisa nimic nu e bun 100% adica sa haleasca toata ziuaaaaaaa.Nally e bine e un pic racita.Nu prea intra ca e toata ziua ocupata cu cursul de cosmetica si cand vine e rupta si se ocupa de Sebi.

acris pupic la pui sa se faca repede bine.Peritol i am dat si io Inisei,sa comportat la fel dar nu trebuie prelungit maxim 10 zile ca ei sunt pui mici mici.

tnicoleta spor la treaba

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Lauretachestia cu spartul ochelarilor imi aminteste de o intamplare hazlie. Cand a venit cumnatul meu in RO, l-am dus la Peles. Chiar inainte de a intra in castel si-a spart ochelarii. "Noroc" ca mai avea o pereche, doar ca acea pereche era si pentru vedere si pentru soare. Asa ca in Castel nu a vazut nimic, doar a reusit sa nu dea peste oameni(este un tip la 1.86).
Si noi, cand eram in Romania, aveam pe perioada iernii 30 de grade in casa. Si tot asa puneam vase de apa pe calorifer, iar pana dimineata aproape ca erau goale!!! Te pup!!!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ralu super faza.
Eu am reusit sa le sparg cand mi am scos bluza.Obisnuita cu ei nu imi dau seama ca trebuie sa i scot o data

Fetelor citesc si ma intristez ce fel a ajuns forumul,numai hoti nu imi vine sa cred.Pina acum am ajutat numai acolo unde ma vazut cu ochi mei(de fapt si fetele au verificat da ma rog ).PACAT

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Laureta, un umidificator face minuni!!! Da vezi sa iei cu aer cald, ca alea cu aer rece sunt tare zgomotoase, alea cu aer cald sunt taman bune de dormit, parca toarce pisica... Nasol cu ochelarii...

Fetelor saru-mana la toate de felicitari, sunteti niste dulci toate. Mie mi-ar fi drag de tot sa am fetita, ma simt chiar vinovata ca m-am bucurat asa mult de stire si nu vreau sa ma obisnuiesc cu ideea, ca nu vreau sa fiu dezamagita daca totusi e baietel, pentru ca tot asa mult o sa il iubesc cu siguranta. Da asa mi-ar place si o fetita... :-))

Boneca, sa nu iti faci griji cu limbile. AL nostru a fost cam confuz dupa ce l-am dus la gradi (ii vorbesc in spaniola, pe strada aude engleza si acasa numai romana). Dar s-a obisnuit. I-a luat ceva timp e drept si o perioada nu a mai incercat nici un cuvant nou. Acum zice din ce in ce mai multe cuvinte noi. Eu stiu ca la copii e bine sa le vorbesti intr-o singura limba (adica daca tu ii vorbesti in romana, sa vorbesti NUMAI in romana, tati numai in braziliana si tot asa)> Asa isi dau ceva mai greu drumul la vorba ca sunt mai multe limbi, da cand isi dau drumul, le e foarte usor sa nu le amestece.Asa citisem pe undeva. Pupici dulci!

PUpici dulci si multa sanatate la toti puii

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 18+ saptamani

Mergi la inceput