Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PS: ADRIANNA, Mihai a intarziat la sv ca sa vada pozele de la petrecerea gemeneilor!!!! mi se pare normal, o data immplineste nora lui un an!!!! ...v-a admirat si va pupa!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

FLORYPOP ... sarcina usoara in continuare... Ne faci sa ne amintim de perioada noastra cu burtica ...

MONICA ... Mihai face bine... cu constipatia ne chinuim in continuare, drept pt care am ajuns si la dr homeopat cu problema asta ca si duminica era plin de sange la funduletz cand a facut kk si eram disperata... Sa-l vezi cum se trage de par de durere cand face kk si cum urla... plangi langa el... Incercam si varianta asta ... SA vedem ce-o iesi...

BITS... ce bine e sa-ti vad din nou mesajele... Imi lipseai...

TRY... citeam aseara asa... repede pe diagonala si intrebandu-ma sotul ce fac i-am zis ca citesc rapid un mesaj de al tau, la care el : "TRY e cea cu mesajele lungi?" DAca v-a citit cat am lipsit, acum va stie!...

RALUCOOOOO..... femeie... mi-e dor de tine de mor... Tu iti dai seama ca nu ne-am vazut de dinainte de a pleca in Italia?...

MARIUSSIMIUC... te tot vedeam pe la evenimentele comunitatii cand creeam subiecte pt 1 anisor si chiar intrai sa le urezi la copilasi, si vazand in semnatura ca ai bb de al nostru ma gandeam de ce nu dai si pe la noi?...

ROSERB?... Pe unde esti??????... Ai gasit bona?...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by onitza

Am uitat sa va zic faza: in spital cand eram internata, m- aintrebat o doctorita cate mese are paul pe zi...ii spun ca 5 ..si se uita foaaaarte mirata la mine si ma intreaba: cum doar 5??? ar trebui 7!!!!
Asa e???? tin cumva copilul infometat?????? de-aia papa el asa bine acum cele 5 mese?????

pozele noastre

Pai eu ce sa zic, Amina maninca 3 mese pe zi, maxim 4 din care una e doar 1 bibe cu lapte, seara. Si e grasa frumoasa si sanatoasa. Eu nu sunt adepta sa ii dau fix cite mese scrie la carte. Fiecare copil cu metabolismul lui.

Mergi la inceput

Katrhryn Rhianna(Dena) sanatate si fericire.

Maria(Elean75), la multi ani la implinirea celor 11 luni

Mergi la inceput

Anuntam ca noi am scapat de muci, de cind nu am mai dus-o pe sora-sa la gradi, am scapat.
Dar de luni???

Ieri am vrut sa vad gala sarbatoritilor si nu am putut .

GANDACICO, daca afli ceva despre actiunile Sicomed, neaparat da-mi si mie un PM, si eu sunt interesata.

Felis, acum ca Mihaita e bine, ai putin timp liber sa conversam pe mesenger? daca da iti trmit id prin PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua dragele mele! Sunt mamica unei iubiri nascute pe 5 dec 2004 si care nu a mai intrat pe acest site (de fapt pe net) din sept. anul trecut. Dar se pare ca cineva acolo nu m-a uitat pentru ca vad ca mai sunt inca pe lista fapt pentru care va multumesc!
Ma bucur sa vad nume din cele pe care le stiam inca din primele sapt de sarcina dar si nume noi.
Despre Biancuta mea va pot spune ca totul e OK, e un copil normal pt varsta ei (cred eu...77 cm si vreo 11 kg), a facut ieri primii pasi singurica (fapt pt care am bocit) insa ii iese ABIA al treilea dintisor. In rest, program normal: trei mese si o gustare, somn in timpul zilei cam o ora si 12 ore noaptea. O singura problema urata am avut cu ea:o gastroenterocolita virala prin luna a opta din cauza careia a stat in perfuzii la reanimare 2 zile si doua zile in carantina, dupa care a fost OK. Dar toate trec, nu-i asa...?
Sper sa va pun cat mai curand poze cu ea si cu mine...nu de alta dar sa vedeti in ce hal seamana copilul meu cu barbata-miu si deloc cu mine :)
Va pup pe toate, urez la multi ani tuturor micutilor care isi sarbatoresc ziua lunile astea si sper sa ne vedem mai des de acum (ca am si eu in sfarsit net acasa!)
PUP!

Ana si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Fetelor, vad ca pe zi ce trece din ce in ce mai multi bebelusi devin copilasi, motiv de bucurie mare ! Astfel incat uram si noi LA MULTI ANI copilasilor care au implinit un anisor si va dorim tot binele din lume ! Sa cresteti mari si frumosi si sa fiti sanatosi !

Fetelor, eu am o mare problema, simt ca innebunesc, Try, am nevoie de sfatul tau !
Alexia mea s-a atasat foarte tare de mama mea ( era si firesc ) cu care sta de dimineata de la 09.00 pana seara la 18.00. Efectiv, de cate ori se imbraca mama sa plece se pune pe un plans....
De asemenea, il cam prefera pe sotul meu ( probabil pentru ca il vede mai rar ) si pentru ca o ridica pe sus se joaca cu ea " astfel " decat ma joc eu cu ea.
Eu sunt topita dupa ea, imi place sa stau numai langa ea, sa respir aerul pe care il respira ea, sa ii adulmec mirosul, sa o iau in brate...si probabil ca gresesc...

Ce sfaturi imi dati ?

Pupici de la Cristina si Alexia, 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Bobita

Felis, acum ca Mihaita e bine, ai putin timp liber sa conversam pe mesenger? daca da iti trmit id prin PM.

Bobita, mamica a 2 albastrele

cornelfelis

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by Moss

Fetelor, vad ca pe zi ce trece din ce in ce mai multi bebelusi devin copilasi, motiv de bucurie mare ! Astfel incat uram si noi LA MULTI ANI copilasilor care au implinit un anisor si va dorim tot binele din lume ! Sa cresteti mari si frumosi si sa fiti sanatosi !

Fetelor, eu am o mare problema, simt ca innebunesc, Try, am nevoie de sfatul tau !
Alexia mea s-a atasat foarte tare de mama mea ( era si firesc ) cu care sta de dimineata de la 09.00 pana seara la 18.00. Efectiv, de cate ori se imbraca mama sa plece se pune pe un plans....
De asemenea, il cam prefera pe sotul meu ( probabil pentru ca il vede mai rar ) si pentru ca o ridica pe sus se joaca cu ea " astfel " decat ma joc eu cu ea.
Eu sunt topita dupa ea, imi place sa stau numai langa ea, sa respir aerul pe care il respira ea, sa ii adulmec mirosul, sa o iau in brate...si probabil ca gresesc...

Ce sfaturi imi dati ?

Pupici de la Cristina si Alexia, 1 an

Same here!!!!!!
Exact cu aceeasi situatie ma confrunt si eu, dar nu de acum.o-ho-ho, de cand a inceput Paul sa isi dea seama ca Mihai e tac-su si eu mama-sa, el il prefera pe tati....pentru ca il vede ma irar si pentru ca se joaca cu el...asta e motivul.....ce m-am mai bocit eu pe ascuns ca nd vedeam ca rade la mama doar cand se uita la el si ii luceau ochii in momente de tandreturi....dar mi-a trecut cand am vazut ca si fata de mine se manifesta dragastos si ca sunt singura care il linisteste cand ii e rau si sunt singura care reuseste sa il adoarma!!!! si eu care credeam ca sunt singura care trecea prin asa ceva....mi-a fost jena sa spun pe forum!!!!!
Pupic dulce Moss si nu mai fi trista ca ea stie ca esti mami ei!!!!

Fug la treaba!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Buna ziua fetelor!
Ma mai tzinetz-i minte?
Am aparut si eu intr-un tarziu sa va multzumesc pt. urari.
Daca vretzi sa vedetzi ce mari s-au facut nazdravanii mei va invit aici http://community.webshots.com/album/504785257ZsRqWx sa vedetzi pozele de la ziua lor.

Sper sa revin cat mai curand si cat mai des pe forum.

Va pupam!

Mergi la inceput