Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-77

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata fetelor,
Am fost aseara la medic, care nu mi-a dat sa fac pregnyl, asa ca o sa prestam in seara asta pt ca este ziua 14 si probabil ca azi se sparge.
A spus ca trebuie sa incercam intai sa stimulam putin organismul, asa ca pt inceput mi-a dat urmatorul tratament:
- ketonal 10 supozitoare de 2 ori pe zi
- vitamina E 20 de tablete o data pe zi
- acid folic 20 de tablete o data pe zi
- calciu+ magneziu+ zinc 20 de tablete de 2 ori pe zi
- polidin 6 injectii 3 zile
Am reusit sa ma interesez apropo de ovulele pe care mi le-a prescris sambata, este din clasa estrogenilor. De ce mi-a dat asa ceva?
MADANA imi pare rau ca nu a iesit cum ti-ai dorit, dar lasa ca ,una viitoare la fi mai bine.
Sa speram ca totul va fi bine. Va multumesc mult pt sustinere.
Va pup si intru mai tarziu.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata dragutele mele! Incep sa nu mai fac fata la cat scrieti in ultima vreme...
Dar vestile bune tot le-am "prins" din zbor:

MOana, felicitari pt. valorile din ziua 8, sunt EXCELENTE, nu inteleg de ce Moisica a facut nazuri la endometrul tau, ca e numa' bun! Si da, subscriu la ce ti-a zis Carmencita, adica mergi pe ovulatie naturala, cel mult poti lua tinctura, dar eu sunt convinsa ca nu aici e problema, tu esti ca la carte fata draga! de fapt, nici la sot nu mai sunt probleme serioase, probabil ca e o chestie de time-ing, de care insa vei tine cont luna asta la ISA si vei ramane cu burtica...simt eu!

Catty, astept rezultate bune de la tine cu asa folicul!Spor la

Liana cum sa uit de tine olteanco? doar stii cat imi esti de draga! Uite un ca sa-ti amintesti!

Lachione, sper ca ziua 13-a nu o mai ratati, da-i lu domnu' un vin rosu, fa-te comoda , eventual daca e cazul si spor la treaba! sa vii cu II luna asta!

Carmencita, pai cum sa nu vrea sa ma ia de ciuf T. cand stii ce idee fixa are el cu la 3 zile... Numai ca pe mine inca nu m-a convins... inca mai studiez problema!

Mai fetelor, am ajuns cu la ovulatie de parca joc ruleta ruseasca.... or ajunge...n-or ajunge?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Amely,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata! Va doresc o zi fara nici un nor, in sufletele voastre!

MOana, felicitari pt. valorile astea de panou! Se pare ca vei actiona intocmai ca o profesionista! Multa bafta sambata! Eu am ramas cu mult in urma!
Bubulinasi mult noroc luna asta!
Lachione,se pare ca esti in grafic! Iti doresc mult succes cu agregatul din dotare! Stimuleaza-l si vei vedea cum zbarnaie!
Madana stiu ce simti! Lasa, scumpa...data viitoare!
Kateryna,astept cu sufletul la gura rezultatul prestarilor! Bafta!
Olteancoooo! ai grija, sa clocesti cum trebe, ca musai sa se prinda gandacelu!Ite de la mine
Ionica,pacat ca esti asa departe de noi,...am fi facut si noi cumparaturile de sarbatori de la tine! E bine totusi ca esti ocupata si nici nu vei simti cand vine bebele!
Mirela,asa de tare ma bucur pt. tine!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos si nazdravan! Sa ne tii la curent cu evolutia! fata pe burtica!
Diciulicafata sensibila, sa creasca imunitatea!
Asi,ai putea s-o treci pe Mirela pe lista!
Picaflor,unde esti iubita? Ai citit postarea adresata tie, de la capitolul trecut? Promite-mi ca o vei citi! Uite inca un pupat apasat
Ingerasule,tin pumnii! Vezi sa ne dai vesti bune!
Alexia27,felicitari pt. inseminare! Doua dintr-o lovitura! Trebuie sa iasa pozitiv! Ma rog pt. tine! In scurt timp sa ne dai vestea cea mare!!!

Ma intreb, daca Galina rodica,si-o fi luat puiul acasa?!? Cred ca e in Sper sa ne scrie cat de curand!

Gagici...va pup pe toate

Eu...ziua 39 a CM, ziua 24, dupa IAS...TB a crescut astazi la 37 cu 1, dar sanii, nu ma mai dor chiar asa de rau! Sunt cuminte, nu mai fac teste,...mai astept sa vina uratzii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Catty, vad ca vii in forta luna asta! Ma bucur pt. tine! Imi poti spune si mie, pt. ce ti-a dat ketonal? Ca in rest, am inteles! Ma gandesc, ovulele alea sa fi fost pt. endometru? Bafta scumpa mea...meriti! Spor la treaba
Amely,si io, chiar daca o fac[,] cu drag, nu pot sa-mi scot din cap intrebarile astea, atunci cand Sa fie cu noroc, la tine luna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Diciulica, Mirela is Happy, Liana, Lachione, Madana, Bubulina, Amely multumesc din suflet, sper sa vrea si soarta, atunci cand valorile sunt in favoarea mea.......
Catty inteleg ca vitamina E si acidul folic trebuie sa le iei timp 20 de zile, cate una pe zi, de acum sau din prima zi de CM? In functie de raspunsul tau, iti voi spune ce stiu eu despre cele 2 medicamente.
In ceea ce priveste produsele pe baza de estrogen tocmai am devenit specialista pe asa ceva, caci de aseara posed o cutie de estrofem pe care nu am sa o consum, caci asa am decis impreuna cu specialistii aseara. Pe prospect scrie ca acesti estrogeni se prescriu in primul rand pentru femeile care nu mai au uterul intact, dar si pentru cele cu uter intact, atunci cand mucoasa uterina e deficitara.
Dar ti-ai dozat vreodata estradiolul din ziua 3? Eu aveam 205 dintr-un normal de 46-607. Ar trebui sa vezi cum stai cu estradiolul in mod natural, inainte de a lua estrogeni, mai ales ca au la efecte adverse.....
Simonnica eu in locul tau mergeam la Cezara Bucur in fiecare dimineata sa o intreb ce crede... As fi facut o eco sa vad cam ce este in interior si as fi facut si un test de sange sa vad ce spune, iar in functie de ce spune luam masuri. Daca spune 0 atunci imi induceam CM-ul, iar daca sunt cifre multe treceam pe utrogestan si chiar incepeam sa cumpar hainute de .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Vin si eu cu o veste buna: primul ciclu monitorizat cu fertility friend (temperatura bazala si mucus cervical), ovulatie pe 13 noiembrie, 3 zile fertile inaintea ovulatiei (pentru fetita) si continui cu monitorizarile. Bine, asta pana ma decid cand vreau sa vina bebe...

Va pupic si va urez bafta tuturor!

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Deh, mai MOana,stiu ca asa ar fi fost normal, dar m-am lovit de-atatea ori de vesti nasoale, incat am amanat si eu cat am putut! Pana la sfarsitul saptamanii, merg oricum la ea, asa ca nu mai am mult de asteptat! Sper doar ca vestile, sa nu fie dintre cele mai proaste, sa fie macar de gravitate medie! Cezara, mi-a zis ca ea amandoi copilasii, i-a facut cu cate trei teste negative...O fi avut asemenea intarzieri cand se testa? Ca asta n-am intrebat-o...Oricum, nu cred sa fiu eu aia care sa aiba un asemenea noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

NumeIoana!Braaavo, iubita! Deci fetita vreti voi? Sa va ajute Doamne-Doamne! Eu, as prefera fetita, sotu' baietel...ma rog sa fie orice, numai sa fie si sa fie sanatos! Bafta si s-auzim de doua liniute, nu ca mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata gagici,

Tocmai am aflat ca in afara de mine si Danagie se mai afla o moldoveanca pe forum. Asa ca nu ma mai simt chiar in minoritate. Ionica multi pupici.

DanaP te felicit si eu pt decizia luata. E una foarte buna si cu siguranta veti face si un fratior sau surioara bebelusului pe care il veti adopta. Dumnezeu fie cu voi.

Amely, iubita, cred ca iti vei face un cadou tare frumos de ziua ta.

Madana te pupic sa-ti treaca supararea. Stiu ca o vei lua si mai inversunata de la capat.

Iube iti spun si eu bun venit printre noi. DE raspuns ti-au raspuns fetele foarte bine.

Mishu vezi ca aranjez sa vin la capitala (cu riscul de a-mi lua concediu neplatit) ca sa-ti dau bataita. Te pup acu si poate apucam sa povestim pe indelete intr-o seara.

Oana, buna decizia cu naturalele. Eu iti urez BAFTA!

Pupici la toate



Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput