Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by onitza

Am uitat sa va zic faza: in spital cand eram internata, m- aintrebat o doctorita cate mese are paul pe zi...ii spun ca 5 ..si se uita foaaaarte mirata la mine si ma intreaba: cum doar 5??? ar trebui 7!!!!
Asa e???? tin cumva copilul infometat?????? de-aia papa el asa bine acum cele 5 mese?????

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

A mea tot de 5 ori mananca /zi, uneori chiar de 4 cand doarme mai mult. Si nu mi-a zis pana acum ca ar fi infometata

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

ad_riana, superbe pozicile ! ce costume haioase au in pozele 26/27......parca pleaca pe Marte ...asa ii imbraci inainte de a le da sa pape, cu costume de camuflaj?
a...si am sezizat ce scaunele de masa curate au...ce e pe a lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Edy mananca de 4 ori pe zi.Dimineata fructe cu cerelale cu biscuiti,la panz mancarica sau supita, pe la 5 iaurt tot cu cereale cu biscuiti si seara ceva cu lapte.Azi de ex. i-am facut gris cu lapted e vaca si i-a@placut mult.

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

P.S.Iar intre mese mai rontaie biscuiti,grisine,fructe.

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

ad_riana, superbe pozicile ! ce costume haioase au in pozele 26/27......parca pleaca pe Marte ...asa ii imbraci inainte de a le da sa pape, cu costume de camuflaj?

si mie imi plac pozele alea...sunt halatele de baie!!! si ei erau dupa baita si erau franti de oboseala. le poti pune in "gala" daca vrei

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

quote:
Originally posted by fulguletz

si mie imi plac pozele alea...sunt halatele de baie!!! si ei erau dupa baita si erau franti de oboseala. le poti pune in "gala" daca vrei

le-am si pus in gala..asta a fost primul lucru care l-am facut , cum le-am vazut... si am mai pus doua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

ad_rianna tare scumpi gemenii tai. Asa fain le sta cu coifurile pe cap, cum ai reusit sa ii faci sa le tina? ca a mea nici caciula nu o vrea Si tortul e reusit, de unde l-ai comandat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by impreuna

ad_rianna tare scumpi gemenii tai. Asa fain le sta cu coifurile pe cap, cum ai reusit sa ii faci sa le tina? ca a mea nici caciula nu o vrea Si tortul e reusit, de unde l-ai comandat?

tortul l-am comandat la "pralina"...si era mai bun decat arata

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Ad_rianna, ce copii frumosi, ce fetisoare senine...cat despre Bianca, are atata gratie si eleganta......si ai dreptate, au crescut copilasii nostri, cu totii, nu-i asa ca observi si la ai tai, cum se transforma si cresc cu fiecare zi care trece?

Felis, chiar ma intrebam ce faceti, va simteam lipsa. lui Mihaita si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Dutzi
Felis, chiar ma intrebam ce faceti, va simteam lipsa. lui Mihaita si tie.

Delia si Iustin(25.11.2004)
Delia si Iustin

Ne era tare dor de voi!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput