Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ralucule, uite cum sta treaba cu linkul.
Ai doua alternative sa faci linkul:
- manul: tastezi urmatoarele CUVANT[url]
in loc de "cuvant" tu vei scrie ceea ce vrei tu sa reprezinte linkul, iar intre ghilimelele de dupa semnul egal vei pune linkul propriuzis (carnatu lala care nu-ti place tie sa apara tot in mesaj.
- semiautomat: cand scrii un mesaj pt. a-l posta pe grup, seasupra ferestrei i ncare scrii tu sunt niste butoane. Apasa pe al patrulea buton de la coada (cel cu plicul alb si doua sagetele albastre curbate). It iva aparea o noua ferestruica cu un singur rand unde sa scrii si in care trebuie sa pui CUVANTUL ce vrei sa reprezinte linkul si care sa devina albastru si subliniat (de ex. poze sau aici). Apoi apesi OK si iti apare o noua fereasta mica, tot cu un rand i ncare tu trebuie sa copy-paste linkul (adresa paginii de web). Pune linkul peste mailto:, nu lasa sintagma aia acolo ca nu are valoare.
In felul asta o sa obtii si linkuri cu cuvinte putine si fara sa apara carnatul. Odata ce exersezi de 2 ori iti va parea extrem de simplu, desi eu am dat aici indicatii kilometrice, dar am vrut sa intelegi pas cu pas ce trebuie facut.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Ruxi sa fii sanatoasa si frumoasa...

Fetelor... nu am avut net de duminica seara de aceea am disparut...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Fetelor am comandat pe net aspiratorul nazal ce merge pe principiul vacuumului, se ataseaza la aspirator si suge mucisorii.Mai intai l-am testat pe mine, nu se simte nimic, aspiratia e foarte finuta si eficienta.Azi noapte dupa 30 min de chinuri cu pompita, la ora 2 deja era iarasi plin...va spun maine dimineata daca asta a avut efect miraculos.Oricum chinul nu e mare, omuletul nu mai tipa ca din gura de sarpe caci e curios.L-am vazut la overland.com.ro
va pup

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Dragi mamici, care puteti si vrei sa imi raspundeti si mie la intrebarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61827" target="_blank">asta?
am nevoie si v-as fi recunoscatoare. (Am pus link-ul ca sa nu "stric" topicul asta cu copilasi dragalasi cu astfel de intrebari:)

libidou? ce e ala mey?
sa-tzi zica try cum o alearga sotzu prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Ralucutzo, si tot nu ne zisesi cine e nenea ala misterios cu care seamana fi-ta ...poza 13 e bestiala...

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

quote:
Originally posted by impreuna

Dragi mamici, care puteti si vrei sa imi raspundeti si mie la intrebarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61827" target="_blank">asta?
am nevoie si v-as fi recunoscatoare. (Am pus link-ul ca sa nu "stric" topicul asta cu copilasi dragalasi cu astfel de intrebari:)

libidou? ce e ala mey?
sa-tzi zica try cum o alearga sotzu prin casa

Aha, am uitat sa va spun ca nu-i pt mine
Adica acolo nu am specificat ce si cum da voua va spun :)) M-a rugat o prietena sa ma interesez ca e disperata. Nici eu nu stau prea "pe roze", dar ma mentin pe linia de plutire. Si chiar acum sunt in perioada intzarcatului (de vre-o saptamana) asa ca daca vreti experientza personala va dau vesti in curand
pt raspunsuri

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

Ralucutzo, si tot nu ne zisesi cine e nenea ala misterios cu care seamana fi-ta ...poza 13 e bestiala...

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

vecinu'???

RALU, frumoase pozele, de fapt fie-ta e scumpa foc!!!! si Paul se joaca precum Maria, intra pe partea cu fermoar a tarcului si iese de zic ca ametesc eu!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am uitat sa va zic faza: in spital cand eram internata, m- aintrebat o doctorita cate mese are paul pe zi...ii spun ca 5 ..si se uita foaaaarte mirata la mine si ma intreaba: cum doar 5??? ar trebui 7!!!!
Asa e???? tin cumva copilul infometat?????? de-aia papa el asa bine acum cele 5 mese?????

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

iarasi venim dupa absenta. habar nu aveti ce mult imi lipseste forumul in zilele in care nu merge netul.
bianca e tot cu febra 39.4 a avut acum, si face numai seara. maine mergem la medic ca e a treia zi si mi-e teama sa nu fie ceva mai grav, mai ales ca urmeaza sa facem si vaccinul
miki, cici, dutzi la pozele voastre am apucat sa ma uit si nu-mi vine sa cred ce mari ati crescut...si ce frumusei sunteti
flory de ce spui ca ne plictisesti? eu chiar m-as bucura sa-ti putem fi de folos cu sfaturi

aaaa!!! avem si niste poze de la ptrecerea de 1ANISOR

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna seara!
Imi dorm baietii asa ca am putin timp pt. mine.
Raluca,ce ochisori superbi are Mamaruta!!! E scumpa foc! Apropo,in masuta de tv,in spate parca am zarit niste pahare. Nu le sparge??? Ca noi a trebuit sa ridicam tot,asa de curios este!
La multi ani Ruxi!!!

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput