Mamici de mai-iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

inaioana si noi ne-am uitat la poza(eu vb la plural ca il bag in discutie si pe bebe ) tare frumusica fetita ta sa-ti traiasca! Tie cand ti-a crescut burtica la prima sarcina?Sa stiu si eu cat mai am de asteptat ca ma uit zilnic la ea poate poate observ vreo schimbare si degeaba Triplu test nu voi face nici eu..
Salopetele nu-mi surad nici mie deloc..deja imi imaginez cum voi arata in ele ca un balon umflat ..raman la pantalonii cu elastic!Fetelor mai spuneti de burtica..ca eu stau ca pe ghimpi!Mi se par atat de dragute mamicile cu burtica si asa de tare tanjesc si eu dupa o burtica..
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh io16+(maine 17) si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Oho, o sa te plictisesti de burtica... stai linistita. Drept sa-ti spun nu mai tin minte exact dar cam pe la 4 luni si jumatate incepi sa pari mai grasa pe la burtica si pe la 5 luni deja se vede ca esti gravi. Dar depinde de fiecare...sunt unele la care nu se vede decat mai tarziu, dupa 6 luni. Totusi, la majoritatea e asa cum am zis mai devreme.

Mersi de laude pt pozici

Ioana 15 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by cypocs

JULY,pe cand rezultatele?Ti-au zis o zi exacta?

Care si-a facut programare la eco cum a procedat ?ati dat telefon , eu am incercat la Medsana sa ma programez on-line , dar nu am primit vreun raspuns.Trebuie sa ma duc personal pana acolo?Sau la Sanador(asa se cheama?).Si pt ce anume v-ati facut programare ?eco morfofetala sau 3D?

ALIA

Eu m-am programat chiar ieri la Medsana, la dr. Herghelegiu, care este unul dintre cei mai buni, pentru sapt. 22 de sarcina care pica in 30 ianuarie. Daca te programezi la clinica din eroilor, nr. de telefon sunt: 021.410.86.43 si 021.410.84.03 Te programeaza si on-line, te asigur. Dr. Herghelegiu e la Medsana din Primaverii nr. 9, tel. 021.231.41.93

Daca mai vrei un ecograf f. bun pentru morfometrie, acela este dr. Iosup de la centrul Diagnosis, din Calea Flroeasca nr. 60, la cativa metri de spitalul de urgenta, tel. 021.231.67.41; 231.67.42

Morfometria sau morfologia fetala se face, asa cum am mai scris ieri, in sapt. 22-28 de sarcina.

Lya, nu sunt vegetariana, dar sunt pentru consumul de produse naturiste, si, in afara sarcinii, eu tin regimul lui Montignac pentru mentinerea siluetei, o dieta care este foarte sanatoasa dupa parerea mea pentru ca nu te privezi decat de zahar si fainoase din cereale rafinate, adica nu te lipsesti de nimic important pentru organism in alimentatie.

Lyly 11+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;111/st/20060604/k/0300/preg.png

Mergi la inceput

inaioana mercic pt raspuns..deci mai am de asteptat putin..Inca ceva,tu ca esti deja la a doua sarcina,cum se calculeaza lunile?ca am auzit o groaza de teorii..cate sapt inseamna 4luni jumate?Si in 5luni nu intri la 20saptamanii? Eu calculam dupa metoda 4sapt=o luna,dar nu e bine ca asta ar insemna ca sarcina are 10luni..Pana ajung la dr sa intreb,incerc sa ma luminez si eu mai devreme..
poze bebe eco:

Mergi la inceput

Il recomand si eu pe dr. Iosup, e suuuper si ca profesionist si ca om. Stiu ca era si la CMU din Enescu. Eu acum o sa ma duc la dr. Rodica Chitzescu la Medlife, si ea e foarte buna in imagistica dar ca persoana nu-mi place. Adik nu vb cu tine cine-stie-ce, numai daca o intrebi...cand face eco, se tot uita pe monitor, face fel de fel de mutre si nu-ti spune nimic. E stresant. In fine, acuma mi-a recomandat dr. sa ma duc acolo dar dupa aia o sa ma duc tot la Iosup , cum m-am dus si cand eram gravi cu Katja.

Mergi la inceput

Ha ha ha, habar-n-am . Cred ca e o problema pt toate gravidele. Eu nu stiu sa calculez lunile, numai saptamanile!
Am intrebat si eu de curiozitate pe femeile care nu calculau in saptamani inainte (cele mai in varsta) si nu am primit explicatii satisfacatoare. Pur si simplu nu am priceput. Cred ca calculul in saptamani este mult mai exact si oricum toate referirile le gasesti peste tot in saptamani. Asa ca nu-ti mai bate capul cu asta. Cand m-am referit la luni, vb despre sarcina de 10 luni

Mergi la inceput

inaioana si eu am primit unele expliktii si n-am inteles mare lucru In concluzie, si eu tot la sarcina de 10luni raman.. Asa inteleg cat inseamna 4luni jumate,cat inseamna 5luni..lucrurile par mai simple cand imparti la 4 saptamanile sa afli lunile!
poze bebe eco:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Fetelor spuneati de dureri de cap......si ce dureri. Au aparut inainte e a face 12 saptamani si de trei zile am realizat ca suport cafeaua YUPIIIIIIIIIIIIIIIII si functioneaza pentru ca la mine principala vina o detine tensiunea mica intre 9,6 si 8,5.
Aseara am iesit cu piciul si cu sotul la plimbare si m-a luat o durere in partea stanga jos, nu cred ca era ovarul ca mi se parea durerea putin mai sus.....asa de tare simteam durerea incat m-a luat ca o stare de greata. Si colac peste pupaza m-am trezit de la 4 azi-noapte de durere de spate, durerea incepea la mijloc la coloana si iraia spre partea dreapta putin. Acum nu stiu ce sa cred poate fi coloana ca am ceva probleme acolo.....poate fi rinichiul ca am tot facut pietre si ma necajeste destul de des.
Oricum acum mi-e somn, sunt sleita de puteri din cauza durerilor, mi-e si greata......seful e de ieri "intors" si tot ne reproseaza ca nu suntem in stare sa facem ce ne cere el si ma simt tare aiurea.......VREAU ACAS SA DORM.

Mai vroiam sa scriu ceva dar nu mai stiu ce.......m-am damblagit rau de tot

13s1z

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Lya
Scuza-ma pt bicicleta! M-a indus in eroare numele de RUT. Aici Ruth se da la baieti si am crezut ca e nume germanic. Am sa schimb bicicleta bineinteles.

Lyly
Ma bucur ca mai este o mamica naturista printre noi. Eu sant vegetariana dar de cand sant gravida corpul mi-a cerut de cateva ori carne. Am "pacatuit" mancand mezeluri si de cateva ori carne de pui. Dar vad ca acum corpul s-a cam sataurat si nu mai nevoie de asta. De abia stept sa ma duc de sarbatori acasa sa ma "indop" cu sarmale si alte bunatati pe care le face mama. Am avut o perioada la inceput cand numai la mancarurile lui mama visam, oricat de grase sau cu carne erau. Vad ca mi-a trecut starea...Normal si eu ma feresc de zahar si chestii rafinate.
Povestea lui Andrei, este foarte emotionanta iar taticul lui are un mod exceptional de a scrie, este un talent, zic eu....De multe ori m-am gandit ce rost are sa faci tot felul de teste daca raman totusi 10% de incertitudine....tocmai alea 10% pot fii fatale..asa cum reiese din povestea lui Andrei.
Eu fac amniocenteza pt ca am 37 de ani si pt ca am posibilitatea sa-l fac gratis aici in Olanda. In pliantele mele scrie ca la varsta mea 40 de gravide la 10.000 au sansa unui copil cu SD. Si gravidele sub 36 au 70% sanse de un bb cu SD iar dupa 36 de ani, 30%. Asta se explica probabil pt ca nr de gravide dupa 36 este mai mic.

Fetelor, ce inseamna ecografia morfologica? Va tot aud vorbind de ea, dar care e rolul ei? Aici nu am auzit de asa ceva, in orice caz nu in contextul de a stabili vreo malformatie.....in afara de pliul nucal la 12 saptamani...

15+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/amonar2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Lya, m-a umflat rasul la faza cu KFC, am trecut si eu prin asta, vreo 10 zile am mancat la KFC, Mc'Donald's si pizza de le Jerry's pizza. Eu eram multumita ca puteam manca ceva, in conditiile cunoscute de greatza si varsaturi...
Important este sa mancam ce poftim, fara a exagera cu chimicalele. Iti dai seama ca eu, cu regimul Montignac, nu ma atingeam de mancare de la fast food, iar de cartofii prajiti aproape niciodata. nu consumam cafea, ci inca si praf de roscove. Nu ma atingeam de bauturi acidulate, nici macar apa minerala.
Dar acum imi satisfac orice pofta, oricum nu m-am ingrasat decat 1 kg, si in 5 zile am deja 3 luni. Cam 1-2 kg daca te ingrasi in primul trimestru este ok.

Lyly 11+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;111/st/20060604/k/0300/preg.png

Mergi la inceput